Tørr og gusten vinterhud?

Sliter du med tørr og litt gusten vinterhud? Hva sier du til fuktig, glødende og strålende vinterhud? Året rundt! Dét er faktisk mulig! Løsningen ligger i eteriske oljer. Jeg skal fortelle deg mer.

«skjønnheten kommer innen ifra»

Se for deg at du finner en naturlig måte å reversere hudens aldringstegn, som samtidig forbedrer de indre funksjonene i kroppen din. Du trenger faktisk ikke å se det for deg lenger, doTerra har allerede en eterisk olje som gjør nettopp dette. Det er dette som ofte blir kalt «ungdomskilden». Yarrow Pom har blitt en viktig del av min morgenrutine, og det kommer den til å bli for deg også.

Hva gjør Yarrow Pom så effektiv?


Yarrow Pom er laget av eteriske oljer fra Ryllik (Yarrow) og fra kaldpressede granateplekjerner. Denne blandingen er designet for å gi deg en tvers igjennom, fra innsiden og helt ut i huden, anti-aldringsløsning. Og her snakker vi om mer enn huden. Vi snakker vitalitet, generell velvære og en glød du bare har kunnet drømme om. Disse to oljene har en helt spesiell synergi og er den første av sitt slag. Yarrow Pom beskytter kroppens egne transkripsjonsfaktorer (kroppens egen evne til å kopiere DNA = en sunn og nødvendig prosess i kroppen), dette gir en dobbelt effekt: samtidig med at den eteriske oljen aktiverer kroppens hudbeskyttende proteiner (dvs hemmer enzymene som ødelegger elastisiteten og kollagenet i huden) vil den også fremme kroppens egenproduksjon av kollagener. Her snakker vi dobbelt vinn-vinn for huden din!

Du kan smøre Yarrow Pom i ansiktet. Gjerne blandet i en god ansiktskrem. På denne måten vil du gi ny glød og revitalisere huden din. Du kan også bruke Yarrow Pom innvortes og få støtte til sunne betennelsesresponser og fremme en sunn metabolsk funksjon.

Denne aktive botaniske duoen er vegansk og inneholder omega-5, antioksidanter, B-charyophyllene og chamazulene, som vil ha positiv effekt i forhold til å støtte cellefunksjonene dine, immunsystemet og nervesystemet ditt. I tillegg vil det ha en foryngende effekt når det tar innvortes.

Noen tips til bruk av Yarrow Pom:


* innta en til to dråper morgen og kveld for å oppnå en sunn metabolisme, noe som kan bidra til å gå ned i vekt
* for å fremme en sunn immunrespons – ta en til to dråper av Yarrow Pom daglig
* bruk Yarrow Pom som en del av din daglige hudpleierutine for å fremme et yngre utseende eller for å redusere synligheten av kviser
* bruk denne eteriske oljen i massasje for å oppnå en beroligende massasje for spent muskulatur

Yarrow Pom er en knallblå og silkemyk olje. Yarrow, eller ryllik, inneholder massevis av antioksidanter. Når kroppen har en betennelsesreaksjon fører dette til at celler dør, noe som gir frie radikaler. Frie radikaler er ikke bra for oss og antioksidantene har en positiv effekt på denne reaksjonen.
Granateplekjerneolje er kjent for sine egenskaper med å gi økt fuktighet i kroppen og vevet, og til å øke kollagenproduksjonen, som har sterke anti-aldringseffekter. Den har også vist egenskaper som å rense blodet, redusere stress i hjernevev, bidrar til et sunt blodtrykk og kolesterolnivåer. Det er kanskje ikke så rart at Yarrow Pom er en av mine favorittoljer?

Nå har du fått lese endel om hva Yarrow Pom kan gjøre for deg. Jeg har også lyst til å vise deg hva denne oljen kan gjøre for deg. Det er en stund siden denne eteriske oljen kom ut på markedet og det er mange som har gode erfaringer. (teksten fortsetter under bildene)

Kult? Jeg elsker sånne før og etter bilder. Har du noen å dele, så setter jeg veldig stor pris på å få se!

Supertilbud i februar!

I hele februar (2020) får du 10 % rabatt på Yarrow Pom. Dette tilbudet gjelder både til eksisterende medlemmer og til deg som ennå ikke har fått din egne doTerra-konto. Tilhører du sistnevnte gruppe og føler deg klar til å handle, så kan dette gjøres her. På denne siden vil du finne veiledning for hvordan du bestiller oljer. Ønsker du ikke å starte med et innmeldingskit så legg til Welcome Pack (koster €20). Da får du medlemskap og ytterligere 25 % rabatt på prisen. I tillegg får du massevis av gratis opplæring, oppfølging og blir en del av team Lykkeligevalg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!