Naturlig førstehjelp for deg som sliter med ømme og ubehagelige ledd og muskler

Endelig er de her! Et av de mest solgte doTerra-produktene, DeepBlue Rub og dens «familie». Dette har vi lengtet etter lenge. DeepBlue-serien består av DeepBlue-oljer i ulike variasjoner og DeepBlue Rub, som er en tykk lotion som bruker avkjølende og beroligende eteriske oljer som Peppermynte, Wintergreen, Ylang Ylang og Helichrysum.

DeepBlue-produktene er perfekt for deg som trener, er i aktivitet, vokser eller om du har vondter og ubehag i muskulatur og ledd. Eteriske oljer spesialdesignet for å gjøre livet bedre for deg. En perfekt serie til doTerra-livsstilen.

Selv om DeepBlue først har blitt lansert i Norge nå i juli 2019, har produktene blitt solgt verden rundt i lang tid. Produktene ble raskt en favoritt blant doTerra sine kunder på grunn av sin kraftfulle og effektive natur. DeepBlue-produktene brukes topisk (på huden) for å gi en lindrende og avkjølende effekt. Perfekt for en deilig massasje!

DeepBlue elskes av idrettsutøvere og sportsentusiaster og kan smøres på kroppen for å lindre øm muskulatur og gi kroppen en avslappende følelse etter en hard treningsøkt eller en idrettsprestasjon. DeepBlue finnes i flere ulike varianter og du finner raskt din favoritt! Visste du at DeepBlue-produktene står på Cologne-listen og derfor er godkjent for bruk av toppidrettsutøvere?

DeepBlue er designet for å lindre trette muskler og ledd, og produktene har faktisk egenskaper til både å avkjøle og varme problemområdene. Eteriske oljer er adaptogene og kroppen nyttiggjør seg oljene på en helt utrolig måte. Kroppen vet hva den trenger og derfor vil du noen ganger oppleve at DeepBlue føles kald og andre ganger føles den varm. For en fantastisk maskin vi bærer med oss hver dag! Jeg elsker kroppen min!

Følgende produkter er nå tilgjengelig i Norge:

 • DeepBlue-olje (5ml) – Helt ren, ufortynnet oljeblanding
 • DeepBlue Rollon (10 ml) – Helt ren, ufortynnet oljeblanding i praktisk rollon-flaske
 • DeepBlue Touch (10 ml) – Ren oljeblanding fortynnet med baseolje, i praktisk rollon-flaske. Super for barn og de med sensitiv hud.
 • DeepBlue Rub – Tykk lotion som inneholder en hel flaske (5 ml) ren DeepBlue-olje  
 • I tillegg til CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® eteriske oljer inneholder Deep Blue Rub  (kremen) også planteekstrakter og            fuktighetsgivende ingredienser som gir huden god næring, lindring og den føles ikke fet når den er smurt ut.

Her finner du lett din favoritt! Alle produktene er like gode. Etter min mening handler det om hvilken form du liker best.

Forslag til hvordan du kan bruke DeepBlue-produktene:

 • 1. DeepBlue har sterkt lindrende og avkjølende egenskaper. Disse egenskapene kan ofte lindre før og etter trening og er ideell for massasje. Bruk DeepBlue topisk (på huden) for å oppnå lindrende og kjølende egenskaper.
 • 2. DeepBlue er en perfekt olje til massasje. Gi kroppen din en avslappende pause og bruk DeepBlue i din massasje. Oljeblandingen bør blandes med en baseolje, doTerra sin fraksjonerte kokosnøttolje, for å fortynne DeepBlue-oljen slik at massasjen flyter bedre, du får bedre effekt av oljen og du beskytter også sensitiv hud. Her kan du f.eks bruke DeepBlue Touch som allerede er ferdigfortynnet.
 • 3. Om du er på jakt etter en oppkvikkende oljeblanding for trening, så trenger du ikke å lete lenger. DeepBlue har en perfekt kombinasjon av eteriske oljer som vil hjelpe deg til å føle deg bedre under trening – på alle nivåer. Et tips er å smøre DeepBlue under føttene og på knærne, både før og etter trening, for å oppnå mer styrke og kraft og ikke minst lindre evt ubehag under og etter trening.
 • 4. For et barn kan det å vokse føre til store ubehag og det kan også gi mange urolige netter. For å hjelpe barnet ditt gjennom vokseperioder, kan du massere DeepBlue Touch (rollon som er ferdigblandet med baseolje) på legger og knær før sengetid. Dette vil gi en avkjølende og lindrende følelse som vil hjelpe på ubehaget.

Lyst på flere tips? Her kommer mer!

 • 5. Det å bevege seg masse kan være en anstrengende prosess som noen ganger kan føre til uønsket stress i ryggmuskulaturen. Etter en lang dag med tung løfting kan du smøre på litt DeepBlue i korsryggen. Den avkjølende og lindrende opplevelsen av DeepBlue vil gi deg lettelse etter en anstrengende dag.
 • 6. Vasking kan noen ganger være litt av en treningsøkt, og konstant bevegelse av armer og ben kan gjøre deg sliten. Etter en lang dag med vasking bør du gi kroppen din en velfortjent premie. Smør litt DeepBlue på armer og ben for å gi de en lindrende og avslappende massasje.
 • 7. Har du grønne fingre og elsker å tilbringe dagene ute i hagen? Sørg for å gi kroppen din den avslappingen den trenger etter en morsom dag i hagen, ved å smøre hendene og føttene dine med DeepBlue. Dette vil hjelpe deg til å få slappet av i musklene og forberede de til din neste dag i hagen.
 • 8. Gjør mot andre det du ønsker at andre skal gjøre mot deg! Den har du sikkert hørt før? Her er et tips du kan gjøre med noen du er glad i! Gi en håndmassasje med DeepBlue. Dette vil være avslappende og godt for dere begge. Samtidig som man ofte får dype og gode samtaler i en slik situasjon. Dette er en fantastisk måte å vise at du bryr deg.
 • 9. Jeg har hatt en kontorjobb i mange år og det virker jo som om det å sitter foran en pc dagen lang ikke krever så stor aktivitet. Men overkroppen blir faktisk påvirket av dette. Etter lange dager på kontoret bør du smøre DeepBlue over fingrene, håndleddene, skuldrene og nakken. Dette vil føles himmelsk!

Noen av ingrediensene

Wintergreen: med kjemiske komponenter som sørger for fornyende egenskaper, har Wintergreen-olje ofte blitt brukt til å gi en varmende og lindrende massasje etter fysisk aktivitet. I tillegg til sine restorative egenskaper, har Wingergreen også en oppløftende og frisk aroma som kan stimulere sansene dine.

Peppermint: Peppermynte-olje er kjent for sine energigivende egenskaper, og den gir DeepBlue sin mint-aktige og styrkende duft. DeepBlue får sin avkjølende og forfriskende opplevelse fra Peppermynte-oljen, som også vil gjøre deg årvåken og klar i hodet. 

Eucalyptus: Akkurat som Wintergreen, har Eucalyptus-oljen en kjemisk sammensetning som gir den fornyende egenskaper. Sammen med disse egenskapene er også Eucalyptus kjent for å ha en avslappende påvirkning på oss (kanskje ikke så rart at dette er en typisk SPA-olje?), noe som gjør den til en viktig ingrediens i DeepBlue.

Helichrysum: Med utallige fordeler for huden, er Helichrysum nyttig å inkludere i alle blandinger hvor fuktighet til huden og myk hud er et ønske. Helichrysum har også fornyende egenskaper som fremmer en lindrende opplevelse ved påsmøring. (Helichrysum har fått tilnavnet «flytende plaster»).  

Ylang Ylang: dette er en olje som er med i oljeblandingen for å ta godt vare på huden. Den gir fuktighet uten å føles oljete og fet. Ylang Ylang har lenge blitt brukt for å forbedre utseendet på huden og gjør at huden nyter godt av DeepBlue-produktene.

Forsiktighetsregler


Kun for utvortes bruk. Unngå kontakt med øynene. Brukes ikke på sår eller skadet hud.
Oppbevares utenfor barns rekkevidde. Bør ikke brukes av gravide uten samråd med lege.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger disse produktene har «reddet» oss. Og ikke bare oss, men folk rundt oss også. Har du en god opplevelse med DeepBlue, så del gjerne i kommentarfeltet.

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!