Rose

doTerra sin eteriske olje fra Rose er den mest eksklusive oljen i sortimentet. Her kreves det MYE råvarer for å produsere oljene. Visste du at Rose er kjent som «Blomsterdronningen» og at det kreves ca 12.000 roseblomster for å produsere én 5 ml Roseolje?

Har du noen ganger følt at du har noen følelser som stenger veien for ekte glede? Det kan for eksempel være følelser av skuffelse, sjalusi og sinne. Da vil jeg anbefale deg å teste ut denne oljen. Du kan lese mer om dette og mye annet i dette blogginnlegget. Finn deg en god kopp te, og bli med inn i denne deilige duften som kanskje minner om en kjær bestemor.

Kan jeg dele en hemmelighet med deg? Jeg fant en spennende ting da jeg satt og leste om denne oljen. Rose-oljen er så kraftfunn at dersom du selv bruker én dråpe Rose-olje og smører den på sternum (brystbenet), så kan denne oljedråpen påvirke et helt rom fylt med 30-40 mennesker. Er ikke det kult? Snakk om å være en levende diffuser!

Emosjonell bruk av Rose

Rose støtter og lindrer emosjoner. Den kan bidra til å styrke deg opp og ut av engstelige tanker, et tungt sinn, stress og spenninger. Rose hjelper oss til å bygge vårt fundament på kjærlighet og godhet. Den lar rett og slett det gode skinne igjennom. Rose-oljen vil også bidra til å redusere/fjerne blokkeringer og hjelpe oss til å føle takknemlighet. Dette er vel den største og beste endringen vi kan gjøre for oss selv. Takknemlighet fører til så mye godt i livet, kroppen og sinnet. Visste du at takknemlighet virker helt ned på cellenivå?

Når vi klarer å se ting vi kan være takknemlige for (med eller uten hjelp fra Rose) vil cellene våre bli mer spenstige og freshere. Dette påvirker hele kroppen. Vi føler oss bedre og får det bedre.

En kjempefin takknemlighetsblanding vil være å kombinere Rose, Frankincense, Green Mandarin og Spikenard. Dette kan du gjøre både i diffuseren eller på en rollon/vanlig oljeflaske. Rose hjelper deg til å frigi forventningene du har, Frankincense «avslører» all godheten rundt deg, Spikenard viser deg de beste sidene til menneskene du omgir deg med og Green Mandarin gir avkall på vår evne til å dømme andre og ulike situasjoner.

Hvordan bruke Roseoljen til andre ting?

Når vi først har snakket litt om det emosjonelle, så vil jeg minne deg på typiske tilstander hvor man gjerne må bruke Rose-oljen. For det emosjonelle og det fysiske henger tett sammen. I min verden kan de ikke splittes. De er ett. De er meg. Men se for deg at du er gravid og engstelig. Eller nybakt mamma og alt blir bare vondt og vanskelig. DA trenger du Rose. Smør over hjertet eller i nakken.

Selv elsker jeg å bruke Rose i ansiktskremen min. En liten dråpe, eller en liten rull (fra rollon-flaska) å hånda og blande med kremen. Det gir en frisk, myk og pen hud. Rose brukes ofte i anti-aldringsprodukter. Og det er ikke uten grunn. Kommer de fine linjene frem , blir huden fort rød eller har du fått veldig synlige blodårer? Smør med Rose. Da ville jeg fortynnet med baseolje. Eller brukt Rose Touch (ferdig fortynnet Rose-olje med baseolje).

Rose kan også påvirke både oss kvinner og menn på en positiv måte. Og da tenker jeg på det seksuelle. Sexlyst og sexevne. Og forplantning. Jeg stopper her – for plutselig kommer jeg inn på noen ord som ikke kan deles av meg. Men smør Rose-olje over nedre del av magen. Drypp gjerne også en dråpe i navlen. Du kan også smøre under føttene. Fin også for kvinnelige sykluser hvis «eggene klekkes» uregelmessig og syklusen kommer litt i «rykk og napp».

doTerra Rose finnes både i ren 5 ml olje og en Rose Touch. Rose Touch er en rollonflaske (10 ml) med Rose-olje og baseolje). Hvilken man velger er kanskje et spørsmål om pris? Uansett hvem du velger, så vit at du får en olje av aller høyeste kvalitet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!