Er hverdagen hektisk? Sliten?

Eteriske oljer kan brukes til mange ting. Og de virker! Naturlige løsninger som gjør godt på kropp og sjel. Er du sliten og hverdagen består av altfor mange plikter og oppgaver? Les videre og finn ut av hva som hjalp meg. Det er også stor sannsynlighet for at det samme kan hjelpe deg også!

Denne egenproduserte oljeblandingen er gull verdt i en hektisk hverdag hvor man nærmer seg flate batterier og tom tank.

I begynnelsen av denne uken var jeg skikkelig sliten. På grensen til utslitt. Jeg gjorde en erfaring og takket være doTerra sine eteriske oljer kom jeg meg opp igjen. Nå vil jeg dele med deg. For jeg tror nemlig ikke jeg er den eneste som tøyer strikken litt langt i en hektisk hverdag.

Jeg satt i sofa’n. Det var kveld. Barna var lagt. Mannen min og jeg skulle spise middag. Han hadde kommet sent hjem fra jobb og klokka nærmet seg ni. Etter maten sovnet jeg på sofa’n. Det gjorde vi vel egentlig begge to. Etter et par timer voknet jeg. Og jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme meg opp. Kroppen var bare tom. Det hender jeg er sliten andre ganger også, men da er jeg liksom «bare» sliten. Nå var jeg helt tom.

Dagen hadde vært hektisk. Masse hadde skjedd. Jeg hadde o’store mensendagen. Den første blødningsdagen hvor det kjennes ut som om alle kreftene og all energien bare renner ut. Jeg hadde vært hos tannlegen og fikset på et lite hull. Dette er helt ukomplisert for noen, men for meg så er det en påkjenning. På ettermiddagen var det fritidsaktiviteter for eldstemann og kjøring hit og dit. Middag som skulle presses innimellom. Hverdagsliv.

Dette er jo hverdagen for så mange idag. Full jobb, fritidsaktiviteter, møter, avtaler, trening osv. Det er «bånn gass» fra morgen til kveld. Og av og til tøyes strikken lenger enn den burde. Ikke bare for oss voksne, men også for barna og ungdommene. Samfunnet er hektisk. Alt går i full fart. Og vil du være med så heng på …

Du er verdifull!

Har du noen gang følt deg tom? Sliten? Utslitt? Går du for lenge uten å gjøre noe med det, så kan kroppen din si helt stopp. Kunsten er å stoppe i tide. Helst litt før «i tide». Før det smeller. Ta vare på deg selv! Du er verdifull! Du er ikke bare verdifull for deg selv, men også for familien din, venner og bekjente, arbeidsplassen din. Stopp litt opp. Pust. Se deg rundt. Og ta en pause.

Etter en tøff tirsdag fikk jeg heldigvis sovet ut litt på onsdag. Og så ble det egenpleie i form av å lage en oljeblanding. Det høres kanskje avansert ut, men alt man gjør er å finne frem noen oljer, en god baseolje og en tom rollon-flaske. Så følger man oppskriften.

Min blanding heter Exhaustion Blend og passet midt i blinken for meg der og da. Blandingen passer til en 10 ml rollon-flaske:

10 dråper Eucalyptus
8 dråper Rosmarin
7 dråper Bergamot
7 dråper Grapefruit

Fyll opp flasken med baseolje.
Blandingen smøres på pulspunktene og bak ørene. Så ofte som du husker det. På onsdag smurte jeg meg ca hvert 15 minutt.

Min opplevelse av denne blandingen er at spenninger slipper taket. Følelsen av å ikke strekke til ellerrekke alt – forsvinner. Humøret stiger, selvtilliten vokser, og jeg fikk det mye bedre.

Blandingen lukter så godt at du lett kan bruke den som parfume. Tenk å ha en «magisk» parfume som gjør mer enn bare å lukte godt.

Har du ikke oljene som trengs, så ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg med en bestilling. Du kan også gå inn via denne linken, men du får bedre deal om jeg hjelper deg. doTerra har nemlig noen fine løsninger som du ikke får via linken. Og du vil vel ha den beste dealen?

Husk å ta vare på deg selv! Vær snill med deg selv!
Du er verdifull!

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!