Supertilbud og BOGO-uke

Høstens morsomste tilbud er i gang og du kan være med! Eteriske oljer på supersalg! Bedre enn dette kan det ikke bli og vi feirer med en giveaway!

Har du ikke hørt om BOGO før? BOGO står får BuyOneGetOne. Kort sagt betyr dette kjøp en olje og få en olje. Tilbudet starter nå og varer så lenge lageret rekker – eller til fredag kveld.

Det var så rart. For vi hadde nettopp pratet om BOGO, og så plutselig dukket det opp en gladmelding fra doTerra.
For oss som har vært medlemmer en stund, så vet vi at dette er en kjempeflott mulighet til å få mange av de oljene vi bruker daglig til en billigere penge. Og hvem vil vel ikke dét? Om du ikke har din egne doTerra-konto ennå, så kanskje tiden er inne nå?

Denne gangen er BOGOen annerledes enn den har vært før. Og det betyr egentlig at den er bedre. Hvorfor?

Vi kan kjøpe alle ukens tilbud på én gang = penger spart på frakt og miljøet spart for transport og esker

Det blir også BOGO i neste uke, men disse tilbudene har vi ikke fått noe info om ennå, så her er det kun fokus på ukens supertilbud!

Til deg som ennå ikke har en egen doTerra-konto – jeg har en kjempegod deal til deg. Bare fortsett å lese, så kommer den snart opp 🙂

Denne ukens BOGO-tilbud er faktisk tre ulike tilbud.

1. Kjøp Frankincense (Virak) Touch og få med Motivate Touch og ZenGest Touch GRATIS

2. Kjøp Lavendel og få Peppermint GRATIS

3. Kjøp Holiday Peace og få Holiday Joy GRATIS

Her har du et flott utvalg av varierte oljer med mange ulike og gode funksjoner og effekter. Og jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne!

Frankincense er kongen av oljer og en olje som kan brukes til alt og av alle. Denne oljen kan brukes av alle og er et must i husapoteket.

Motivate er flytende motivasjon på flaske. Er dagene litt tunge og du føler deg litt trøtt og sliten? Dette er oljen som gir deg motivasjon!

ZenGest er en mageolje som balanserer og hjelper en mage som ikke er fornøyd. En perfekt følgesvenn når julen nærmer seg!

At det står Touch bak oljenavnene betyr at oljen kommer i en praktisk rollon-flaske og er ferdig fortynnet med baseolje. Klar til bruk. Det eneste du trenger å gjøre er å skru av korken og smøre den på kroppen. Høres det enkelt ut? Bra! For det er veldig enkelt!

Lavendel kalles dronningen av oljer og er din beste venn når du skal roe ned etter en hektisk dag, trenger litt bedre søvn eller har utfordringer med huden. Lavendel er også oljen for kommunikasjon.

Peppermint er en avkjølende olje som gir deg bedre plass å puste på. Den har mange fine egenskaper og den hjelper deg også til å se lykken i livet. Hva sier du f.eks til å få mer energi?

Holiday Peace er den perfekte oljen om du har et kunstig juletre og ønsker duften av frisk skog i huset. Det er også oljen som får deg gjennom julestresset på en god måte. Og du – er du uheldig og får svidd litt av julebaksten – denne oljen fjerner brent lukt.

Holiday Joy er oljen som assosieres av oss voksne med gløgg, mens barna roper pepperkaker. Den dufter av deilige krydder som man forbinder med julehøytiden. Visste du at denne oljen kan pulverisere en trykket familiestemning?

Til deg som allerede har en doTerra-konto:
Du kan kjøpe hele 5 av hver BOGO på kontoen din. Og det gjør du via doTerra-portalen din. Enten som standardordre eller LRP-ordre. Legg til «kjøp»-varen og så vil de andre gratisproduktene dukke opp automatisk.

Til deg som ennå ikke har en doTerra-konto:
Nå har du muligheten til å sikre deg alle disse godbitene her og bli medlem samtidig. Jeg har et spennende tilbud til deg. Slik at du får medlemspris fra første stund, gratis medlemsskap og litt andre gratis-ting. Send meg en mail eller en chat-melding på denne siden her. Så skal jeg vise deg noe spennende!
Har du lyst på varer men ikke ønsker medlemsskap? Ta kontakt så finner vi en bra løsning!

Tilbudene er tilgjengelige fra midnatt – natt til onsdag. Og det varer til fredag kveld. Men – doTerra har forbehold om utsolgte varer, så ikke vent for lenge.

Så var det GIVEAWAY! Et slikt tilbud må jo feires!
Kommenter under hvilken av de tre BOGO-tilbudene du ønsker deg, så trekker vi en heldig vinner på torsdag!

Jeg er superklar for BOGO! Er du?
Registrer deg for å få varsel når det blir publisert nye blogginnlegg. Registrer deg her