Ned i vekt?

Slanking, vektnedgang, livsstilsendring, nyttårsforsett. Her er det mange ulike ord og uttrykk å bruke. Det finnes også massevis av ulike dietter å velge mellom. Men du – vet du hva? I dette innlegget skal jeg utfordre deg til å lage din egen diett. Ved å lytte til din egen kropp!

Du skal også få lære om effektive og gode produkter fra doTerra. Ikke bare eteriske oljer, men også andre nyttige produkter som kan bidra til å justere matlyst og søtsug, gi slipp på kilo som har «satt seg litt fast».

For å gjøre denne posten litt «lettere» så har jeg spilt inn en video for deg. Her kan du høre om min egen erfaring og hvordan jeg gikk ned nesten 15 kg på tre måneder. For to år siden. Du får også vite hvilke produkter og mine «hemmelige» knep for å lykkes.

Jeg har nemlig en mistanke om at dette blogginnlegget kunne blitt på ca tre kilometer, dersom jeg skulle skrevet ned all denne informasjonen.

Du finner videoen her.

Eteriske oljer og produkter for å gå ned i vekt

Når du har sett videoen så kunne du kanskje tenkt deg flere, eller kanskje alle produktene jeg nevner. Da kan du gjøre to ulike ting.

  1. Du kan ringe meg og få hjelp til registering. Nr mitt er 90 08 54 12.
  2. Du kan sjekke ut blogginnlegget mitt som beskriver hvordan du bestiller varer – uten startpakke.
  3. Du kan ringe direkte til doTerra og be de hjelpe deg med innmeldingen. Nr dit er 21959499. Husk å oppgi mitt idnr, slik at du får meg som din oljeveileder. Dette nummeret er 3405537 (Nina Grønbech)

Nå er jeg spent på hva du synes om videoen. Lærte du noe nytt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!