November 2022

Ny måned og nye tilbud! Altså – her er det bare å glede seg over eksklusive julegaver og gode produkter! Hva sier du til et sett hvor du kan støpe egne stearinlys? Eller hva med en ny oppbevaringsboks til oljene dine? Dette og mye mer kan du lese om her! Og ja – ikke la oss glemme månedens gratisolje som er Niaouli og tilbudsoljen som er Past Tense. Ikke la november bli årets kjipeste måned. La oss gjøre den til en hyggelig, kosemåned.

Niaouli – månedens gratis olje

Niaouli er en olje som ikke er i doTerra sitt faste sortiment. Derfor synes jeg denne gaven er ekstra stas å få! Det gjør gaven ennå mer eksklusiv – hvis du forstår hva jeg mener? Niaouli er i familie med Tea Tree og har mange lignende egenskaper. Den kan brukes til rengjøring – både i hus og heim, og i kroppen – både utenpå og inni. Jeg har allerede laget et eget innlegg om denne oljen og kan lese hva jeg har skrevet om Niaouli her.

For å få en gratis Niaouli-olje må du være medlem. Og du må ha meldt deg inn i doTerra før 1. november. Så må du ha en LRP-ordre på minimum 125 pv før den 15. november. Og her kommer alle disse merkelige ordene og uttrykkene da. Jeg skal forklare litt. LRP står for Loyalty Reward Program og er et bonusprogram som alle doTerra sine medlemmer kan benytte seg av. Du kan lese mer om dette programmet her. PV står for Personlig Volum eller Produkt Volum. Hvert produkt har en PV. Tommelfingerregelen er at 1 PV er ca 1 euro. Er du allerede medlem av doTerra og kunne tenke deg en LRP-ordre? Ja, da tar du kontakt med din oljeveileder og ber hun/han om å hjelpe deg.

Past Tense – månedens tilbudsprodukt

Past Tense er en blanding av ulike eteriske oljer – på en rollon-flaske. Disse oljene har slått seg sammen for å hjelpe kroppen din til å gi slipp på spenninger. Uansett om de er ferske og kortvarige eller om det er noen som har satt seg fast. Past Tense er min bestevenn om slike spenninger har trukket oppover til hodet. Da er det bare å rulle på litt olje i pannen, tinningene, nakken og evt ned mot skuldrene.

I hele november får du 10 % rabatt på Past Tense. Dette gjelder om du har medlemsskap eller ei. Og uansett om du har en LRP-ordre eller en standard engangsordre.

De færreste mennesker går gjennom livet uten spenninger. Derfor tenker jeg at dette er en olje som bør flytte inn i alle hjem hvor det bor mennesker som ønsker å bruke naturlige hjelpemidler. Du kan lese mer om Past Tense her – i et tidligere innlegg jeg har skrevet. Og du! – ikke la deg «lure». Dette er ikke en touch-olje. Her er det ikke noe baseolje, så denne blandingen er kun eteriske oljer. I love it!

Julegaver – del 2

Nye julegaver har blitt lansert og du finner alle sammen i dette heftet. Planen min er å få laget et eget blogginnlegg hvor jeg deler litt info om julegavene, men inntil videre får du nøye deg med heftet til doTerra. Og – du kan jo alltids finne info i nettbutikken også. Eller du – jeg har jo et innlegg på de antikke oljene. Det skrev jeg jo og delte for noen dager siden. Og det er kanskje de produktene av julegavene som krever mest forklaring? Du finner innlegget her.

Ny startpakke tilgjengelig i Norge – Home Essentials Kit

Ettersom både Air og Melaleuca ble lansert i Norge 1. oktober, har vi fått tilgang på en startpakke som har vært bestselgeren både i Europa og USA. Kittet heter Home Essentials kit. Her får du Lavendel, Lemon, Peppermint, Oregano, Tea Tree, Frankincense, Air, OnGuard, ZenGest og Deep Blue. I tillegg får du Petal diffuser. Alle oljene i denne pakken, med unntak av Deep Blue (5 ml), er 15 ml. Her kommer det et eget innlegg på bloggen etterhvert.

Har du spørsmål til denne startpakken, så tar du kontakt med meg. Bruker du chat-funksjonen, så husk å logge deg på facebook, før du sender meg en beskjed. Ellers blir du ikke registrert.

Som du ser er det mye å glede seg til i november! Og du – før jeg glemmer det! I hele november og desember kommer jeg til å dele oljetips og tips om bruk av doTerra-produkter. Dette skjer på facebook-siden min, instagram-kontoen min og i en helt nyopprettet Telegram gruppe. Tipsene er like, så det er bare et spørsmål om hvor du får best nytte av tipsene og hvilken plattform du er på. Jeg legger ut en QR-kode av linken til Telegram-gruppen. Da kan du bare ta et bilde av QR-koden med mobilkameraet ditt, og vipps så er du inne i Telegramgruppen.

Sånn – da skal jeg bare få ønske deg en riktig fin november! Tenn lys, slå på diffuseren med noen gode oljer, og gjør det beste ut av disse dagene. For noen er november den beste måneden i året, mens for andre er det en måned som bare skal overstås. Avslutter med et av mine favorittordtak: «Dagen idag er morgendagen du drømte om i går!».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!