Velkommen!

Hjertelig velkommen til min nye hjemmeside!
Jeg er så stolt at jeg holder på å sprekke!

Det er så gøy, og litt skremmende, å lansere en hjemmeside. Min egne hjemmeside. En idé, ble til en drøm og så må man jo jobbe for å få drømmer til å gå i oppfyllelse.

Det som for flere år siden begynte som en blogg, har nå endret helt utseende, og blitt en hjemmeside. Innholdet har også blitt endret. Med fokus på oljer. Eteriske oljer. Bedre helse med en mer naturlig tilnærming. Både fordi det er bra for kroppen, men også fordi vi setter mye mindre fotavtrykk etter oss i miljøet. Jeg må jo bare tilstå at jeg ikke har vært så opptatt av miljøet tidligere. Og jeg er vel heller ikke noen miljøaktivist nå heller. Men – summen av alt vi gjør – i felleskap – blir ganske stor. Hvis vi alle sammen går sammen om å gjøre små endringer, så blir det noe stort. 

Når det gjelder livet og hverdagen, kan man tenke på samme måte. Små endringer, litt om gangen. Du har kanskje lagt merke til «mottoet» mitt? Det du finner i logoen? «Positive endringer – én dråpe av gangen». For vi ønsker vel å forbedre oss? Bli en bedre utgave av oss selv? Det gjør jeg ihvertfall. Utvikling er bra. Og hvem vet hvor det ender – hvis man gjør små justeringer og hele tiden sikter oppover og fremover. 

Til dere som allerede savner matoppskriftene – det kommer til å komme oppskrifter igjen – både gjensyn med gamle kjenninger, men også noen helt nye oppskrifter. Kanskje til og med oppskrifter på andre morsomme ting også – ikke bare mat.

Uansett – jeg håper at denne nettsiden kan bli til glede og inspirasjon for mange mennesker!

Hjelp meg gjerne med å spre det glade budskap. Om lykkeligevalg og positive endringer

<3

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!