Sommerens beste gave!

Jeg kjenner mange som pleier å få sommergave.
Eller …
Egentlig handler det vel mest om at de tillater seg selv å kjøpe seg en fin gave til seg selv.
Uansett – om de er fra deg selv eller noen andre. 
Det er alltid hyggelig å få gaver!

Og du – nå i juli, så har doTerra lyst til å gi deg en fantastisk flott sommergave!
Dette er en gave til alle nye medlemmer nå i juli. Som kjøper enten Basic- eller Family kit (eller noe med tilsvarende verdi).

Gaven er kanskje litt komplisert, når du ikke kjenner til doTerra, men jeg skal forsøke å gjøre det så lett som mulig for deg.
Når du melder deg inn i juli, men en av disse pakkene, vil du få 50 poeng i gave. Dette betyr at du på din neste bestilling kan legge til valgfrie varer til en verdi av ca 500,- som du ikke skal betale for. Du får de helt GRATIS! 

Jeg elsker gavekort! Muligheten til å kunne «kjøpe» akkurat det jeg har lyst på selv.
Det å kunne finne noe fint som man ønsker seg. Og så i tillegg slippe å betale for produkter. Jeg kjenner det kiler i magen bare ved tanken om å kunne få lov til å gi deg dette her! Det bobler av glede over å kunne gi deg mulighet til å få sååå mange flotte doTerra-produkter helt gratis.

Det sies at man i snitt må bli eksponert for noe ca 21 ganger før vedkommende tar action. Dette betyr at dersom DU ennå ikke har skaffet deg oljer, så må du se, lese, oppleve, vurdere, høre om osv om oljene – omtrent 21 ganger før du bestemmer deg for å kjøpe oljer til deg selv. Vi er kanskje ikke så impulsive som vi ønsker å tro? Hehehe … Jeg måtte også eksponeres flere ganger før jeg var klar. Men jeg har aldri angret. Eller …. Jeg har jo egentlit angret på én ting etter at jeg kjøpte oljene.

Vet du hva det er?
Kan du gjette?

Jeg har angret på at jeg ikke turte å prøve de tidligere enn det jeg gjorde! Når jeg bruker ordet angre, så er det ikke slik at jeg gråter bitre tårer og river meg i håret altså.
Jeg forstår bare ikke hvorfor JEG skulle vente så lenge på å ta skrittet og skaffe meg oljer. Når jeg nå vet det jeg gjør og har alle de erfaringene, så lurer man jo på hvorfor man har vært så skeptisk.

Kjenner du deg igjen? Har du ikke oljer ennå, men er på nippet til å kjøpe? Trenger du den siste samtalen før du er klar? Ta kontakt med meg, så skal jeg svare på alle spørsmålene dine og hjelpe deg med å velge den løsningen som er best for deg. 

Hvorfor ikke passe på å hoppe i dét nå som du i tillegg får et flott gavekort?
Jeg har veldig lyst til å gi bort så mange gavekort som mulig denne sommeren her.
Og jeg håper jeg kan gi bort et til deg ♥

Ønsker du å bestille varer, så kan dette gjøres her.
Trenger du litt mer veiledning, kan du sende meg en melding via samme side.

Gleder meg til å høre fra deg ♥

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!