Zendocrine

Zendocrine er en blanding av eteriske oljer som vil få nyrene og leveren din – og egentlig hele kroppen din – til å juble! Dette er en rensende olje som vil støtte kroppens egne utrensningsprosesser.

Zendocrine støtter kroppens naturlige evne til å kvitte seg med uønskede substanser. Den hjelper med å rense kroppen for toksiner og frie radikaler som kan påvirke kroppen negativt. Både toksiner og frie radikaler kan redusere kroppens normale funksjoner og gi deg en tunghetsfølelse i kroppen.

Zendocrine inneholder Tangerine, Rosemary, Geranium, Juniper Berry og Cilantro.

Rosemary, Cilantro og Juniper Berry er kjent for sine avgiftende egenskaper og evnen til å støtte en sunn lever og nyrefunksjon. Tangeringe og Geranium har en rensende effekt på usunne substanser.

Hvordan bruke doTerra Zendocrine?

Her er noen tips til hvordan du kan bruke denne oljeblandingen:

Tilsett 1-2 dråper Zendocrine i sitrusdrikker, te eller vann for å støtte en sunn lever funksjon
Ta 1 dråpe daglig i en uke som en del av en rensekur eller for å få en kick-start på dine nyttårsforsett
Smør på magen eller under føttene for å støtte kroppens naturlige utrensningsprosess

Aromatisk: bruk 3-4 dråper i diffuser
Innvortes: bruk i drikkevannet etter tas i kapsel
Topisk bruk: smør 1-2 dråper på ønsket område. Fortynn med baseolje.

Emosjonell bruk av Zendocrine

Akkurat som Zendocrine renser deg fysisk, så vil den også bidra til rensing emosjonelt. Zendocrine hjelper deg i tider med forandringer. Den kan hjelpe oss til å rense ut gamle vaner og uvaner. Og begrensninger. Om du har vært fanget i selvsabboterende oppførsel, så vil Zendocrine bane vei for nye livserfaringer. Om du trenger justeringer i vaner og livsstil, som f.eks endre diett, slutte å røyke eller forlate et skadelig forhold, så vil Zendocrine støtte deg. Zendocrine vil også gjøre deg åpen for nye erfaringer.

Forsiktighetsregler!

Fortynn oljen med baseolje for å unngå sensitivitet. Om du er gravid eller ammende så rådfør deg med lege eller helsepersonell før du bruker. Zendocrine inneholder sitrusoljer og er fotosensitiv. Unngå sollys eller UV-stråling i 12 timer etter påføring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!