Precious Florals Collection – spesialtilbud

Her får du en helt unik samling av fantastiske og eksklusive eteriske oljer fra noen nydelige blomster. Denne pakken selges kun i en begrenset periode. Dette er den perfekte «fordi-jeg-fortjener-det»-gaven til deg selv!

Blomsteroljer er kjent for sine positive innvirkninger på emosjonene våre, huden og håret vårt. Hver olje er helt spesiell og har sine særegenheter. Nå er tiden inne til å bruke helt rene og naturlige perfumer – du har de alle samlet her – i en lekker gavepakning.

Det er en stund siden jeg første gang hørte om at denne pakken skulle lanseres i USA. Dette skulle skje i forbindelse med morsdag i USA. Tror du jeg ble glad da jeg så at den kom til Europa og Norge også? YES!!! Det er alltid gøy med nye kampanjer og tilbud fra doTerra. Og når de kommer med sånne godbiter av noen spesielle oljer – da blir jeg hoppende glad!

Så hvorfor blir jeg så begeistret av dette her? For det første, så er det spennende med blomsteroljer. Og Blue Lotus har aldri før vært tilgjengelig på denne måten. Iallefall ikke i doTerra sitt sortiment. For det andre – har du sett flaskene og esken? WOW – sier jeg bare! Det er rålekkert. Og jeg gleder meg villt til å få mitt sett. Jeg MÅ bare vise deg et bilde, før jeg forteller mer om oljene.

Elsk!

doTERRA Precious Florals Collection består av fem 4 ml roll-on-flasker med de mest forføreriske eteriske oljene som finnes. Hver av dem er blandet med Fractionated Coconut Oil og har en nydelig aroma. Precious Florals Collection inneholder doTERRA Rose Touch, doTERRA Jasmine Touch, doTERRA Neroli Touch, doTERRA Blue Lotus Touch og doTERRA Magnolia Touch – noen av verdens mest utsøkte eteriske oljer som er utvunnet av blomster fra hele verden. Precious Florals Collection fra doTERRA er den perfekte gaven, enten du skal unne deg selv noe ekstra eller glede en du er glad i.

Rose Touch

Roser er av mange betraktet som de vakreste blomster i verden. Denne blomsten har en viktig plass i utallige historier, sagn, myter og legater. Den søte blomsteraromaen til Rose gjør den romatisk.

Jasmine Touch

Jasmine er en veldig kjent nattblomst med en sterk og behagelig aroma. Ofte assosiert med fascinasjon og kjærlighet.

Neroli Touch

Neroli eterisk olje er produsert av blomstene fra bitter appelsin-treet. Neroli Touch har en oppløftende og innbydende aroma.

Magnolia Touch

Magnolia-blomsten representerer skjønnhet som inkluderer femininitet og mildhet. Magnolia Touch har en himmelsk, inspirerende aroma.

Blue Lotus Touch

Blå lotus-blomst representerer et langt liv, god helse, ære og hell. Blue Lotus Touch gir en lykkelig følelse.

Jeg kommer til å bruke disse oljene som parfume. Du bruker de på huden. Der du ellers ville brukt parfume. Oljene er allerede fortynnet med baseolje, så de kan brukes direkte på huden.

Jeg har allerede bestilt mitt sett. Mulig jeg må ha ett til også. Hva sier du til fem nye parfumer? I tillegg til å lukte godt, så har de en misjon i kroppen vår også. Hvorfor ikke velge noe helt naturlig med ekstra effekt?

Dette kittet selges kun i en begranset periode – april 2020, eller så langt beholdningen rekker. Og du – jeg tror dette kommer til å bli utsolgt veldig kjapt, så ikke vent for lenge med å bestemme deg …

J002094_Mothers_Day_WA_Assets_1200x1200

1 hendelser på “Precious Florals Collection – spesialtilbud”

  1. Tilbakeping: Velkommen til april! - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!