Startpakker

Basispakken

For deg som vil begynne med et mindre utvalg av oljer, har vi Basispakken.

Den inneholder seks ulike oljer (15 ml) + kokosoljen til å blande de ut med.

Pakken inneholder de vanligste oljene man ofte starter med; PeppermintLemon og Lavender. I tillegg får du Wild Orange som er energigivende, ZenGest for magen og OnGuard for immunsystemet.

Hva koster Basispakken?

Din pris er kr 1.490,- *
Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt.
Verdien av pakken er kr 2.300,-.

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Eteriske oljer

Emosjonsoljepakken

Kunne du tenkt deg mer motivasjon? Mer glede i hverdagen? Har du noe eller noen du trenger å tilgi? Trenger du eller barna dine mer ro i kropp og sinn?

De emosjonelle oljene Motivate, Cheer, Passion, Peace, Forgive og Console gir deg et verktøy til å navigere i følelseslivet til deg og din familie.

 • doTerra Motivate – hjelper deg med å rotfeste det positive, mens kynisme og tvil viker plass. Smøres under føttene, eller brukes i diffuseren, for å få en pangstart på dagen.
 • doTerra Cheer – kan bidra med å fjerne tunge emosjoner ved å gi et positivt påfyll ved å bruke friske og lett aroma som fremmer følelser som optimisme og glede. Om du føler deg litt ned er dette en perfekt olje å bruke i diffuseren gjennom dagen.
 • doTerra Forgive – en oppmuntrende følgesvenn som vil minne deg på legge ting bak deg og fortsette å gå fremover. Smøres på pulspunktene og over hjertet, for å kjenne deg jordet og at livet er meningsfyllt. Kan smøres gjennom dagen eller brukes i diffuseren.
 • doTerra Console – dette er oljen jeg har gitt kallenavnet en «flytende klem». Blomster- og treoljene i Console er som å få et varm teppe rundt seg. Av trøst og omsorg. Smøres over hjertet morgen og kveld for å få en påminnelse om at sorgprosesser tar tid og til å tenke positive tanker. Kan også brukes i diffuseren gjennom dagen.
 • doTerra Peace – gir en flukt fra misnøye og bekymring. Når du opplever følelsen av angst, så inhaler Peace – enten ved å ta en dråpe i hånda, smør dråpen utover mellom håndflatene, kopp hendene og inhaler – eller ved hjelp av diffuser.
 • doTerra Passion - hva sier du til litt mer passion og lidenskap i hverdagen? Dette er en perfekt erstatning for vanlig parfume. Du vil dufte godt og føle deg mer engasjert. Kan også brukes i diffuser gjennom dagen.

Denne pakken inneholder også en Lumo diffuser, slik at du kan skape en god stemning i huset eller på kontoret. Det følger med en guide som viser deg hvilken olje som er best for ulike følelser, slik at du vet akkurat hva du trenger i ulike situasjoner.

Flaskene inneholder 5 ml olje og kan fortynnes og blandes med kokosolje når de skal smøres på kroppen.

Hva koster emosjonsoljepakken?

Din pris er kr 2.600,-*
Verdien av pakken er kr 3.100,-

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Familiepakken

Dette er den mest populære pakken og den vil dekke 80 % av dine helsebehov i familien. I tillegg gjør den det mulig for deg å benytte oljene på alle de tre måtene.

Denne pakken inneholder 9 av de mest populære oljene til doTerra (hver flaske inneholder 15 ml olje), Fraksjonert kokosolje, Veggie kaplser og Petal diffuser.

Oljenes egenskaper: 

Fraksjonert kokosolje – til å blande ut de eteriske oljene med når du skal smøre de på huden

Veggie kapsler – tomme vegetabilske kapsler som du kan ta noen dråper innvortes ved behov (jeg lærer deg hvordan du trygt kan gjøre dette)

Petal Diffuser – et moderne duftlys. Dette apparatet sprer oljene i rommet slik at flere rundt deg har glede av oljene. Diffuseren avgir en kald damp og bevarer oljenes egenskaper.

 

Her får du alt du trenger for å komme i gang. Du kan når som helst utvide sortimentet ditt. Nå har du din egen doTerra-konto som gir deg tilgang til å kjøpe varer til medlemspris i et helt år (minimum 25% rabatt).

Flaskene inneholder 5 ml olje og kan fortynnes og blandes med kokosolje når de skal smøres på kroppen.

Hva koster Familiepakken?

Din pris er kr 2.890,- *
Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt. Verdien av pakken er kr 4.300,-.

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Livsstilspakken

Dette er det nyeste kittet til doTerra. Dette er kittet for deg som har lyst på mer enn bare oljer. En perfekt startpakke for deg som vi innføre en doTerra-livsstil. Dette er en enkel måte å komme i gang med nettopp dette!

Denne pakken inneholder 6 av de mest populære oljene i doTerra (5 ml flasker), tannkrem, muskelkrem, pre- og probiotika og antioksidanter for god cellehelse.

 

Her er noen korte stikkord om produktene:

 

 • OnGuard Tannkrem – rene tenner, frisk pust og sunt tannkjøtt. En god tannkrem helt uten såpe og fluor. Med blekende effekt.
 • DDR Prime - små kapsler som støtter en sunn cellefunksjon. Her får du massevis og godsaker til alle cellene dine.
 • ZenGest – oljen som støtter fordøyelsen og kan lindrer alle typer mageutfordringer.
 • Lavender – beroligende både for hud og sinn. God soveolje.
 • Lemon – rensende og gir fokus
 • OnGuard – stimulerer immunforsvaret og fin når man kjenner at man brygger på noe
 • Frakincense (Virak på norsk) – immunsystem og cellefornyelse
 • Balance – for fysisk og emosjonell balanse. Dette er den beste oljen å starte dagen med. Smør 2-3 dråper under føttene før du tar på deg strømpene.
 • PB Assist + - Pre- og Probiotika i spesialdesignet kapsel. Dette er gode, bredspektrede tarmbakterier og mat til disse. Kapselen sørger for at innholdet blir frigitt på riktig sted i tarmen.
 • DeepBlue Rub – Muskelkremen som redder deg fra vondter og ubehag i muskulatur og ledd. Her snakker vi alt fra akutte belastninger og skader til mer kroniske tilstander. Kremen virker både varmende og kjølende – alt etter hva kroppen din har behov for.

Hva koster Daily Habits Kit (Norway)?

Din pris er kr 2.170,- *
Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt. Verdien av pakken er ca kr 3.200,-.

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Meld deg på nyhetsbrev og motta gratis ebok om eteriske oljer!