Oktober 2020

Ny måned og nye muligheter. Nye tilbud og mye å glede seg over! doTerra har noen flotte produkter på kampanje denne måneden. Produkter som hjelper oss igjennom høsten og de mørke vintermånedene som er på vei. Hva sier du til ekstra rabatt på Jasmine Touch og en gratis Clove-olje?

Jeg forstår fortsatt ikke hvor det ble av september måned. Det sa bare svosj og så var den borte. Opplever du også at tiden bare forsvinner? Ta deg tid til å lese dette innlegget og lær mer om oljene som doTerra har på sin oktober-kampanje. Det er også noen andre spennende overraskelser denne måneden. Velkommen oktober!

Månedens tilbudsprodukt – Jasmine Touch

I hele oktober kan du få 10 % rabatt på Jasmine Touch. Er du medlem, eller blir det i løpet av oktober, så kommer disse 10 % i tillegg til medlemsrabatten din. Denne rabatten gjelder for alle – uansett om du er medlem, fordelskunde eller bare ønsker å kjøpe denne oljen.

Du kan lære mer om Jasmine Touch her.

Månedens gratisprodukt – Clove Bud

Hver måned har doTerra en gratis olje til alle sine fordelskunder. I oktober er dette Clove Bud. En perfekt høstolje som du kan lese mer om her. For å få denne oljen gratis må du ha en LRP-ordre på 125 pv innen 15. oktober. Lurer du på hva LRP-ordre er? Da kan du lese mer her. Du kan selvfølgelig kjøpe Clove, eller nellikoljen uten å være fordelskunde 🙂

Årets første julegaver

Hvert år selger doTerra noen flotte julegaver. Dette er produkter som kun selges i et begrenset antall og derfor er veldig ekslusive. Den første runden med julegaver blir lansert mandag 5. oktober. Disse kan kjøpes frem til jul – eller så langt lageret rekker. doTerra har laget en videopresentasjon av disse produktene og du kan se denne videoen her. Nye julegaver vil bli presentert i november og desember, så følg med.

OilCamp og spOIL me

Oktober blir en spennende måned på mange måter. Og en av de tingene jeg gleder meg mest til er en ny runde av OilCamp. Dette er et treningsprogram for alle nye medlemmer i team Lykkeligevalg. Dette vil si alle som melder seg inn via denne siden eller via noen av oljeveilederne som er tilknyttet mitt team.

OilCamp er en gratis opplæring som foregår på facebook. Her vil du få en innføring i hvordan du bruker oljene i Basispakken og Familiepakken. Du kan lese mer om disse pakkene her. Du vil lære alt du trenger for å ta i bruk oljene dine. Du vil lære masse og få en trygghet på å velge de riktige oljene og bruke de på den mest optimale måten. Vi vil også lære deg hvordan du får mest mulig utbytte av ditt doTerra-medlemsskap. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål til dette. OilCamp’n starter opp mandag 5. oktober.

spOIL me starter opp i midten av oktober. Her vil du få tilsendt vareprøver og du vil få gratis veiledning i bruk av disse vareprøvene gjennom en opplæringsperiode på facebook. Her tar vi utgangspunkt i Livsstilspakken, Daily Habits Kit. Du finner mer info om denne pakken her. Gjennom spOIL me vil du lære daglig bruk av produkter som vil påvirke deg, både fysisk og emosjonelt, på en positivi måte. Vi lærer deg hvordan du innfører gode rutiner som vil bli en del av livsstilen din. spOIL me er helt gratis. Du forplikter deg til å delta på facebook-arrangementet. Dette er kun for deg som ikke er medlem av doTerra ennå og du må ikke være i kontakt med andre oljeveiledere (da skal du heller be denne personen om å gi deg vareprøver og litt innføring).

Send meg en melding om du ønsker å være med på spOIL me!

Ønsker deg en nydelig oktober måned!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!