Påskequiz – svar og vinner fra dag 3

Dag 3 med quiz er over og for å være helt ærlig, så synes jeg dette er skikkelig gøy! Og jeg setter så stor pris på alle de hyggelige meldingene dere sender. Her vil du finne spørsmål og svar til gårsdagens quiz.

Hovedtemaet for denne quiz-runden er emosjonsoljene til doTerra. De har laget et helt eget kit med ulike eteriske oljer som er spesialdesignet for å hjelpe oss med ulike emosjoner.

Jeg hopper rett inn i spørsmål og svar.

Nevn navnet til minst tre av eierne til doTerra

David Sterling, Emily Wright, dr David Hill, Corey Lindley, Gregory Cook, Rob Young, Mark Wolfert.

Barna mine har vært «prøvekaniner» i denne quizen og de har fått lov til å svare på de samme spørsmålene som dere har. Da de for et par dager siden fikk dette spørsmålet, så svarte de:
William: «Emily Wwwwwwwwwwwwww-ettellerannet … Emily Wright var det ja!»
Andreas: «dr. Hill».
Andreas: «og så var det han vi møtte da vi var på doTerra. Han som pratet svensk til oss. Hva var det han het? Jo – det var Greg Cook. Greg Cook het han!»

Et medlemsskap i doTerra gjelder i en begrenset periode – før det må fornyes. Hvor lang tid varer et medlemsskap? Og hvordan forlenger man dette?

Når du melder deg inn i doTerra, får du et medlemsskap som varer i ett år. Dersom du er med på fordelsprogrammet til doTerra og mottar en månedlig produktpakke vil medlemsskapet fornyes automatisk. Dersom du handler en gang i mellom, vil den første pakken du bestiller – etter at det første medlemsåret ditt er over – inneholde en fornying av medlemsskapet. Ved innmelding koster et medlemsskap €25. Velger du en av de ferdige startpakkene til doTerra, så er det første året med medlemsskap inkludert. Fornyelsen av medlemsskapet koster €20. Som en gave fra doTerra, fordi du ønsker å være medlem lenger, får du tilsendt en gratis peppermynte-olje (15 ml). Denne peppermynteoljen har en høyere verdi enn €20.

Hvem har skrevet bøkene om doktor Proktor?

Riktig svar her er Jo Nesbø.

Hvilken by er nest størst i Norge?

Bæææærrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgeeeeeeeeeeeeen! Byen er Bergen! 🙂

God idé til påskeaktivitet! Emosjonsoljene med tilhørende egg med uttrykk.

doTerra har laget et helt eget kit med eteriske oljer spesielt for emosjoner.
Hvor mange oljer er det i dette kittet?

Essential Aromatics, Emotional Aromatherapy, inneholder seks ulike oljeblandinger.

Kittet finnes i to varianter – hva er forskjellen på disse kittene?

Det ene kittet inneholder 5 ml flasker med oljer som er enkle å bruke i diffuser eller aromatisk. Det andre kittet inneholder rollon-flasker (10 ml) med fortynnede oljer. Dette betyr at oljene er utblandet med baseolje og er klare til å smøres direkte på huden.

Hva heter oljene i dette kittet?

De heter Motivate, Cheer, Passion, Forgive, Console og Peace. De kan kjøpes samlet i kit eller hver for seg. De som er fortynnet og på rollon-flasker heter Touch til etternavn. F.eks Passion Touch.

Hvilken av disse oljene har jeg gitt tilnavnet «en flytende klem»?

Dette er Console. Bakgrunnen for dette tilnavnet er at det rett og slett føles som om noen du er glad i kommer og gir deg en lang og varm klem. Aldeles nydelig! Og hvem kunne vel ikke trengt en slik klem akkurat nå?

I hvilke situasjoner kan denne oljen brukes?

Alle situasjoner hvor man har behov for litt ekstra støtte og trøst – er perfekte for denne oljen her. Om du har mistet noen du er glad i, skal slutte i jobben du trives i, skal skilles eller barna skal flytte hjemmefra – Console er verdt å finne frem i alle hverdagens utfordringer. Denne oljen vil kunne hjelpe deg igjennom sorgprosessen på en sunn og god måte. Console hjelper deg til å «stå» i den situasjonen du befinner deg i.

En av oljene er en kombinasjon av sitrus- og mynteoljer. Hva heter denne oljeblandingen?

Oljen jeg tenker på her er Motivate.

Hva gjør denne oljen med oss når vi bruker den?

Vi snakker om flytende motivasjon på flaske! Dette virker som magi på meg! Hodet blir klarere, humøret bedre og tiltakslysten øker. Dørstokkmila blir overkommelig og man blir klar til å ta tak i ting som man kanskje burde ha gjort for lenge siden.
Jeg har selv veldig god erfaring med denne oljen. Jeg smurte den på kroppen og brukte den i diffuseren. Endelig ble jeg klar til å ta noen grep i forhold til kostholdet mitt. Jeg kuttet ut sukker, melk og hvetemel. I løpet av små 3 måneder var kroppen 16 kg lettere. Motivate ga meg motivasjonen og selvtillitten til å gjennomføre dette. Og resultatene taler for seg.

Kan oljene i emosjonskittet brukes innvortes?

Nei. Disse oljene er ikke ment for innvortes bruk. De skal ikke drikkes, brukes i matlaging eller i kapsler.

En av oljene i emosjonskittet kan forsterke effekten av de andre oljene – dersom de brukes i kombinasjon. Hva heter denne oljen?

Svaret her er Passion.

Det er leggetid og du føler deg stresset, det kribler i kroppen og du er absolutt ikke klar for å legge deg til å sove. Hvilken av oljene i dette kittet bør du bruke da?

Førstevalget her er helt klart Peace. Smør oljen under føttene, punktet midt mellom øynene og over hjertet. Du kan også bruke den i diffuseren. Og så ville jeg kanskje dykket litt dypere og sett på hva som er årsaken til hvorfor man ikke kan få sove. Kanskje man kan bruke Console eller Forgive i tillegg?

Hvem har fått et lodd og er med i trekningen?

Igjen – tusen takk til deg som deltar på denne påskequizen!

Her er navnene på de som har fått et nytt lodd til trekningen som skal foregå mandag 2. påskedag:
Gunn Iren Gjestad Skogen
Lisbeth Brekke
Linda Myrvoll
Nan Snarheim
Hanne Kristine Lefdal

Woohoooo! Gratulerer! Ny mulighet idag. Sjekk ut facebook-siden min for livesendingen med alle spørsmålene for de neste påskequiz’ene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!