November 2020

Tenkt at vi allerede er i november! Kun 61 dager igjen til 2021. Regner meg at det er flere enn meg som gleder seg til å legge 2020 bak seg. Uansett – doTerra har lansert en ny kampanje i Norge og da er det jo bare å glede seg over den. Denne gangen vil du møte en ny eterisk olje som vi aldri tidligere har sett i Europa. White Grapefruit. Du vil også møte en gammel kjenning – nemlig Magnolia. I tillegg er det rabatt på ett av startpakkene til doTerra, så kanskje november blir din startmåned og første skritt mot doTerra-livsstilen?

I denne posten vil du kunne lese om gjenoppbygging av selvtillit og det å våge å stå i egne sko, hvordan du kan snu selvsabbotering og negativt snakk til deg selv. Du vil også få tips til hvordan du kan bruke disse fantastiske oljene – og for deg som ikke har prøvd eteriske oljer ennå – så skal jeg vise deg hvordan du enkelt kommer igang. Finn en deilig kopp te og len deg tilbake og lær om White Grapefruit og Magnolia, samt andre spennende ting.

La oss begynne med Magnolia

I november er Magnolia månedens tilbudsprodukt. Det betyr at alle – uansett medlem eller ikke – kan få 10 % rabatt på denne nydelige oljen. Denne oljen kommer i en Touch-versjon, altså i en rollon-flaske, ferdig fortynnet og klar til bruk.

Magnolia er en olje som du finner frem når du kommer hjem etter en lang og tøff dag. På dager hvor du begynner med selvsabbotering og negativt snakk til deg selv. Det er fort gjort å begynne å fortelle seg selv at man mislykkes i å være perfekt. Sånt snakk er ikke godt for annet enn å dra seg helt ned i gjørma – og det er faktisk ingen tjent med. På slike dager må du forte deg og finne frem Magnolia-oljen din og smøre den på deg. Smør i hendene og snus den inn. Smør den på pulspunkter eller hvor som helst. Bare sørg for at nesa får trukket inn duften av denne oljen slik at hele kroppen setter igang en snuoperasjon. Du kan også smøre denne oljen over hjertet ditt – gjerne i en hjertefor. Pust dypt inn og la deg bli minnet om at du ikke kan prestere på toppnivå hver eneste dag – og idag gjorde du ditt beste.

Magnolia kan også styrke hormonene våre og balansere de. Er du dårlig på å motta kjærlighet og komplimenter fra andre, så vil Magnolia hjelpe deg til å snu dette. Du kan også bruke Magnolia i hudpleieproduktene dine – gjerne i fuktighetskremen. Magnolia har faktisk en egen evne til å hele skadet hud.

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om Magnolia, som du kan lese her.

Ikke medlem av doTerra ennå?

Ønsker du å kjøpe kun Magnolia uten medlemsskap, så kan du gjøre dette via denne linken. Dette er ikke den smarteste måten å handle på, men det er mulig. Du kan også kjøpe Magnolia og få deg et medlemsskap samtidig. Da får du tilgang til å kjøpe de varene du selv ønsker – til kundepris i ett helt år. I tillegg til personlig oppfølging og god opplæring på produktene. Du finner link til mer info om denne løsningen her. I hele november har doTerra supertilbud på startpakker. Dette kan du lese mer om her.

White Grapefruit – månedens GRATIS-olje

Oh yes! Du leste riktig! Du kan få White Grapefruit helt gratis – i november. Og det kuleste er at dette er den eneste måten å få tak i denne oljen på. Å få den gratis. Dette er en av de tingene jeg elsker ved doTerra. Ikke bare gir de opp tilgang på rene, testede oljer – de gir de bort også!

Hver måned kan doTerra sine medlemmer sikre seg én olje helt gratis – og i november er dette altså White Grapefruit. Jeg skal fortelle deg hvordan – men først litt om denne oljen.

White Grapefruit er faktisk fra samme tre som den rosa grapefruiten som vi kjenner. De deler derfor den samme kjemien og andre karakteristika – selv om fargen er ulik. Denne oljen kan du bruke Aromatisk (lukt), Topisk (på hud) og Internal (innvortes). Denne oljen har rensende og oppløftende egenskaper.

Ønsker du en frisk duft på badet eller andre steder i huset? Kombiner noen dråper av White Grapefruit, Bergamot, Lavendel og din favoritt FIR-olje i en sprayflaske med kokt, avkjølt vann.

  • Tilsett et par dråper White Grapefruit i shampoen for et renere hår og en deilig lett søt duft. Eller i tannkremen for ennå renere tenner. White Grapefruit fremmer positivitet og trygghet. Ved innvortes bruk har den en positiv påvirkning på mage/tarm og fordøyelsen. Den vil også støtte metabolismen.

Emosjonell bruk av White Grapefruit

White Grapefruit inspirerer tanker som respekt og kjærlighet for egen kropp. Den gir energi og livskraft midt i stress og mas. I tillegg støtter denne oljen oss i å gjenoppbygge selvtilliten – slik at vi klarer å stå i egne sko, uten andre rundt oss. Du evner å sette mer pris på deg selv og kan gi slipp på avhengigheten til andre. Da er det også enklere å finne dine egne behov og gleder.

Om du opplever å bli skuffet over at andre ikke lever opp til dine forventninger, så finn frem denne oljen og bruk den flittig.

Du kan kombinere White Grapefruit med Douglas Fir i diffuseren for en forfriskende, oppkvikkende og balanserende atomsfære.

Hvordan får jeg White Grapefruit gratis?

Nå skal jeg vise deg hvordan du kan få denne oljen helt gratis. Som sagt gjelder dette kun for medlemmer. Og du må ha blitt medlem før november for å få denne oljen. Hver måned gir doTerra bort en gratis olje til alle medlemmer som deltar i fordelsprogrammet deres. Du kan lese mer om hvordan du blir fordelskunde her.

Grunnen til denne gratis-oljen er at doTerra oppdaget (for mange år siden) at de fleste kundene bestilte helt i slutten av måneden. Dette gjorde at lagerpersonalet satt og dinglet med bena de første ukene hver måned og fikk det supertravelt på slutten av hver måned. Og som doTerra-medlem så lærer du raskt at dette selskapet bruker belønning når de skal endre på folks rutiner. Derfor innførte de dette med en gratis olje hver måned. Om du bestiller for 125 pv hver måned, før den 15. så får du oljen gratis. PV er kanskje «gresk» for deg, men om du blir medlem så skal jeg forklare deg dette – eller send meg en pm, så skal du også få svar. Vips, så ble problemet løst – samtidig som vi får en fantastisk gave hver måned. Tenk – 12 gratis oljer hver måned! I tillegg til de andre fordelene med å være med i dette programmet.

Rabatt på Basic-startpakken og Familie-startpakken

Er du en av de som har nølt litt med å skaffe deg oljer? I hele november får du 10 % ekstra rabatt på Basic- og Familiestartpakken fra doTerra. Dette gjelder kunder i Norge. Om du bor i et annet land, så finnes det andre gode tilbud for deg. Send meg en pm, så skal jeg vise deg hvilke startpakker som gjelder for deg – der du bor.

Basic-kittet inneholder seks av de mest brukte eteriske oljene til doTerra og er en kjempefin start på «oljeeventyret» ditt.
Familiepakken inneholder 9 oljer og en diffuser. Du kan lese mer om disse kittene her, og om rabatten her.

La november bli måneden hvor du tar ett steg nærmere en mer naturlig hverdag – fordi du fortjener det.

Julegaver fra doTerra!

Hvert år selger doTerra noen eksklusive julegaver, og dette salget er allerede i gang. Lyst til å ta en titt i katalogen? Den finner du her. Tilbudene gjelder så lenge lagerbeholdningen rekker. Sjokoladesettet er allerede utsolgt. Nye julegaver kommer 1. desember.

Ønsker deg en nydelig november!

Lag deg en varm måned med mye stearinglys, diffusere med gode dufter, varme pledd, gode bøker og egenpleie. Fordi du fortjener det!

Og du – en siste ting: Har du husket å melde deg på nyhetsbrevet mitt? Det vil dukke opp en adventskalender der når vi kommer til advent. I tillegg vil du få mange gode tips og inspirasjon til oljebruk der også. Du finner påmeldingen her.

Husk du er verdifull!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!