Tilbake til meg

På korktavla mi, som henger på kontoret mitt, har jeg en håndskrevet lapp. Der står det: «Man blir ikke sliten av å gjøre mye. Man blir sliten av å gjøre de gale tingene». Og med gale ting mener jeg ikke ulovlig ting. Bare ting som ikke føles riktig. Lappen har hengt der lenge. Jeg har tidligere tenkt på venner og bekjente som kunne trengt denne oppmuntringen. Akkurat nå var denne beskjeden til meg.

Og idag kom svaret jeg har ventet på i flere uker. Hvorfor er jeg så sliten? Så tom? Du har kanskje opplevd det selv? At slike svar kan dukke opp på steder hvor du ikke forventer det? Sånn var det for meg idag. Svaret kom i en samtale. Med en flott kvinne. Og hun aner ikke hva denne samtalen gjorde for meg.

Et tilfeldig møte?

Jeg tror ikke på tilfeldigheter. Jeg tror at alt skjer for en grunn. Iallefall det aller meste. Det er bare slik jeg er skrudd sammen. Og i dag fikk jeg en fantastisk god prat med en korpsmamma. Vi har vært på hils før og pratet om «vær-og-vind-og-sånn», men aldri hatt noen dyp samtale. I dag skulle vi begge levere barna våre på seminar. Et lite spørsmål om jobb, ble spiren til en utrolig givende samtale. Og det var denne samtalen som ga meg SVARET som jeg har grublet på. Nemlig hvorfor jeg følte meg så tom.

Det finnes alltid en grunn

Jeg trodde jeg visste svaret på denne tomheten. Og jeg ga skylden til det høye tempoet og alt stresset vi har hatt i forbindelse med å klargjøre huset for salg. Det har vært hard jobbing fra tidlig til sent. I flere uker. Kroppen og hodet HAR virkelig vært «utslitt». Dette roet seg sist søndag. Men «tomheten» ble liksom ikke borte. Og denne «tomheten» var spesielt i forhold til å poste på facebook og instagram. Om oljer.

De siste ukene har jeg gått med en tanke om å endre litt på nettsiden min. Kanskje tone ned doTerra og eteriske oljer. Ikke fordi jeg skal slutte å undervise i bruken av oljene, men «underbevisstheten» min har forsøkt å vise meg noe. Det fant jeg ut i dag. Jeg tror faktisk også mailen fra doTerra – med de endringene som må gjøres på siden her – også har vært en bidragsyter til å tenke nytt. Men det var altså denne samtalen i dag som fikk de siste brikkene til å falle ordentlig på plass. (om du ikke har fått med deg posten om mailen fra doTerra. Så har altså doTerra gått igjennom HELE nettsiden min for å finne de stedene jeg ikke har vært compliant. Altså der hvor jeg har forsnakket meg om diagnoser eller symptomer. Dette er nemlig ikke lovlig når man jobber med naturlige remedie. Sånn i motsetning til legemiddelindustrien).

Selvfølgelig skal det være sånn!

Nøkkelspørsmålet i samtalen ble «hva jobber du med?». Da jeg fikk spørsmålet tilbake, begynte jeg å prate om alle de tingene som betyr noe for meg. Som er viktige for meg. Og det hele «kokte ned til» Lykkeligevalg. Det var her det begynte. Før de eteriske oljene kom inn i livet mitt. Bloggen som skulle handle om dét å ta valg som gjør oss lykkelige. Så kom oljene. De ble så spennende og altoppslukende at jeg glemte litt disse lykkeligevalgene. Jeg elsker jo å lære noe nytt. Og oljene var noe jeg kunne lære masse om.

Jeg elsker fortsatt oljene, men jeg kjente at det også er andre ting jeg ønsker å formidle. Andre ting som er viktige for meg. Som handler om å ta disse valgene som gjør oss lykkelige. Og noen ganger skal det mer til enn eteriske oljer for å ta disse valgene 🙂 Det var dette svaret som «plumpet ned i meg» i dag. Jeg skal tilbake til disse lykkeligevalgene. Sammen med eteriske oljer. Kanskje også sammen med en annen spennende ting jeg har begynt med. Noe som kan gjøre en forskjell for utrolig mange mennesker.

Jeg ønsker å heie på deg som står opp for det de tror på. På deg som våger å ta annerledes valg. Eller kanskje et helt tradisjonelt valg – som koster litt. Vi er alle mennesker på ulike steder i livet. Noen trenger kanskje å øve litt mer enn andre. Noen er kanskje klare til å hoppe med åpne øyne.

Nye muligheter

Det beste med livet er jo at man kan endre retning når man føler seg klar. Vi kan ta valg. Lage nye mål. Og det er vel dét jeg er i ferd med å gjøre nå. Hva som blir utfallet vet jeg ikke helt ennå. Dét må jeg «smake» litt mer på. Men det føltes utrolig forløsende ut å ha denne samtalen idag! Jeg har lyst til å oppmuntre kvinner til å være hjemme med barna – hvis det er dét de drømmer om. Eller å velge deltidsjobber – eller lederstillinger. Det som gjør deg lykkelig.

Jeg ønsker å hjelpe helsearbeidere som blir truet med å miste jobben eller bli omplassert – fordi de har valgt å ikke la seg vaksinere. Og nei – jeg har ikke tenkt til å begi meg ut på en diskusjon om vaksine eller ei. Det får hver og en ta sitt eget valg på. Men – jeg heier på de som blir den svakeste part – bare fordi de er de sterkeste. Jeg vet at jeg har noe som kan gjøre en forskjell for deg! Og nå starter en ny og spennende vei for å dele informasjon og kunnskap på en helt ny måte.

For første gang på flere uker kjenner jeg at det kribler i magen. Jeg er spent. Og jeg gleder meg. Fordi jeg er på vei tilbake til det som er viktig. En helhet av flere ulike ting. Ikke bare eteriske oljer.

Legg gjerne igjen en kommentar som et «heiarop» til meg. For jeg trenger også noen heiarop en gang i blant. Står vi sammen – står vi sterkere.

6 hendelser på “Tilbake til meg”

 1. Jeg er virkelig så glad for at du er DU🥰, og at du står opp for dine valg. Alltid svarer du på meldinger og gir råd- som jeg setter så stor pris på.
  Og, ja, jeg heier på deg videre…og gleder meg til å se hva du kan utrette🥰.
  Det sies at vaksinen er frivillig, men slik føles det ikke. Vanskeligere å få jobb, blant annet pga mitt valg.
  Så støtter de, som tør å stå opp og si ifra. Selv er jeg ikke så sterk.
  Heier på deg, Nina
  Klemmer fra meg til deg

  1. Den varmet langt inn i hjerterota <3 Tusen takk! Men du - ikke tenk på deg selv som svak - eller ikke sterk i forhold til vaksinen. Jeg tenker at vi har alle tatt våre valg - kanskje med ulik bakgrunn. Men det ene er ikke mer verdt enn det andre ...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!