TerraShield

Få ting er så irriterende som innpåslitne småkryp og innsekter. Å sitte ute en sommerkveld og høre den høyfrekvente summingen rundt ørene. Bzzzzzzzz …. Så er det å begynne å veive med armene, slå seg selv og andre for å avlive så mange mygg, knott eller andre insekter som mulig. Heldigvis finnes det en effektiv og naturlig måte å unngå alt dette på. doTerra har spesialdesignet en egen eterisk oljeblanding som heter TerraShield. For å holde unna de vi ikke ønsker å ha tett på oss.

Jeg skal fortelle deg en morsom historie som er selvopplevd også. Og jeg tror du kommer til å le godt. Men først; eteriske oljer og TerraShield.

TerraShield inneholder følgende eteriske oljer:
Ylang Ylang, Tamanu, Nootka, Cedarwood, Catnip (kattemynte), Lemon Eucalyptus, Litsea, Vanilla bean absolute og Arborvitae. I tillegg er den fortynnet med baseolje (fraksjonert kokosnøttolje)

TerraShield finnes i to ulike varianter. I en 15 ml flaske OG en sprayflaske. Jeg bruker begge om hverandre – fordi jeg bruker dette produktet på flere ulike måter. Begge er trygge å bruke direkte på huden eller tøyet.

Hvordan bruke TerraShield på en effektiv måte

Hvis du har sprayen, så sprayer du bare på klær og overflater der du skal være. Spray også et par ganger opp i lufta rett over der du står og snurr noen ganger rundt deg selv mens TerraShield faller ned over hår og skuldre.

Er du på telttur eller campingtur kan du dryppe noen dråper TerraShield i døråpningen.

Skal du sitte utendørs er det et bra tips å dryppe noen dråper TerraShield på en lett fuktig klut og tørke over bord og stoler. Dette får insektene til å holde seg unna i timesvis.

Har du tørketrommel kan du bruke noen dråper TerraShield på en klut når du tørker tøyet ditt. Da vil oljene og lukten sette seg i tøyet og dermed jage vekk insektene.

Du kan også sjekke Sommertips-videoen min om mygg.

TerraShield for alle

TerraShield kan brukes av alle. Små babyer (bruk oljen f.eks på vogna/teppe), barn, ungdom, gravide, svigermor, bestefar og dyr. Og hvis du bruker TerraShield på dyr, så kan du like gjerne dryppe i en dråpe eller to med Geranium. Da får du også et middel som holder flåtten/skaumann unna.

Katter blir forresten helt snåle i nærheten av denne oljen. Jeg husker for noen år tilbake hvor jeg sprayet ett pump av TerraShield ut i lufta i gangen vår. Ei venninne ville gjerne lukte på den. Oljedråpene falt ned til gulvet og noen timer etter kom Timian, katten vår inn. Han stoppet opp et øyeblikk, mens han snuste ut i lufta. Så fant han stedet hvor oljerestene hadde lagt seg på gulvet. La seg ned og rullet seg rundt. Han gjentok dette flere ganger. Og det var lett å se på katten at han var helt mo i knærne. Kattemynte (Catnip) har en euforisk effekt på noen katter.

Et tips når du skal ha oljer på dyr. Ikke tving det på de. Sett deg rolig ned og la dyrene komme til deg. Du kan la de lukte og godta før du smører/sprayer på de.

Egenerfaring med TerraShield

Denne historien ler jeg like godt av hver eneste gang. Og jeg håper at den gir deg en god latter også 🙂 Vi skal flere år tilbake. Det var en lørdag kveld hvor jeg hadde scannet meg. Og med scannet, så betyr det at jeg brukte iTOVi-scanner for å finne ut av hvilke produkter jeg trengte akkurat her og nå – eller der og da, siden vi snakker i fortid.

Jeg spurte mannen min om han ville scannes. Litt sånn likegyldig svarte han at det kunne han jo (det tar litt tid før mannfolka blir begeistret for oljene. Men det kommer – jeg lover. Bare hold ut!). Så jeg ga mannen min en scanning. Og nå kommer en liten tilleggsinformasjon som er viktig. Hele dagen hadde jeg vært et skikkelig PMS-troll. Jeg hadde virkelig gjort alt jeg kunne for å oppføre meg pent, men jeg hadde glefset og vært litt lite hyggelig å være sammen med.

Når scanningen er utført får jeg opp resultatet på telefonen. Og oljene/produktene kommer opp i prioritert rekkefølge. Den første, og dermed den viktigste, oljen mannen min trengte var TerraShield. Jeg hadde tidligere lest og lært at TerraShield også hjelper oss til å sette grenser og beskytte oss mot angrep utenifra. Så der satt jeg da, og lo så mye at jeg ikke klarte å fortelle mannen min hva det var jeg lo av. Min oppførsel hadde slått ut på hans scanning. Det var skikkelig morsomt, men også en øyeåpner for hvor mye denne scanneren klarer å fange opp av informasjon og følelser. Kamelsvelging gjennom dagen ga utslag.

doTerra har en informativ og fin liten videosnutt om TerraShield, med norsk tekst. Du finner den her.

God sommer og bruk oljene dine!

p.s Har du ikke oljer ennå, så ta en titt på startpakkene doTerra har. Blir du usikker på hva som passer for deg? Send meg en melding/mail, så hjelper jeg deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!