PastTense

Spenninger kan føre til mange ulike nevrologiske utfall, som f.eks ubehag i hodet. PastTense er en kombinasjon av eteriske oljer som vil lindre spenninger og forbedre strømmen av blod gjennom kroppen.

Disse egenskapene gjør PastTense til en nydelig massasjeolje. Vil mindre spenninger i skuldre, rygg og nakke gjøre en forskjell for deg? Da vil jeg anbefale deg å prøve PastTense! Jeg skal nå lære deg mer om denne spennende oljeblandingen.

PastTense består av følgende eteriske oljer:

Wintergreen (blader)
Lavendel (blomster)
Peppermint (plante)
Frankincense/Virak (kvae)
Cilantro (urt)
Marjoram (blader)
Roman Chamomile (blomst)
Basilikum (blader)
Rosemary (blader)

Som du ser er den full av doTerra sine CPTG-oljer. PastTense kommer i en smart rollon-flaske. Den er ikke fortynnet med baseolje, så om du har sensitiv hud eller liker å fortynne oljene dine, så må du gjøre det selv.

PastTense sine egenskaper

PastTense er en særegen blanding av eteriske oljer kjent for å bidra til jordende og balanserte emosjoner. Kjent for sine lindrende effekter på både kropp og sinn, vil de eteriske oljene i PastTense raskt fremme følelsene av avslapning og ro. PastTense passer perfekt å ha i lomma, og brukes på jobb, skole eller hjemme.

Hvordan bruke PastTense?

Smør i nakken, på skuldrene eller bak ørene for å roe følelsene, samtidig med at du puster inn den avkjølende, særegne duften av PastTense.
Masser inn skuldre, nakke og rygg for en avkjølende og lindrende følelse.
Smør i tinningene og bak i nakken før du skal ta en test eller holde en presentasjon for publikum.
Smør på håndleddene når du er ute å reiser – for å roe ned emosjonene.
Ønsker du lindring av spenninger og andre ubehag som oppstår pga spenninger? Smør PastTense direkte på problemområdet.

Emosjonell bruk av doTerra PastTense

Som du leste over her, vil PastTense også kunne løse opp emosjonelle utfordringer knyttet til spenninger. PastTense vil bidra til å løse opp stress og emosjonelle spenninger som har satt seg litt fast. Oljene i denne blandingen jobber synergetisk for å gi deg sine kraftfulle avslappende kvaliteter for å støtte og lære kroppen til å slappe av og roe ned. Noen ganger – etter lange periode mer høyt tempo og mye stress – må dette læres igjen. PastTense kan også hjelpe deg til å frigjøre frykter som skaper spenninger og vondter i kroppen.

PastTense kan roe ned alvorlig stress, lindre skader som oppstår og få balansere kroppen og energisystem. Denne blandingen hjelper også med å skape balanse etter perioder med overarbeide, møte med vegger og helt flate batterier.

1 hendelser på “PastTense”

  1. Tilbakeping: Juni 2020 - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!