Påskequiz – svar og vinnere – dag 4

Vips så var vi halvveis i påskequiz’n! Dagene flyr og tiden forsvinner. Hovedtemaet for denne quiz’n er barneoljene. Eller Kids Collection. Helt egne eteriske oljer til barna. Dette er én av to premier den heldige vinneren kan stikke av med.

Hele familien er involvert i dette prosjektet. Barna får svare på spørsmålene før jeg lager facebook-live. Og titt og ofte kommer de inn på kontoret med forslag til spørsmål jeg kan stille dere. Hehehe … Påskequiz engasjerer!

Onsdagens påskequiz med spørsmål og svar får du her:

Hva heter doTerra sin egenutviklede aromaterapi-behandling?

Denne behandlingen heter AromaTouch Technique og er helt fantastisk. Den er enkel å utføre og du kan faktisk ta et eget kurs og få sertifikat på at du har gjennomgått opplæring.

Hvilke oljer brukes i denne behandlingen?

Balance og Lavendel for stresshåndtering
Melaleuca og OnGuard for immunsupport
AromaTouch og DeepBlue for en bedre betennelserespons
Wild Orange og Peppermint for homeostase

Fra tid til annen har doTerra tilbud til nye medlemmer.
Er det noe spesielt tilbud til helt nye medlemmer nå i april?

Ja, det er det! Alle som melder seg inn i doTerra nå – med en av innmeldingspakkene – før den 15. april – vil få 50 poeng i bonus. Disse poengene kan brukes på valgfrie gratisprodukter ved neste bestilling. Verdien på disse poengene tilsvarer varer for over 500,-. Ta kontakt med meg dersom du har noen spørsmål knyttet til dette.

Hva heter apen til Pippi?

Denne morsomme apen heter Herr Nilson. Mannen min har bodd i Afrika og han eide en slik ape – gjett hva den het? Ja nettopp – Herr Nilson 😉

Hva heter de tre medlemmene av Olsen-banden?

Her er riktig svar Kjell, Benny og Egon.

doTerra har laget et helt eget kit til barn – hva heter dette?

Jeg husker at jubelen sto i taket da dette kittet kom. Kids Collecion. Eteriske oljeblandinger spesialdesignet for barna våre. Elsk! Både barna og jeg bruker disse oljene – for det er jo ikke sånn at de kun er for barna.

Hva heter oljene i dette kittet?

Kittet består av seks oljer og de heter:
Brave (oransje)
Calmer (lilla)
Rescuer (blå)
Steady (grønn)
Stronger (rød)
Thinker (gul)

Kan barna smøre seg selv med disse oljene?

Her vil jeg svare at det kommer an på barnet sin alder. Men med veiledning fra en voksen i starten, så kan dette være barnas egne oljer som de selv bruker. De minste barna trenger hjelp – spesielt i starten.
Som mor er det en gave å kunne dele kunnskap videre til barna mine. Kunnskap om at naturen har løsninger på små utfordringer i hverdagen. Fint å se at eteriske oljer er førstevalget hos de små.

Må man kjøpe et helt kit av gangen eller kan man bestille én og én olje?

Du kan kjøpe oljene enkeltvis eller du kan kjøpe hele kittet samlet. Jeg anbefaler deg å kjøpe hele kittet slik at dere kan prøve alle oljene. Når du kjøper kittet får du med en fin veske som oljene kan være i, du får med disse fine silikontoppene med ulike fargekoder + et lite hefte som beskriver oljene på en veldig enkel måte. (det står på engelsk men er så intuitivt laget at barna forstår).
Det vil alltid være noen oljer du går raskere tom for enn andre. Og disse kan de kjøpes enkeltvis.
For en stund siden laget jeg et innlegg på bloggen om et par av disse oljene. Du kan lese dette her.

Disse oljene er «barneversjoner» av oljer som doTerra llerede har hatt i sitt sortiment i lang tid – skriv ned hvilke oljer som hører sammen. F.eks Stronger og OnGuard. Skriv også ned navnet på den barneoljen som er unik og ikke har en «voksenversjon».

Det at det finnes «barneversjoner» og «voksenversjoner» betyr ikke at oljeblandingene inneholder de samme eteriske oljer. Her er iallefall «parene»:
Thinker – InTune
Stronger – OnGuard
Steady – Balance
Rescuer – DeepBlue
Calmer – Serenity
Brave

Tusen takk til alle deres om har åpnet øynene mine for koblingen mellom Brave og Motivate. Må innrømme at dette har jeg ikke tenkt på selv … Deilig å kunne lære noe nytt. Så tusen takk!

Case1: Barnet ditt er sjenert og dere skal snart i et stort selskap med – for ditt barn – mange fremmede. Du vet at dette er en utfordring for barnet ditt. Hvilken/hvilke av barneoljene ville du brukt og hvorfor velger du akkurat den/de oljene?

Her er det jo ikke noe klart fasitsvar, men her er mitt tips: Jeg ville gått for Brave, Calmer og Steady. Brave smurt over hjertet for å føle seg litt mer modig og trygg. Brave er en «superhelt»-olje. Calmer smurt på innsiden av håndleddene – for en indre ro. Steady under føttene for litt jording. Dette gir en god trygghet og man føler seg stødig.

Case2: Barnet ditt har vært veldig aktivt en dag og har blitt litt øm i mulsker og ledd – hvilken av barneoljene ville du brukt?

Oljen jeg vil frem til her er Rescuer. Den er gull å ha når ting er ubehagelige. Uansett om det er har skjedd et uhell og man har fått en strekk, om man er støl og stiv eller om man vokser litt for fort. Rescuer er virkelig en olje som er god å ha i hus når man har barn.
Jeg bruker også denne oljen og synes den er kjempeeffektiv!

Vi har en fersk opplevelse på denne oljen. Igår da eldstemann skulle i dusjen fikk han en strekk i nakken. Den kom da han skulle dra av seg genseren. Han kom løpende ned til meg og fortalte hva som hadde skjedd. Da var det jo bare å finne frem Rescuer! Jeg smurte godt på muskelen der strekken hadde oppstått, mens han tøyde den litt forsiktig. To små minutter senere gikk han ut av kontoret mens han sa «nå er jeg nesten helt fin igjen, mamma! Det gjør ikke vondt lenger.»

En av oljene i barnekittet er perfekt å bruke når barna trenger litt ekstra fokus og konsentrasjon. Dette kan være i forbindelse med skolearbeid. Hva heter denne oljen og hvilke eteriske oljer er i denne?

Dette er Thinker! En perfekt olje for alt som skal til for skolearbeid. Til og med det å sitter rolig på rumpa 🙂
Thinker inneholder oljene Vetiver, Pepperming, Clementine og Rosemary – blandet med baseoljen fraksjonert kokosnøttolje.

I september 2019 lanserte doTerra en ny olje knyttet til dette barnekittet. Hva heter denne oljen? Hva kan den brukes for? Og – hvilke oljer inneholder denne?

Denne oljen heter Tamer og er en «barneversjon» av ZenGest. Dette er en oljeblanding perfekt for magen. Tamer inneholder følgende oljer: Spearmint, Japansk Peppermint, Ginger (ingefær), Black Pepper og Persille.

Gårsdagens «vinnere»

Jeg skriver «vinnere» i hermetegn jeg – for premien er jo ikke trukket ut ennå. «Vinnerne» hver dag får lodd og er med i trekningen av hovedpremien.

De som svarte riktig igår, og som har fått lodd, er:
Linda Myrvoll
Ingvill Synnøve Sørbye
Nan Snarheim
Hanne Kristine Lefdal
Gunn Iren Gjestad Skogen
Kristine Aagot G. Nilsen
Lisbeth Brekke

Dagens påskequiz med nye spørsmål er allerede ute på facebook. Du finner live-sendingen her.
Bli med og svar på dagens spørsmål. Hvem vet – kanskje du stikker av med hovedpremien?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!