Bestille oljer

Veiledning

Det første steget til en mer naturlig livsstil med eteriske oljer er å få en konto i doTerra. Du blir medlem og får mulighet til å kjøpe alle varer til en fordelaktig pris. I tillegg til månedlige tilbud. Når du melder deg inn via denne siden, eller med min hjelp, så blir jeg din oljementor. Jeg vil lære deg å bruke oljene og produktene dine. Samtidig som du får medlemskap i doTerra, får du også bli medlem av vårt fellesskap – team Lykkeligevalg. Vi er en gjeng med flotte mennesker som alle bruker doTerra-produkter og ønsker en bedre og renere livsstil. Vi motiverer og hjelper hverandre på veien.

 

La meg gjette – du har flere ganger sett og hørt om eteriske oljer og nå har nysgjerrigheten blitt stor nok. Du har begynt å lure på om det virkelig er noe i disse oljene som du ser overalt nå.

Velkommen inn hit! Jeg anbefaler deg å finne deg en god kopp te eller kaffe og la meg guide deg igjennom de neste få stegene for hva som kan (les: ABSOLUTT vil) forandre livet ditt.

Og du – det er helt normalt å føle seg litt overveldet. Jeg vil sørge for at du har full tilgang til kunnskap, ressurser og de verktøyene du trenger for å ta i bruk disse endringene i livet ditt. Det er dette vi kaller neste nivå. Velkommen hjem, kjære deg!

Eteriske oljer

Steg 1: Velg innmeldingspakke

Pakkene du ser under her er tilgjengelige i Norge. Innmeldingspakkene inkluderer en medlemsavgift (verdi €20 + mva) og gir deg muligheten til å kjøpe doTerra sine oljer og produkter til innkjøpspris i et helt år. Prisene er oppgitt med mva og frakt. Pakken blir levert på din nærmeste post-i-butikk. Alle doTerra sine priser er oppgitt i € (euro). Jeg har brukt en kurs på 10. Kursen vil svinge og derfor står det ca.

Basispakke

For deg som vil begynne med et mindre utvalg av oljer. Pakken inneholder seks av de mest brukte oljene til doTerra.

Barnepakken

Legg grunnlaget for en naturlig start og gode vaner for barna dine. Start med syv oljer spesialdesignet for barn. 

Familiepakken

Dette er den mest populære startpakken til doTerra. Med denne pakken vil du ha oljer for de aller fleste daglige behov.

Livsstilpakken

For deg som har lyst på mer enn «bare» oljer. En perfekt startpakke for deg som vil innføre doTerra-livsstilen fra første stund.

Steg 2: Registrering

Som medlem i doTerra får du din egen konto i 12 måneder. Ingen kjøpeplikt. Ingen bindingstid. Bare masse fordeler! Du får minimum 25 % rabatt. Du bestiller online og får varene dine levert i posten. Enkelt og genialt!

Melder du deg inn via min link, som du finner litt lenger ned på siden, vil du i tillegg få tilgang til en helt unik facebook-gruppe kun for medlemmer i Team Lykkeligevalg. Her vil du lære masse om hvordan du kan bruke oljene dine, du kan stille spørsmål og dele erfaringer. Et oppbyggende, varmt og inspirerende forum for positive mennesker som ønsker det beste for seg selv og alle andre.

Nå skal jeg fortelle deg hvordan du kommer i gang!

Når du har valg hvilken startpakke du ønsker er det bare å sette i gang med innmeldingen.

Slik bestiller du familiepakken

  1. Trykk på Bestill her-knappen under
  2. Velg Join & Save
  3. Bla deg nedover på siden og velg Join doTERRA
  4. Velg Europe, og deretter Norway
  5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp
  6. Kryss av for Wholesale Customer dersom du ønsker å være kunde. Dette er den beste løsningen i starten. Og du kan når som helst, veldig enkelt, oppgradere medlemsskapet ditt til Wellness Advocate dersom du ønsker dette på et senere tidspunkt.
  7. Fyll inn all personlig info, og velg ditt eget passord
  8. EnrollerID skal være 3405537. Trykk Verify for å se at det er Nina Grønbech. Veldig viktig!
  9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du til du finner pakken som heter Norway Family Essential Kit. Velg denne og går videre til betaling. Om du ønsker flere produkter, så kan du selvfølgelig også velge det.

Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTerra. Jeg vil da legge deg til på facebook-siden vår, Team Lykkeligevalg, og du vil få all informasjon du trenger. Du velger selv når og om du vil bestille flere varer etter denne bestillingen. Du vil få minst 25 % rabatt på alle kjøp i ett år. Velkommen til et år fullt av massevis av muligheter!

Steg 3 - kontakt Lykkeligevalg og Nina

Ønsker du å bestille til et annet land enn Norge, eller en mer spesialtilpasset startpakke til ditt forbruk? Ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg!

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!