Velkommen mars og supertilbud!

Er du en av mange som ennå ikke har fått somlet deg til å komme i gang med å bruke eteriske oljer? Du har kanskje hørt om de, lest om de og kanskje til og med snust på de – men ikke bestilt dine egne produkter ennå. Da bør du lese videre. For dette innlegget er spesielt for deg. I allefall om det er de eteriske oljene fra doTerra du er ute etter.

Med ny måned kommer også nye tilbud. Og i mars er kampanjen rettet spesielt mot deg som ennå ikke har fått din egne doTerra-konto. Du har nå mulighet til å sikre deg en fantastisk flott velkomstpakke. Og det beste av alt. Denne velkomstpakken gir deg mulighet til å velge eteriske oljer og naturlige produkter fra øverste hylle. Velkommen til en fresh start på en mer naturlig livsstil!

Du skal ikke skamme deg over at du ikke har kjøpt oljer ennå. Husker at det tok lang tid før jeg tok steget. Før jeg valgte å komme på et kurs og lære mer om eteriske oljer. Jeg var skeptisk og forsto ikke verdien av oljene. Så fikk jeg en invitasjon til å delta på et kurs. Og så var det gjort. Jeg forsto nok til at jeg bestilte oljene. Jeg forsto at dette var noe jeg hadde lyst til å lære mer om og som jeg ønsket å bruke i min hverdag. Sammen med familien min. Og som mor er det viktig å ha noen verktøy tilgjengelig når ting skjer.

Hvorfor trenger jeg eteriske oljer?

Eteriske oljer som en del av daglige rutiner, brukt over tid, vil bidra til å få kroppen din i balanse. En kropp i balanse er en kropp uten vondter, ubehag, utfordringer og plager. Eksempler på dette kan være alt fra allergi, soleksem, hodepine, til dårlig immunforsvar, menstruasjonssmerter og masse mer. doTerra har også mange andre produkter som passer inn i en naturlig livsstil. Det er enkelt å bytte ut såper og produkter for hår, ansikt og kropp. Jo mindre belastningen av giftstoffer er, desto friskere holder du deg. Og jo bedre har du det. Du fortjener å leve den beste versjonen av deg selv. Og doTerra-livsstilen vil hjelpe deg med dette.

«Jeg vil gjerne ha oljer, men vil ikke ha medlemsskap i doTerra»

Dette hører jeg en gang i mellom. Og uten unntak er dette knyttet til noen forstillinger man har – som ikke stemmer. De som sier dette er redd for å få masse produkter dumpende ned i postkassen sin hver måned, og det ønsker de ikke. Er du én av disse? La meg få forklare deg hvordan et medlemskap i doTerra fungerer.

Et medlemskap varer i ett år og du kan i dette året få kjøpt de produktene du ønsker til kundepris. Det betyr 25 % billigere enn om du ikke har medlemskap. Om du kun bestiller innmeldingspakken din eller om du bestiller 1, 2 eller 12 ganger til i løpet av året er helt opp til deg. Du velger!

En annen super ting ved å være medlem i doTerra er at du får en egen oljeveileder med på kjøpet. Jeg er en slik oljeveileder. Eller oljementor. Det betyr at jeg hjelper deg og svarer på det du måtte lure på. Du får en gratis livsstilskonsultasjon og veiledning til bruk av produktene du har kjøpt. I tillegg får du opplæring, kurs og du – hvis du melder deg inn via meg – så får du også tilgang på en kjempefin lukket facebook-gruppe som kun er eksklusivt for medlemmer i team Lykkeligevalg. En hyggelig gruppe med mennesker som ønsker er mer naturlig livsstil, et oppbyggende miljø med masse læring.

For en stund tilbake publiserte jeg en blogginnlegg som handler om myter om doTerra og eteriske oljer. Les det gjerne – du finner det her.

Marskampanje – for nye doTerramedlemmer!

I hele mars har doTerra en velkomstgave til alle nye medlemmer. Velg en startpakke og få et gavekort! Dette gavekortet får du 17. april og her er noen forslag til hva du kan bruke gavekortet til.

Her har jeg satt sammen 5 ulike forslag på hva du kan velge for gavekortet du får.

Anti-Aging Eye Cream – en fantastisk øyekrem som reduserer mørke områder rundt øynene og som løfter øyelokkene. Jeg tøyser ikke! Jeg har selv opplevd en kjempeforskjell ved å bruke denne kremen. Du finner mer om dette på facebook-siden min.

SPA-pakke med Body Butter, Body Scrub og Citrus Bliss Håndkrem – dette er en skikkelig kosepakke og gir deg en skikkelig spa-opplevelse. Perfekt for en avslappende stund alene eller en kveld med jentene.

OnGuard Touch, -drops og -tannkrem – her har du førstehjelp ved begynnende gruff og forkjølelse. OnGuard Touch er en olje i rollonflaske som vil styrke immunforsvaret ditt og lindre symptomer på forkjølelse. En perfekt antibac. Dropsene lindrer piggtrådfølelse i halsen, kjemper mot bakterier og styrker kroppen. Tannkremen er uten såpe og fluor, har en blekende effekt og gir en frisk smak i munnen. Samtidig som den tar godt vare på slimhinnene i munnhulen.

Deep blue Rub og Lemongrass – dette er for deg som har vondter og ubehag i muskulatur og ledd. Eller kanskje du har litt utfordringer med sener og ligamenter? Lindrer, reparerer og forebygger. Perfekt også for deg som trener og er aktiv.

Shampo, balsam og såpe – velg naturlige produkter i dusjen også. Få silkemykt og sunt hår som er lett å gre. Passer for unge og voksne og også for våre firbente familiemedlemmer. Såpen gjør deg ren samtidig som den gir deg masse fukt.

Velg noe du har lyst på – pakkene over er forslag til deg som ennå ikke helt vet hva du trenger av eteriske oljer og produkter fra doTerra. Men – det finnes massevis av andre oljer og velværeprodukter du også kan bruke gavekortet på. Husk – jeg er bare en telefonsamtale unna – hvis du velger meg som din oljementor.

Jeg er klar til å melde meg inn!

Bra valg! Det første du gjør da, er å gå hit. Her velger du hvilken innmeldingspakke som passer for deg. Er du usikker, så ringer du meg eller sender meg en melding – så hjelper jeg deg! Når du har fullført bestillingen, så får jeg en mail fra doTerra at du har meldt deg inn. Da danser jeg en happydance i takknemlighet over at du ønsker en mer naturlig livsstil. Dette gjør meg så innmari glad at jeg bare MÅ danse litt – av pur glede! Når jeg er ferdig med å danse, så tar jeg kontakt med deg og vi finner sammen ut hvordan jeg best kan hjelpe deg videre med din naturlige livsstil. Jeg skal heie, veilede og hjelpe deg alt jeg kan. Fordi det er dette jeg elsker! Å veilede andre til et bedre liv.

La idag være den første dagen i resten av ditt liv – ved å ta et valg for en renere og mer naturlig hverdag.
Jeg lover å heie på deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!