September 2021

Årets første høstmåned! Er du klar? Jeg er absolutt ikke klar for september, men – heldigvis er jeg superklar for den flotte kampanjen doTerra gir oss i september. Her er det gratis gaver, gratis produkter, spesialprodukter og tilbud. Og du – det kommer også et helt nytt kit. Eller en pakke. Som kan bestilles som startpakke også. Stikkordene for kampanjen er OnGuard, Ravintsara, ny start, pust, beskyttelse og mer til. Løp og hent den koppen med te, slik at du kan nyte å lese om disse godbitene. Og du – helt nederst i innlegget kommer en viktig melding til deg som ikke er medlem av doTerra ennå.

Månedens tilbudsprodukt – OnGuard Beadlets

I hele september kan du sikre deg OnGuard Beadlets til en billigere penge enn vanlig. Du får 10 % rabatt – uansett hva slags ordre du legger inn. OnGuard bestselgeren til doTerra og finnes i mange varianter. Les mer her.

Beadlets er et produkt som inneholder bittesmå perler fylt med OnGuard-oljen. Det er flere måter å bruke disse Beadlets’ene på. Jeg liker å ta én i munnen og tygge på den slik at den sprekker og jeg får både frisk pust og OnGuard sin beskyttende effekt inne i munn og svelg.

Det hender også – hvis jeg ikke har OnGuard Mist (antibacspray) med meg, at jeg «popper» 1-2 Beadlets i hånda som en antibac.

Beadlets er også perfekt for barn og voksne som ikke er så gode på å svelge store kapsler. Disse er enkle å svelge. Perfekt nå i høst, slik at vi kan hjelpe kroppen vår til å håndtere trusler utenfra. Du skjønner sikkert hva jeg mener … ;-p

Gratis OnGuard-pakke!!!

Nå må du holde deg litt fast! For jeg vil ikke bli beskylt for å dele ting som gjør at du faller ned fra stolen altså ;-p doTerra gir bort en OnGuard-pakke til alle som handler for 200 pv i september. Dette med pv er ikke for nybegynnere, men i praksis betyr det at dersom du melder deg inn med Familiepakken, så får du en hel OnGuard-pakke GRATIS i gave! Er du allerede medlem, så vil jeg forklare dette med pv inne på vår lukkede facebook-gruppe.

OnGuard-pakken inneholder følgende produkter: OnGuard-olje (15 ml), OnGuard håndsåpe, pumpe til såpen, OnGuard antibac-spray og Wild Orange (15 ml).

OnGuard-oljen kan du lese mer om her. OnGuard håndsåpe er en genial såpe som dufter av jul, bevarer fuktigheten i huden, samtidig som den holder uønskede basselusker ol borte. Den er genial til å pusse briller, vaske frukt og grønnsaker, vaske benkeplater og komfyr med fastbrent mat på. Og dette er den perfekte startsåpen for små barnehender som ikke alltid er like flinke til å skylle hendene etter vask. Her får du med pumpeflasken som gjør at såpen kommer ut som skum. Bland 1 del såpekonsentrat med 2 deler vann og vips så har du fått en ny favorittsåpe.

OnGuard antibac-spray er superpraktisk og en MÅ HA i veska, lomma, bilen, på kontoret osv. Også denne dufter av jul og bevarer fuktigheten i hendene. Denne er genial til å spraye leker med, som f.eks lego. Wild Orange-oljen kan du lese om her.

Gratis gave som gjør deg klar for høstens utfordringer <3

Månedens gratis produkt – Ravintsara

Som medlem hos doTerra har du mulighet til å bli fordelskunde. En av fordelene dette gir – er én olje – helt gratis – HVER måned. Denne måneden er det Ravintsara. Ravintsara er en olje noen av oss har hilst på før. Men dette er ikke en olje som er i doTerra sitt faste sortiment.

Ravintsara er en olje som er spesielt god for lungene, og alt som har med lunger å gjøre. En perfekt gave når vi nå nærmer oss kaldere tider og økt belastning på luftveiene. Denne oljen har avslappende og rensende egenskaper. Bruk i diffuser, snus direkte fra flasken, eller smør den på kroppen. Bruk intuisjonen og fantasien. Smør der du har ubehag. Så sitter det noe i bihulene, smører du over bihulene. Sitter det noe i brystet, så smører du oljen over brystet. Fortynn med litt baseolje for best effekt.

Bruker du denne oljen i diffuseren vil den hjelpe deg med å jage vekk små «usynlige» gjester, som ikke er velkomne.

I følge kinesisk medisin er sorg knyttet til lungene. Du har kanskje hørt om noen som får lungebetennelse etter å ha mistet en nær venn eller slektning? Dette er et «typisk» tegn på denne sammenhengen. Derfor kan Ravintsara også bruke i sorgprosessen for å løsne litt opp og rense ut.

Lyst til å vite mer om doTerra sitt fordelsprogram? Du kan lese mer her.

Nytt kit – startpakke – NY START!

Helt ny pakke fra doTerra. Kan brukes både som innmelding og for oss som har vært med en stund 🙂 Restart kit, som det heter når du søker det opp, inneholder produkter som er spesialdesignet for å hjelpe kroppen med renseprosesser. Du kan lese mer om dette kittet her.

Harvest Spice – i en begrenset periode

Av og til er vi heldige å få tak i noen godbiter av noen oljer som ikke er i fast sortiment. Harvest Spice er en slik olje. Og er nå tilgjengelig. I en kort periode. For alle – uansett medlem/ikke-medlem eller fordelskunde/vanlig kunde.

Harvest Spice er en oljeblanding som kun har vært tilgjengelig i en begrenset periode tidligere. Harvest Spice vil gi deg følelsen av ekte hjertevarme og inkludering. Med sin kombinasjon av søt og krydret Cassia, Clove, Nutmeg og Cinnamon, den lindrende opplevelsen av Cedarwood og den friske og oppløftende aromaen av Eucalyptus er dette en perfekt olje å ha i diffuseren når høsten kommer. Kos deg med denne blandingen som gir deg en rik, jordende duft av årstiden for takknemlighet.

VIKTIG MELDING

Til deg som har lyst til å melde deg inn med en startpakke: i september, oktober og november så er jeg med i et lederutviklingsprogram som doTerra tilbyr. Dette betyr at jeg kan få dele ut gratis oljegaver til nye medlemmer. Men – for at du skal få gaven din, må jeg registrere din startpakke og innmelding. Ring meg eller send meg en sms på 90085412. Eller send meg en mail på nina@lykkeligevalg.no.

Dersom du ønsker å starte med Familiepakken får du en gratis Wild Orange (15 ml) og en gratis Copaiba (15 ml).

Dersom du ønsker å starte med en av de andre pakkene vil du få en gratis Wild Orange (15 ml).

Vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!