Naturlige deodoranter

doTerra har hatt naturlige deodoranter i sortimentet sitt en stund, og endelig har de kommet til Europa og Norge. Har du noen gang lest innholdsfortegnelsen på deodoranten du bruker?

Deodoranter og andre hudpleieprodukter trekker rett inn i kroppen og blodet vårt. Velg derfor gode produkter som er bra for kroppen din. Dårlige valg, eller ubevisste valg kan faktisk skade kroppen din. Mitt mål er å la gode valg bli enkle for deg.

Hvis svaret ditt på om du noen gang har lest innholdsfortegnelser er nei, så bør du starte nå! Deodoranter med antiperspirant-funksjoner inneholder stoffer som tetter igjen porene dine. Dette betyr at produktet klusser med en naturlig funksjon i kroppen din. Ja – det er praktisk å ikke svette. Men svetten er faktisk nyttig for deg. Svette er med på å skille ut avfallsstoffer fra kroppen din. Du ønsker ikke å bruke produkter som hindrer kroppen fra å gjøre dette.

Visste du dette om svette?

doTerra lanserer nå tre nye naturlige deodoranter til Europa og Norge. Ingen av disse deodorantene inneholder antiperspirant-stoffer. Altså stoffer som forhindrer svetting. Dvs at du vil svette normalt når du er i aktivitet. Blir du skeptisk til at du kanskje kommer til å «stinke»? Les videre her. For dette er spennende. Det er ikke nødvendigvis svetten din som lukter. Om du har mye avfallstoffer i kroppen og ikke lever spesielt sunt, så vil det kanskje lukte. Men – svette fra en sunn og frisk kropp vil ikke lukte. Det er faktisk bakterier som setter igang disse kjedelige luktene som vi ikke ønsker.

Her kommer hemmeligheten til disse deodorantene fra doTerra! Disse deodorantene inneholder nemlig Tapioka for å absorbere fuktighet. Det betyr at du ikke vil bli spesielt svett allikevel. Uten å forhindre kroppen i å gjøre jobben sin. I tillegg inneholder deodorantene oljer og natron som vil hindre disse bakteriene i å lage dårlig lukt. Det går faktisk an å bruke naturlige deodoranter og lukte godt!

Et tips til deg som aldri har brukt naturlige deodoranter før!

Det er faktisk sånn at det kan være en overgangsfase fra å bruke vanlige deodoranter til å bruke naturlige alternativer. Og i denne fasen kan man oppleve litt uønsket lukt. Her er et smart tips for å unngå dette, eller for å korte den tiden. doTerra har en leirmaske som du bør bruke i armhulene. Dette gir en mild og effektiv detox. Ha tuben med leirmaske i dusjen og smør armhulene med leire og skyll av med det samme. Dette vil hjelpe kroppen til å skille ut oppsamlede toksiner i armhulene dine. Smart og enkelt. Og veldig bra for kroppen din.

Tre ulike typer: Balance, Citrus Bliss og Douglas Fir/Greek Orange

Her er det bare til å velge og vrake. Først og fremst er det kanskje enklest å velge etter duft. Men når det er eteriske oljer med i bildet, så er det også noen gode effekter som følger med på kjøpet. Så du kan faktisk velge en deodorant som gir deg noen spennende tilleggseffekter.

Balance er kjent for sin jordende effekt. Den balanserer oss både fysisk og emosjonelt.
Citrus Bliss er oppløftende og full av glede.
Douglas Fir/Greek Orange blir som en kombinasjon av Balance og Citrus Bliss i effekt.

Vanskelig å velge? Kjøp alle tre og se hvilken du liker best.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!