September

Høsten er på vei og med en ny måned kommer også nye tilbud fra doTerra. Og jeg er jo like barnslig spent når hver nye måned nærmer seg. I dette innlegget skal jeg gå igjennom hvilke eteriske oljer og produkter som er på kampanjen, tilbud og produkter som er tilgjengelig for oss i september. Du vil lære om fordøyelse, store uhåndterlige utfordringer, et produkt som kan brukes på soverommet og mye annet spennende. Sa da kan vi bare si: Velkommen september!

doTerra byr på ZenGest-produkter, en deilig fuktighetsspray for hele kroppen og en utrolig spennende nyhet som ikke er i fast sortiment – nemlig Caraway. Eller karve på norsk. Og noe av det som er ekstra gøy med doTerra er at denne oljen får du ikke kjøpt. Den eneste måten å få tak i den på er at du får den helt gratis. Hvordan? Jeg skal fortelle deg mer om det litt lenger ned i innlegget. Det har aldri vært kjedelig å være medlem av doTerra – for å si det sånn!

Månedens tilbudsprodukt – for alle

I september gir doTerra hele 15 % rabatt på doTerra SPA Hydrating Body Mist. Dette er en superdeilig bodyspray som gir masse fuktighet til huden. Kommer i en smart tube med spraypumpe. Har du noen gang stått og skulle smøre baksiden av leggene og så klarer du ikke å vri armen og hånden i riktig vinkel for å få sprayet? doTerra har tenkt på dette og fått laget en genial spraypumpe som kan brukes i alle mulige himmelretninger – uten problemer.

I tillegg til å gi hele kroppen fuktighet, dufter den også helt himmelsk av en oljeblanding som doTerra har laget i perioder. Denne oljeblandingen heter Beautiful og består av bl.a Osmanthus, Lime, Bergamot og Frankincense (Virak). Du finner også oljer fra solsikke, avokado og pasjonsfrukt for å gi masse fuktighet til huden – i tillegg til at den lindrer og mykgjør huden. Den må virkelig oppleves!

For en stund tilbake kom jeg over et tips at denne sprayen var den perfekte glidekrem. Nå skal jeg passe språket mitt så vi ikke begynner å rødme eller at jeg blir sensurert her – men la oss bare si – finalen kommer med fyrverkeri når Body Mist brukes …

ps. Dette er en flott venninnegave og det er faktisk ikke sååååå lenge til jul.

ZenGest-produkter til alle som kjøper for 200 pv

Noen ganger i året har doTerra en kampanje som gir ekstra gratis gaver. Ikke bare til fordelskundene sine, men til alle som handler. September er en slik måned! Og denne gangen kan du sikre deg en gratis 15 ml ZenGest olje og en boks med ZenGest Softgels. ZenGest het tidligere DigestZen, men vi måtte endre navnet fordi Digest avslørte alt hva denne oljen kunne gjøre 🙂 ZenGest er den samme gode oljeblandingen som før, men med nytt navn. Her får du en kombinasjon av eteriske oljer fra alle de kjente og kjære mageurtene. I ZenGest finner du eteriske oljer fra Anis frø, Peppermynte, Ingefærrot, Karvefrø, Korianderfrø, Estragon og Fennikelfrø.

Om magen din er for løs, for treg eller for hard, så vil disse urtene være med på å regulere. Om du har luft eller spist noe du ikke tåler. Kanskje har du også spist for mye av god mat og bare føler deg «full». ZenGest er redningen. Hver gang!

Familien min elsker denne oljen og vi har alle våre favorittmåter å bruke den på. Mannen min tar softgels hver dag og har han ekstra behov, så drypper han en dråpe under tungen. Barna liker å smøre den på magen. Da bruker de en dråpe som fortynnes i litt baseolje og smører i retning MED klokken. Det hender også at de smører oljen under føttene i steden. Selv elsker jeg å drikke denne oljen. Én dråpe i et glass vann. Smaker helt fantastisk.

ZenGest er også en olje som bidrar til å løse opp gruff i luftveiene. Da er det ekstra godt å bruke denne oljen i diffuseren og stå over og puste inn gjennom nesa. I tillegg pleier jeg å dryppe én dråpe ren olje direkte inn i navlen.

Kjøper du for 200 pv denne måneden, så får du ZenGest-pakken helt gratis. Du kan få inntil 4 slike pakker gratis pr konto.

Har du ikke et eget medlemskap ennå, så kan du bestille dette her. Bestill Norwegian Family Essentials Kit og få med ZenGest-pakken i tillegg. ZenGest-produktene legger seg til i bestillingen din automatisk.

Månedens produkt – helt gratis

Hver måned har doTerra en helt spesiell gave til sine medlemmer. Og denne måneden er det en ekstra eksklusiv gave. En olje som ikke er i sortiment, men som man kun kan få gratis denne måneden. Caraway. For å få denne oljen må du ha en LRP-ordre, dvs du må være fordelskunde. Legg inn en slik ordre på 125 pv før den 15. september og få en gratis Caraway-olje.

Bli kjent med Caraway

Siden Caraway-oljen er helt ny for oss her i Europa, så tenkte jeg å fortelle litt om den, slik at du vet litt om hva den kan gjøre for deg.

Caraway (Karve) er i gulrotfamilien og er i slekt med dill, fennikel, anis og kummin.
Karvefrøene er små, men de er proppfulle av kjemiske komponenter som har mange kraftfulle egenskaper. Duften du kjenner kommer fra et stoff som heter
D-carvone (finnes f.eks i Sauerkraut og tyske pølser). Caraway inneholder også Limonene. Dette finner du også i sitrusoljene og Limonene har rensende egenskaper.

Carawayoljen er en fin olje for oral helse og for å holde tennene rene.

Brukertips:
* 1 dråpe Caraway på tannbørsten morgen og kveld for ren munn
* 1 dråpe Caraway + 1 dråpe Clove (vil anbefale deg å tilsette litt baseolje også) i vann = munnskyll
* Bland Caraway og Baseolje for en deilig og lindrende magemassasje
* Bruk 3-4 dråper i diffuseren for en søt, beroligende aroma, perfekt før eller under måltid
* Tilsett 1 dråpe Caraway og 1 dråpe Lavendel i badevannet for en unik og avslappende opplevelse

Emosjonell bruk av Caraway

Her er en huskeregel for hva Caraway er god for. «Melt your cares away».

Sett med kinesiske øyne så vil den påvirke Milt, Mage og Lunge. (sier ikke mer om dette nå, men kan du tradisjonell kinesisk medisin, så sier dette deg noe). Den har en spredende kvalitet.

Denne oljen finner du frem når det oppstår plutselige og store forandringer i livet ditt. Når du føler at bena blir slått vekk under deg. Når det som skjer opptar deg og det er det eneste du bekymrer deg for. I slike tilfeller vil man ikke engang klare å finne løsninger fordi problemet er så altoppslukende. Du har ingen tidligere erfaringer på området.

Caraway vil bryte ned og fordøye alle disse ekstreme og massive tankene – bekymringer og overtenking. Når du ikke vet hvilken retning du skal gå i.

Bruk 3 dråper Caraway og 2 dråper Peppermint i diffuseren. Caraway for å hjelpe deg til å komme deg igjennom slike kriser og Peppermint for å frigjøre irritabilitet og frustrasjon som lett følger med i slike situasjoner.

Du kan også tilsette Sitron i denne diffuserblandingen. Da vil sitronen hjelpe deg til å tenke klart, fokusere og til å få bedre dømmekraft til å ta riktige valg.

Hver dag tenker jeg på hvor heldige vi er som har så enkel tilgang til naturlige hjelpemidler. Takknemlig for at doTerra kom inn i livet mitt en junidag i 2016.

Da er det bare å glede seg over en spennende kampanje i september. Ikke glem produktene som kun selges i en begrenset periode. Volo-diffusere og Citrus Bloom-settet.

Ha en fantastisk september!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!