Påskequiz – svar og vinner fra dag 2

Hovedtemaet i gårsdagens påskequiz var den eteriske oljen OnGuard! En stor favoritt nå om dagen. Deilig duft og gode egenskaper gjør at denne oljen har vokst seg til en hel produktserie. Og her kan du lære mer om nettopp dette.

Selve quiz’n foregår i livesending på facebook – hver dag kl 11. Du finner den her. Svarer du før midnatt samme dag som livesendingen sendes, så er du med i trekningen om noen skikkelig fine premier! Svarene og vinnerne av gårsdagens quiz finner du når du leser videre.

Spørsmålene er en litt av hvert, men mest doTerra og eteriske oljer eller andre produkter fra selskapet. Og gårsdagens tema var OnGuard. En spennende blandingsolje som finnes i mange ulike produkter.

Hvor ligger hovedkontoret til doTerra? (stat og evt by)

Her var jeg så heldig å få være, sammen med familien min og foreldrene mine. En fantastisk opplevelse, som jeg anbefaler alle – hvis du har mulighet. Hovedkontoret ligger i Utah, Pleasant Grove, rett utenfor Salt Lake City.

Hva heter fordelsprogrammet til doTerra – som gjelder for medlemmer?

Som kunde i doTerra får du mulighet til å benytte deg av et fordelsprogram. Dette heter Loyalty Reward Program og og kalles gjerne LRP. Du har kanskje hørt om LRP-ordre? Dette er ordre bestilt av noen som er med i dette fordelsprogrammet. Dette gir deg ekstra bonuser og muligheten for en gratis olje hver måned.

Kan barn bruke doTerra sine eteriske oljer?

Oljene fra doTerra er så rene at de kan brukes på barn. MEN de MÅ fortynnes med baseolje. Det er heller ikke alle oljer som egner seg til å bruke på barn. De kan være for sterke. Mitt generelle råd når man det gjelder eteriske oljer og barn – ikke bruk de på barn under 4 år (unntaket er barneoljene som doTerra har laget spesielt for barn). Fortynn alltid rikelig med baseolje. Test ut små områder først. Og – du kommer langt med Lavendelolje. Barn er ikke små voksne – de reagerer ulikt på oljene enn oss. Og lavendel er en snill olje for barn. Samtidig som den har mange gode egenskaper.

For å gjøre usikre foreldre trygge på bruk av oljer til barna sine har doTerra laget et eget barnekit som er spesialdesignet til barn. Dette kan du trygt bruke på barna dine. Milde oljer fortynnet med rikelig mengde baseolje. Klar til bruk. Dette barnekittet er faktisk en av premiene den heldige vinneren av påskequiz’n kan velge mellom.

Nevn tre ulike måter å bruke eteriske oljer på

Her ville jeg frem til aromatisk, topisk og innvortes. Innenfor disse tre områdene er det mange ulike måter å bruke oljene på. Disse kan du lære mer om her.

Hva heter Norges eldste by?

Tønsberg er riktig svar her. Byen i mitt hjerte. Hvor jeg har gått på skole, jobbet og til og med så har har jeg bodd her et halvt år.

OnGuard er en blanding av flere oljer – nevn hvilke oljer dette er

OnGuard består av følgende oljer: villappelsin, nellik (clove), kanel bark og -blader, eucalyptus og rosmarin.

OnGuard er en helt produktserie – skriv ned minst tre ulike produkter i denne serien

Her er det mye spennende å velge mellom! Først og fremst har vi OnGuard-oljen. Så er det Touch-varianten som er en rollon-flaske med OnGuard-olje fortynnet i baseolje. Beadlets er små perler som er perfekte å bruke i stedenfor pastiller. Tannkrem, munnskyll, drops, softgels (små kapsler), håndsåpe, spray som kan brukes som antibac. I tillegg finnes det husvaskemiddel og klesvaskemiddel. De to siste er ennå ikke lansert i Norge. Om du er nysgjerrig på OnGuard, så kan du trykke på bildet over her.

Er det sant at jeg bruker OnGuard håndsåpe til å vaske frukt og grønnsaker med?

Yes! Det gjør jeg! Jeg vasker frukt og grønnsaker med denne såpa. Et tips når det gjelder håndsåpen: når jeg skulle fylle på dispenseren tidligere, fylte jeg den helt opp med såpe. Det gjør såpen ganske udrøy i bruk. Nå fortynner jeg. Ca 1 del såpe og 3 til 4 deler med vann. Det funker kjempebra! Såpa skummer bedre, er drøyere i bruk og føles ennå bedre på huden.

Hvilke oljer er tilsatt i OnGuard Softgels +? Altså i tillegg til OnGuard-oljen

OnGuard Softgels+ er små kapsler som selvfølgelig inneholder OnGuard-oljen. Men det er jo en liten + bak navnet. Dette betyr at det er tilsatt noen flere oljer i disse små kapslene. Og dette er Oregano, Melissa og Black Pepper.

Hva heter produktpakken du kan bestille, som inneholder 5 ulike OnGuard-produkter?

Denne pakka heter Immune Booster Kit. Dette er en pakke doTerra har satt sammen for oss. Den består av noen få andre produkter også. Du finner den i doTerra-portalen din. Har du ikke et medlemsskap i doTerra ennå, så send meg en melding dersom du har spørsmål til denne eller andre pakker 🙂

Kids Collection (barnekittet) har en olje som har de samme egenskapene som OnGuard. Hva heter denne oljen?

Her er riktig svar Stronger. Stronger inneholder oljene Cedarwood, Litsea, Frankincense og Rose. Som du ser har den helt andre oljer enn OnGuard, men de har samme egenskaper. Bare mildere. Og fortynnet med baseolje. Perfekt for barn!

Hvilke farge har etiketten og silikonhetta på denne oljen?

Stronger er den røde oljen. Barnekittet er laget slik at det skal være enkelt for barn å bruke de. Og det søte er at barna sier ikke «nå trenger jeg litt Stronger, mamma!». De sier «jeg trenger den røde oljen, mamma!». Fargekodene er geniale!

Skriv ned hvilke OnGuard-produkter du (og evt din familie) har testet

Her vil du få poeng uansett hva du skriver 🙂
Selv bruker vi alle produktene – unntatt klesvaskemiddelet. Det har vi faktisk aldri prøvd. Vi gleder oss til det blir lansert i Norge.

Det er vår og det betynner å komme gult støv i luften. Noen mennesker får utfordringer pga dette. Hva heter produkter doTerra har laget for å lindre?

Dette produktet heter TriEase Softgels. Det er små kapsler som inneholder oljene Lavendel, Sitron og Peppermynte. En flott kombinasjon som jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på 🙂

Hvem får et lodd i trekningen?

Først av alt – tusen takk til deg som deltar! Det er kjempemoro og jeg setter stor pris på at noen vil være med å leke sammen med meg 🙂 Loddene som deles ut her gir deg mulighet til å vinne en fin premie. Én heldig vinner stikker av med hovedpremien – enten et helt Kids Collecions eller et helt Family Essentials kit. Dette er begge kjempefine kit. Vinneren får velge det kittet hun (foreløpig er det ingen menn som er med) helst vil ha. Trekningen foregår mandag 2. påskedag.

De som fikk lodd denne gangen er:
Ingvill Sørbye
Linda Myrvoll
Lisbeth Brekke
Nan Snarheim
Gunn Iren Gjestad Skogen

Tirsdagens påskequiz er allerede lagt ut, så hiv deg rundt og delta. Du finner sendingen her.

Ha en flott tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!