Restart Kit

Restart Kit er et helt nytt kit. På norsk ville jeg kalt det «Ny start». Her får du kvalitetsprodukter fra doTerra. En kombinasjon av produkter som vil hjelpe kroppen din til å restarte. Du har kanskje sittet foran pc og oppdaget at den går litt tregt. Eller kanskje du har opplevd dette med telefonen din? Da er det alltid lurt å restarte. Ofte blir det mye bedre. Sånn er det med kroppen vår også. Den har godt av å få en «restart» innemellom den også. Eller en rensekur – som kanskje er et mer kjent uttrykk.

Livet setter sine spor. Både med hva vi spiser, men også det vi opplever og samler på. En runde med produktene i Restart Kit’et, to eller tre ganger i året, vil hjelpe kroppen din til å kunne utføre sine oppgaver på en bedre måte. Kroppen vår er skapt til å utføre renseprosessene selv. Og en helt frisk kropp vil kanskje klare denne oppgaven uten hjelp fra renseprodukter. Men – så fort man gir kroppen ekstra belastninger så vil den ha bruk for mer og mer hjelp. Slike belastninger kan være at man spiser mye bearbeidet mat, drikker annet enn vann, røyker, alkohol, mye godteri, medisiner osv. Dvs stort sett alle kropper kan ha godt av litt hjelp. Restart kit’et til doTerra er en slik hjelp. Helt naturlig og akkurat slik kroppen vil ha hjelpen.

Restart Kit inneholder flere ulike produkter som jeg kommer til å gi en kjapp gjennomgang av her. Jeg kommer til å holde kurs om dette temaet, så følg med for mer info, eller ta kontakt for å få vite når neste kurs blir holdt.

Smart & Sassy Softgels

Disse kapslene inneholder eteriske oljer som vil hjelpe kroppen til å rense leveren og det endokrine systemet vårt (hormoner). Smart & Sassy Softgels vil hjelpe oss til å håndtere sultfølelse gjennom dagen samtidig som den setter fart på metabolismen (forbrenningen). De eteriske oljene i kapslene vil også fremme et positivt humør, rense kroppen, støtte fordøyelsen, regulere appetitten, sørge for en stimulerende og positiv effekt på det endokrine systemet og til å bidra til vekttap.

Boksen inneholder 90 kapsler. Bruk tre kapsler daglig. Disse kapslene fordeles gjennom dagen.

Grapefruit – eterisk olje

Grapefruit eterisk olje har egenskaper som passer perfekt inn i denne rensekuren. I tillegg til å regulerer appetitten, vil den også hjelpe kroppen med å gi slipp på ting den holder fast. Eksempler på dette kan være overskudd av fett i cellene. Grapefruit vil bidra til at nyrene og lymfesystemet renses. I tillegg vil den støtte galleblæren (og ja – hvis du har fjernet galleblæren kan du fortsatt bruke denne oljen 🙂 ). Et typisk tegn på at avfallsstoffer har hopet seg opp i en kvinnekropp er cellulitter. Eller appelsinhud. Bruk gjerne grapefruit på børsten når du tørrbørster kroppen. Og her er det viktig med en liten påminnelse om fotosensitivitet. Fra påske til september så bruker vi sitrusoljene kun på huden om kvelden.

Mitt forslag til hvordan denne oljen skal brukes som en del av Restart Kit’et, er å starte dagen med et glass vann med Grapefruit-olje i. Drypp 1-2 dråper Grapefruit-olje i et glass og fyll opp med vann. Drikkes på tom mage. Dette kan du også gjøre mellom måltidene. Ønsker du ikke å drikke oljene, kan du putte dråpene i en vegetabilsk kapsel. Tørrbørsting, som nevnt over, er også en bra tilleggsmåte å bruke denne oljen på.

Zendocrine Softgels

Zendocrine er designet for spesielt å gi støtte til de organene som har en filtreringsfunksjon i kroppen. Zendocrine vil støtte naturlig avgiftning av kroppen. Kroppen vil få hjelp til å rense seg for toksiner og frie radikaler som kan sette ned hastigheten på funksjonene i kroppen vår. Hvis du har en kropp som kjører på for lav hastighet vil du kanskje oppleve at kroppen føles tung og tom for energi.

Bruk Zendocrine fra dag 1 til dag 10. Ta 1 softgel 2-3 ganger daglig.

GX Assist

Nå er det tid for å rense fordøyelsessystemet. GX Assist er en blanding av eteriske oljer som støtter en sunn fordøyelseskanal ved å redusere overvekst av patogener. Patogener er små ting som kan føre til sykdom og ubehag. Et eksempel på dette kan være dårlige bakterier og sopp. Ved å redusere patogener vil man hjelpe tarmen til å fungere optimalt og skape et nytt miljø hvor gode bakterier vil trives. GX Assist vil være til hjelp for en kropp som har gått til angrep på seg selv, ved dårlig fordøyelse, følelsen av tåke i hjernen, infeksjoner og ting kroppen ikke helt klarer å håndtere.

GX Assist brukes på dag 10 til 20. Ta 1-3 softgels daglig sammen med mat. Fordeles på måltidene.

PB Assist +

Etter 10 dager med GX Assist er det på tide å fylle opp med de gode tarmbakteriene. Dette gjør vi med PB Assist +. PB Assist + inneholder 6 ulike stammer med gode bakterier for tarmen (probiotika). I tillegg får du prebiotika som er mat til de gode bakteriene. Dette kommer i en dobbelkapsel slik at innholdet frigis på rett plass i tarmen. Typiske tegn på at kroppen trenger noen gode bakterier kan være luft i magen, løs mage eller forstoppelse. Visste du at tungsinn og engstelige tanker kan oppstå hvis man ikke har en god balanse av bakterier i tarmen? Tarmen er et kjempeviktig organ å ta vare på. Mye vil ordne seg når fordøyelsen er i orden og fungerer optimalt.

PB Assist + tas på dag 21 til dag 30 av denne kuren. Bruk 1-3 kapsler daglig sammen med mat. Kapslene fordeles på måltidene.

DDR Prime Softgels

DDR Prime Softgels er en gave til cellene i kroppen vår. De eteriske oljene i disse kapslene hjelper kroppen til å fungere optimalt. Alle cellene i kroppen vår har i hovedsak tre ulike oppgaver. Det er å formere seg, spesialisere seg (noen celler er hud, andre er hjerte, og noen er muskler osv) og «avlive» seg. Med avlive seg så mener jeg at syke og slitne celler er programmert til å dø. Celler som ikke fungerer optimalt vil formere seg med en svakere variant. Hvis spesialiseringen ikke blir bra nok vil dette også få konsekvenser. Det samme vil skje dersom syke og slitne celler ikke destrueres. DDR Prime hjelper kroppen og cellene våre til å utføre jobben sin på den aller beste måten.

DDR Prime er et produkt som bør tas hver eneste dag. I denne kuren er det tenkt å bruke DDR Prime på dag 21 til dag 30. 2 kapsler daglig med mat.

Restart Kit

Denne rensepakken/ny start-pakken kan kjøpes både som en startpakke, men også for deg som allerede er medlem – som en vanlig produktpakke. Min oppfordring er å gjennomføre denne kuren 2-3 ganger i løpet av året. Naturlige tidspunkt for å gjøre dette kan være i januar, før sommeren og etter sommeren.

Dette med rensing synes jeg er utrolig spennende, så følg med for kurs. Eller – send meg en mail og spør etter neste kurs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!