Sommerkampanje

doTerra sine sommerkampanjer er alltid like gode! Denne gangen er ikke noe unntak. Alle nye kunder i juni kan sikre seg 100 poeng i velkomstgave. Hva betyr egentlig 100 poeng? Ett poeng er ca 1 euro. Dvs at du kan velge deg valgfrie doTerra-produkter for ca 100 euro. WOW!!!

Jeg digger slike kampanjer! Det gir alle nye medlemmer mulighet til å få prøve ennå flere produkter – helt gratis. Så om du ikke allerede er medlem i doTerra, så vil jeg anbefale deg å lese litt videre her. Jeg vil fortelle deg hvordan du får disse poengene.

Sommerkampanje og gratis poeng-kampanjen har to enkle regler.
1. Bestill en innmeldingspakke ved å velge ett av kittene som du finner her. Eller du kan sette sammen din egen pakke til minimum 100 poeng. Send meg en melding, så skal jeg hjelpe deg.
2. Legg inn en LRP-bestilling på 100 poeng (pv) i løpet av juli. Her velger du selv hvilke varer du ønsker å bestille.

Når disse kravene er oppfylt vil du motta dine 100 poeng 20. august.

Hva er LRP?

LRP står for Loyalty Reward Program. Dette er doTerra sitt fordelsprogram for medlemmer. LRP betyr at du hver måned kan sette sammen din egen velværepakke som du får tilsendt. Du velger selv hva denne pakken skal innehold. Dette gir deg fleksibilitet og mulighet til å variere masse.

Selv har jeg hatt LRP-ordre i nøyaktig 4 år nå. I all denne tiden har jeg aldri hatt to like LRP-ordre. Det gøye med LRP er at du får varene ennå billigere enn ved et vanlig medlemsskap. Du vil få bonus på kjøp over 50 poeng. Og for hvert kvartal med LRP-ordre på over 50 poeng øker bonusen. Du starter på 10% og kan maksimalt få 30%. Dette gir deg masse poeng som du kan bruke på gratis valgfrie produkter. Hvilke andre steder kan du få slike fordeler av å handle???

Om du velger å ta steget å bestille dine første produkter nå – via denne siden, så vil jeg kontakte deg. Først vil du motta en mail, og så vil jeg sette av tid til en telefonsamtale med deg. I denne samtalen vil jeg lære deg hvordan du bruker produktene du har kjøpt. Jeg vil også fortelle deg mer om LRP og sammen finner vi ut om dette er noe for deg. Disse samtalene er noe av det hyggeligste jeg gjør! Å få bli bedre kjent med deg og hjlepe deg til å finne løsninger for deg.

LRP er helt frivillig. For å få 100 poeng i sommerkampanjen, så må det til en LRP. Men igjen – dette er helt frivillig.

Hva kan 100 poeng brukes til?

100 poeng har faktisk en stoooor verdi. doTerra har laget en oversikt over disse poengene. Anbefaler deg å ta en titt på lista og drømme deg litt bort i hvilke produkter du ønsker deg for dine 100 poeng. Du finner lista her.

Lurer du på noe?

Husk at jeg alltid er et lite tastetrykk unna. Du kan nå meg på mail, messenger og telefon. Velg den løsningen som er mest praktisk for deg.

Er du klar til å bestille nå?

Da er det bare å gå igang! Du finner en oversikt over de ulike startpakkene fra doTerra her. Finn ut av hvilken pakke som passer deg best og følg instruksjonene. Gratulerer med et godt valg. Et lykkelig valg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!