Startpakker

Basispakken

For deg som vil begynne med et mindre utvalg av oljer, har vi Basispakken.

Den inneholder seks ulike oljer (15 ml) + kokosoljen til å blande de ut med.

Pakken inneholder de vanligste oljene man ofte starter med; PeppermintLemon og Lavender. I tillegg får du Wild Orange som er energigivende, ZenGest for magen og OnGuard for immunsystemet.

Hva koster Basispakken?

Din pris er kr 1.590,- *
Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt.
Verdien av pakken er kr 2.590,-.

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Eteriske oljer

Barnepakken

Hva er vel bedre og viktigere enn å lære barna våre gode vaner helt fra de er små? Med Kids Collection legger du grunnlaget for nettopp dette!

Barneoljene Brave, Calmer, Rescuer, Steady, Stronger, Tamer og Thinker vil gi både deg og barna dine nyttige verktøy til å navigere hverdagens små og litt større utfordringer.

Brave – oljen for mot
Vær modig i møtet med nye opplevelser, smaker og oppgaver Lærer barna verdien av å uttrykke seg og hva det betyr å være seg selv og holde fast i gode verdier.

Calmer – oljen for ro
Den perfekte oljen i en hektisk hverdag hvor man trenger å gire ned. Eller på kvelden for å finne ro til å sovne. Denne oljeblandingen vil også invitere til meningsfulle samtaler.

Rescuer – oljen for lindring
Dette er en olje for både fysiske og mentale vondter og ubehag. Rescuer vil også bidra til å snu problemer slik at du kan legge de bak deg og gå videre – klokere enn før.

Steady – oljen for jording
Denne oljen vil gi en følelse av stødighet i hverdagen. Den fremmer følelser av trygghet i øyeblikket og minner brukeren om at alt kommer til å ordne seg til slutt.

Stronger – oljen for beskyttelse
I tillegg til å ha positiv effekt på immunforsvaret og å beskytte oss mot trusler utenfra, er også dette en olje som gjør deg sterk i sosiale interaksjoner. Den bidrar til å styrke grenser av kjærlighet og fremme følelsen av ekte fellesskap.

Tamer – oljen for fordøyelse og integrering
En god fordøyelse er avgjørende for en god dag. Tamer regulerer på alle tenkelige måter. I tillegg er denne oljen en motivator til å ta tak i situasjoner og til å få tryggheten til å velge det som er best for akkurat deg!

Thinker – oljen for hjernen og klare tanker
Bidrar til økt konsentrasjon og bedre hukommelse. Dette er også oljen for fredelige tanker. Den snur irritasjon og frustrasjon til sentrerte tanker som både er realistiske og nyttige.

Denne pakken inneholder alle syv oljeblandinger. Disse kommer i 10 ml rollon-flasker. Ferdig fortynnet og klare til bruk. Du får også med silikontopper med karabinkroker i ulike farger (samme som oljene), små informasjonskort og en lekker veske til å ha oljene i.

Du finner mer informasjon om disse oljene her: Kids collection.

Hva koster Kids collection?

Din pris er kr 1.640,-*
Verdien av pakken er kr 2.400,-

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Familiepakken

Dette er den mest populære pakken og den vil dekke 80 % av dine helsebehov i familien. I tillegg gjør den det mulig for deg å benytte oljene på alle de tre måtene.

Denne pakken inneholder 9 av de mest populære oljene til doTerra (hver flaske inneholder 15 ml olje), Fraksjonert kokosolje, Veggie kaplser og Petal diffuser.

Oljenes egenskaper: 

Fraksjonert kokosolje – til å blande ut de eteriske oljene med når du skal smøre de på huden

Veggie kapsler – tomme vegetabilske kapsler som du kan ta noen dråper innvortes ved behov (jeg lærer deg hvordan du trygt kan gjøre dette)

Petal Diffuser – et moderne duftlys. Dette apparatet sprer oljene i rommet slik at flere rundt deg har glede av oljene. Diffuseren avgir en kald damp og bevarer oljenes egenskaper.

Her får du alt du trenger for å komme i gang. Du kan når som helst utvide sortimentet ditt. Nå har du din egen doTerra-konto som gir deg tilgang til å kjøpe varer til medlemspris i et helt år (minimum 25% rabatt).

Flaskene inneholder 15 ml olje og kan fortynnes og blandes med kokosolje når de skal smøres på kroppen.

Hva koster Familiepakken?

Din pris er kr 3.090,- *
Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt. Verdien av pakken er kr 4.980,-.

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Livsstilspakken

Dette er det nyeste kittet til doTerra. Dette er kittet for deg som har lyst på mer enn bare oljer. En perfekt startpakke for deg som vi innføre en doTerra-livsstil. Dette er en enkel måte å komme i gang med nettopp dette!

Denne pakken inneholder 6 av de mest populære oljene i doTerra (5 ml flasker), tannkrem, muskelkrem, pre- og probiotika og antioksidanter for god cellehelse.

 

Her er noen korte stikkord om produktene:

 

Hva koster Daily Habits Kit (Norway)?

Din pris er kr 2.170,- *
Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt. Verdien av pakken er ca kr 3.200,-.

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!