Supertilbud – november 2020

YES! Nå kan du bli medlem i doTerra og få rabatt på startpakken din! Wooohoooo! Det er ikke ofte dette skjer, men nå skjer det altså! Du kan få både Familiepakken og Basispakken til en ennå hyggeligere pris en vanlig. Og akkurat nå – som er det perfekte tidspunktet å starte med eteriske oljer på!

Dette innlegget er spesielt for deg som har lurt på om du skal skaffe deg dine første eteriske oljer. Tiden er inne! Iallefall hvis du vil gjøre et ekstra bra kupp. I hele november har doTerra satt ned prisen på to av startpakkene. Bor du i andre europeiske land, så finnes det gode tilbud til deg også! Du sender meg bare en melding, så skal jeg fortelle deg om de tilbudene som gjelder for deg!

Er du klar? Jeg er superklar! Og det kribler i hele meg! Jeg elsker eteriske oljer og bruker de hver eneste dag – på både meg og resten av familien. Og vi elsker det! Kan du tenkte deg hvor gøy det er å dele disse gledene med andre? Med deg? Det er noe av det beste som finnes. Å dele en skatt med noen andre. Med deg!

Tilbud nå i november

Både Familiepakken og Basicpakken er på tilbud nå i november. Du får hele 10 % rabatt – i tillegg til at begge disse pakkene allerede har en god rabatt. Du kan lese mer om både Familiepakken og Basicpakken her.Ellemelle-hvilken-bør-jeg-velge? Dette spørsmålet får jeg ofte. Du er ikke alene om å være usikker på dette. Vil du ha mest value for money, så går du rett på Familiepakken. Det er her du får absolutt mest for pengene. Du får også en diffuser i denne pakken – og en diffuser er – etter min mening – et must. Det går selvfølgelig an å kjøpe en diffuser sammen med Basicpakken også – eller på et senere tidspunkt.

Da jeg meldte meg inn i doTerra i juni 2016, valgte jeg et kit som var tilsvarende Familiepakken. Jeg var strålende fornøyd med dette valget. Hvorfor? Jo, fordi jeg hadde omtrent en olje for hver anledning. Jeg kunne gjøre utrolig mye med disse oljene. Og 80 % av alle ting som skjer i hverdagen, kunne fikses med disse oljene. Nå skal det sies at når jeg først «faller for noe». altså blir interessert i noe, så går jeg all inn.

Men – hvis du synes ny kunnskap er overveldende og du er usikker på om eteriske oljer er noe for deg – ja, da starter du med Basicpakken. Du kan alltids utvide sortimentet ditt litt etter hvert. (tekst fortsetter under bildet)

Oljeveileder følger med på kjøpet

Visste du at det følger med en oljeveileder på kjøpet – når du bestiller en startpakke hos doTerra? Det gjør det! Og velger du å bestille oljer via denne siden og meg, så følger jeg med som din oljeveileder. Er ikke det kult? Dette betyr ikke at jeg flytter inn hjemme hos deg, men det betyr at jeg skal veilede deg og lære deg å bruke oljene. Du får tilgang til min kunnskap og tid. Jeg er her for deg. Høres det bra ut? Jeg er klar – når du er klar.

Og er du klar, så kan du bestille her.

Trenger du litt mer informasjon før du bestiller? Send meg en melding – eller ring meg på 90085412.

1 hendelser på “Supertilbud – november 2020”

  1. Tilbakeping: November 2020 - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!