Palmarosa

Palmarosa er også kjent som indisk geranium. Den eteriske oljen fra Palmarosa har en rose-lignende duft som gjør den til et nydelig bidrag til din samling av eteriske oljer. Og akkurat som roseolje, er denne eteriske oljen kjent for sine naturlige fordeler på huden.

Navnet Palmarosa kan lure deg til å tro at denne eteriske oljen kommer fra et tre eller en roseplante. Det gjør den ikke. Denn oljen kommer fra et gress som blir tørket, før det blir dampdestillert for å skape en frisk, eterisk olje med klar til lysgul farge. Palmarosa hører hjemme i sørøst-Asia og kommer fra samme familie som sitronellagress og sitrongress.

Palmarosa har en høy prosentandel av geraniol og her er noen av hovedfordelene ved å bruke den:
Bruk i diffuseren for å skape en atmosfære av varm velkomst
Fortynn med baseolje og bruk som en del av en avslappende massasje
Tilsett 1-2 dråper i epsomsalt for et lindrende bad
Kombiner Palmarosa med ditt favoritt renseprodukt fra doTerra for å gi huden din et ungdommelig utseende

Emosjonell bruk av Palmarosa

Emosjonelt sett er Palmarosa en utrolig spennende olje. Hør bare her …

  • Palmarosa kan bidra med personlig vekst og emosjonell modning. Akkurat som det rasktvoksende gresset Palmarosa-oljen blir laget av, vil denne oljen kunne fremskynde ens emosjonelle modningsprosess.
  • Palmarosa er spesielt nyttig for barn eller voksne som opplevde en emosjonell stagnasjon i yngre utviklingsalder. Et barn kan ha blitt stoppet i den emosjonelle utviklingen allerede i tidlig barndom, eller en voksen kan ha blitt hindret emosjonelt i oppveksten.
  • En persons emosjonelle utvikling kan ha blitt redusert på grunn av uoppklarte smerter eller traumer. Uansett grunn – Palmarosa vil oppmuntre personen til å anerkjenne og adressere disse tilfellene slik at de kan oppleve en økt emosjonell vekst.
  • Palmarosa bidrar til at du kan overkomme dine emosjonelle barrierer ved å gi slipp på din umodne og uhelede historie fra barndommen og gi deg et større perspektiv.
  • Palmarosa oppmuntrer til bevisst erkjennelse og frigjøring av emosjonelle problemer.

1 hendelser på “Palmarosa”

  1. Tilbakeping: Juni 2020 - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrev og motta gratis ebok om eteriske oljer!