Sommergaven

Da jeg jobbet i en «vanlig» jobb, pleide jeg å gi meg selv en sommergave. For å markere at sommerferien hadde begynt. Det var noe jeg hadde lyst på. Og ofte noe jeg trengte. Det kunne være en ny bikini. Nye sandaler. Eller en god bok. Verdien av det i kroner og øre var ikke så viktig. Det ga bare en ekstra følelse av frihet. Å kunne kjøpe noe spesielt – bare til meg. Kjøper du deg en sommergave?

Jeg har et forslag til hva din sommergave kan være! Denne måneden har doTerra gitt oss mulighet til å kjøpe et eksklusivt oljesett med tre eteriske oljer fra Bulgaria. Settet inneholder oljene Lavendel, Melissa og Rose. Alle i en praktisk rollon-flaske. Fortynnet med baseolje. Klar til bruk. Oljene kommer i en nydelig gaveeske, som er noe av det nydeligste jeg har sett.

Hva sier du til å ta vare på huden din, god søvn, sterkere magefølelse, lavere skuldre og evnen til å kunne prate om de utfordrende tingene? Perfekte å ha i en ferie. Og en perfekt sommergave!

Du kan lese mer om disse tre nydelige oljene nedover siden her. Og får du lyst til å unne deg dette eksklusive settet, så finner du en link helt nederst.

Rose

Den arbeidskrevende og nøyaktive prosessen å høste og destillere rosenblader gir en søt aroma av parfyme og eterisk olje som er anerkjent innen industrien. Rose Touch kan fremme en sunn og jevn hudtone og kan brukes som en romantisk duft.


Eteriske oljer fra rose har den høyeste frekvensen av alle eteriske oljer. I tillegg til at roser er vakre, har de også mange positive egenskaper – både fysisk og emosjonelt. De kjemiske komponentene som er mest fremtredende i Rose heter Cirronellol, Geranol og Nerol.
De mest kjente fysiske egenskapene handler om huden. Rose har en fantastisk evne til å reparere. Ikke bare huden med også andre ting som ikke fungerer optimalt. Har du en oljebok, så slå gjerne opp i denne og sett deg inn i alle de spennende funksjonene roseoljen har på kroppen vår.

Roseoljen inspirerer deg, med et åpent hjerte, å slippe gamle skuffelser og minner som har satt seg litt fast i. Det kan være alt fra at du har blitt såret til du har et knust hjerte. Denne oljen vil oppmuntre deg til å slippe bekymringer og ha tillit til at alt ordner seg. Har du mistet kontakten med magefølelsen så kan jeg absolutt anbefale denne oljen!

Lavendel

Denne oljen er en MÅ HA-olje, som du alltid må ha med deg. Dette er vår livredder i hverdagen. Den lindrer alt fra kløende myggstikk til sviende vepsestikk og uheldige møter med både brennesler og brennmaneter. Den kan også stoppe neseblødning! Yes! Vi har prøvd – og det funker! Har du litt høye skuldre og har kjørt litt for høyt tempo, så vil Lavendel bidra til å få ned skuldrene og finne tilbake til hvilepulsen. Smør litt Lavendel i håndflatene og snus inn denne vidunderlige oljen. Ta tre til fire dype «magadrag» hver gang du kjenner deg stresset, urolig eller engstelig. Smør oljerestene fra handene dine over kravebenene dine, over hjertet og i nakken.

Får du for mye sol i sommer, så vil lavendel i bodylotion være helt nydelig for huden din. Og ønsker du litt ekstra luksus, så tar du i litt rose også. Bare fordi du fortjener det!

Emosjonelt sett er lavendel oljen for kommunikasjon og emosjonell ærlighet. Den åpner ører og hjelper deg til å sette ord på ting. Det er ikke alltid like enkelt å prate om ting og skal du inn i en slik situasjon, så smør halsen din med Lavendel. Vi har hatt noen magiske øyeblikk med denne oljen – på akkurat dette området. Alt fra barn som har språkutfordringer til voksne som har hatt problemer til å snakke sammen. Du blir både en god lytter og formidler når du får hjelp av Lavendel.

Spinner tankene i vill fart når du skal sove? Test ut Lavendel og en dråpe Copaiba under føttene. God tur til Drømmeland!

Melissa

Melissa er en eksklusiv olje og er i godt selskap med Rose i denne trioen. Det kreves mye råvarer for å få en kvalitetsolje. Denne gangen har doTerra laget den i en Touch-variant – for at den skal være enklere å bruke, men også fordi det gjør den rimeligere i pris. I Melissa finner du kjemiske komponenter som Geranial, Germacrene, Neral og B-Caryophyllene. Dette er muligvis gresk for deg, men om du vil nerde litt, så kan du søke på hvilke egenskaper disse komponentene har. Rett og slett en annen innfallsvinkel for å bli kjent med oljene dine.

Melissa er en olje jeg finner frem når jeg trenger noe skikkelig krutt. Om kroppen trenger litt ekstra hjelp til å komme seg. Den er anti-altmulig. Så bakterier og virus blir ikke særlig begeistret når de ser at jeg finner frem disse dråpene ;-p

Emosjonelt kan du bruke Melissa når du blir overveldet av selvkritikk. Eller hvis du merker at det er på vei inn i noe mørkt og trist. Når du føler deg dratt ned av for mange byrder i livet. Melissa er som må tenne et lys. Jobber du med selvutvikling og ønsker å nå litt høyere, så er Melissa et must. Den hjelper deg til å gi slipp på det som holder deg tilbake. Den lærer deg gleden ved livet.

Hvordan bestille Bulgarian Flowers Collection?

Denne pakken selges kun i en begrenset periode. Så har du lyst på det, så må du ikke vente for lenge … Er du allerede medlem av doTerra, så kan du bestille via din egen nettportal. Om du ennå ikke er medlem av doTerra, så anbefaler jeg deg at du gjør det når du bestiller dette settet!

Bruk denne linken.

  1. Velg Join & Save
  2. Bla deg nedover på siden og velg Join doTERRA
  3. Velg Europe, og deretter Norway
  4. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp
  5. Kryss av for Wholesale Customer dersom du ønsker å være kunde. Dette er den beste løsningen i starten. Og du kan når som helst, veldig enkelt, oppgradere medlemsskapet ditt til Wellness Advocate dersom du ønsker dette på et senere tidspunkt.
  6. Fyll inn all personlig info, og velg ditt eget passord
  7. EnrollerID skal være 3405537. Trykk Verify for å se at det er Nina Grønbech. Veldig viktig!
  8. Når du kommer til bestillingssiden, velger du Medlemsskap og Essential Booklet (Norwegian). Denne koster €25 og vil gi deg 25% rabatt på alt du ønsker å kjøpe i ett år fremover. Gå til søkefeltet og legg til Bulgarian Flowers Collection. Du kan også legge til andre produkter dersom du ønsker dette.

Fullfør bestillingen ved å legge inn betalingsopplysningene dine. Støter du på utfordringer eller har spørsmål, så ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg.

Akkurat nå er det en hyggelig vervekampanje hos doTerra. Det betyr at alle nye medlemmer kan få et gavekort. Når du har meldt deg inn slik som over, så tar jeg kontakt med deg og forteller deg mer om denne kampanjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!