Velkommen november

doTerra byr på mange spennende kampanjer og produkter i november. Og vet du hva? Hvis du er en av de som ikke har nok penger til å kjøpe oljer? Les dette her. Kanskje det er noe for deg <3

For det første har det blitt presentert mange nye julegaver i sortimentet. Dette er produkter som kun selges i en begrenset periode. Så finner du noe som passer for deg, så må du ikke vente for lenge med å kjøpe. Her snakker vi alt fra eteriske oljer, et nydelig oljeskrin, håndlagede tørkeballer fra Nepal, deilige tøfler, såpeformer og til diffusere som vanligvis ikke er i det faste sortimentet.

Julegaver 2019
doTerra vil annonsere flere julegaver 1.desember.

Finner du noe fint, som du kunne tenkte deg – enten til deg selv eller noen du er glad i? Disse julegavene kan du enkelt bestille i portalen du får tilgang til som medlem. Du finner de under «Special offers». Har du ikke en egen doTerra-konto ennå? Send meg en melding, så hjelper jeg deg med å inkludere julegaver i en innmeldingspakke, slik at du får mest mulig for pengene og en pakke som er skreddersydd dine ønsker og behov <3

Fra tid til annen møter jeg mennesker som har kjempelyst på oljer eller andre produkter fra doTerra, men som ikke har økonomi til å kjøpe. Det er ikke alltid så lett å få alle ender til å møtes og til å få kronene til å strekke til. Men kanskje dette her kan hjelpe deg med å komme igang? I hele november har nemlig doTerra en innmeldingskampanje for nye medlemmer. Du får hele 20 % rabatt på de norske innmeldingskittene. Du kan kun velge ett av de som du får til rabattpris. Men du for en fantastisk førjulsgave dette er!

Om du har lyst til å lese litt mer om disse kittene, så finner du de her.

Det er ikke ofte doTerra gir oss muligheten til å få gi dere såååå gode rabatter, så jeg gleder meg med dere nå i november.

Et annet godt tilbud som er verdt å nevne er et deilig serum i en av hudpleieseriene til doTerra. Tightening Serum. 10 % rabatt i hele november. Gjelder både for medlemmer og ikke-medlemmer.

I tillegg til å ha en oppløftende effekt på huden, vil dette serumet gi massevis av fuktighet. Den har en anti-aldringseffekt med alle de ekslusive eteriske oljene du finner i dette produkter. Frankincense/Virak, Hawaiian Sandalwood og Myrrh. Dette er virkelig pleiende hverdagsluksus for vinterhuden. Denne bør du unne deg. Gjerne sammen med øyekremen og en av fuktighetskremene i samme serie.

Med så gode tilbud er det bare å glede seg over at november har kommet!
Registrer deg for å få varsel når det blir publisert nye blogginnlegg. Registrer deg her