Kids Collection

doTERRA har laget et helt sett med eteriske oljer for barn. Et nydelig sett med til sammen syv ulike oljeblandinger. Nøye utvalgt og sammensatt for å gi barna våre det aller beste. Oljene heter Brave, Calmer, Rescuer, Steady, Stronger, Tamer og Thinker.

Den beste gaven vi kan gi våre barn, utover kjærlighet og trygghet, er evnen til å ta vare på seg selv. Jeg elsker å kunne lære barna mine å bruke eteriske oljer i hverdagen. Og nå ønsker jeg å lære deg det samme! Naturen har så mye spennende å gi oss – hvorfor vente med å lære mer om dette? Her kan du lære mer om disse skreddersydde oljene for barn.

Fra og med 1. august 2020 ble det mulig å kjøpe dette kittet som et enrollmentkit. Dette betyr at om du ikke har opprettet en kundekonto hos doTerra ennå, så kan du kjøpe Kids Collection og få ett års gratis medlemsskap inkludert. Dette er gode nyheter for deg som har lyst til å gi det beste videre til de små. Eller – små og små – vi kan faktisk alle bruke disse oljene. Helt fra start til slutt. Og jeg må jo innrømme at jeg stadig bruker noen av disse oljene på meg selv også. De har en god effekt på meg og er midlere enn tilsvarende oljer for voksne.

En av de fine tingene med oljer for barn er at med litt veiledning fra deg, så vil de raskt kunne klare å bruke oljene selv. Iallefall hvis de nærmer seg skolealder. Guttene mine, som nå er 8 og 10 år, har brukt disse oljene her på egenhånd i flere år. Og det som er morsomt – er at barna lærer seg raskt hvilken farge det er på oljen de trenger. «Mamma jeg har slått meg! Jeg trenger den røde oljen!». Eller «mamma, jeg skal gjøre lekser og grenger den gule oljen!». Hjertet mitt svulmer når dette skjer! Jeg har klart å gi noe videre til barna mine som er virkelig verdifullt. Dette vil ikke bare endre deres liv, men også deres barns og generasjoner som kommer. Det å kunne lindre, styrke og balansere med naturens gaver er noe som kommer til å bli mer og mer viktig i tiden som kommer.

Brave – oljen for mot

Vi kan alle trenge litt mer mot innimellom. For de minste kan det handle om mot til å gjøre noe for første gang. Om det er å tisse på potte, smake på ulike matretter, første dag i barnehage, skole osv. Brave er også oljen for å behandle hverandre med gjensidig respekt, velge sine ord med omhu og til å føre at man passer inn. Denne oljen vil fjerne emosjonelle rester av negativitet som kan henge igjen – slik at man ikke lar seg nedverdige og føle seg mindre verdifull pga andre sine handlinger og ord.

Brave hjelper oss også (jeg sier oss – fordi denne oljen bruker jeg også) til å stå opp for oss selv og andre når ting er feil. Uansett om det er venner, familie eller dem selv, så er det viktig å sette ord på ting og si ifra ved urettferdighet. Spesielt om man føler seg tynget av dette. Det krever mot til å være sårbar og dele det man har vært redd for å si.

Smør Brave over hjertet når det er behov for litt ekstra mot.

Brave lærer oss at den eneste kraften i frykten er den styrken vi gir den.

Brave inneholder Wild Orange, Amyris, Osmanthus og Cinnamon

Calmer – Oljen for ro

Calmer, den lilla oljen, har en lindrende påvirkning på hjertet og sinn. Den trøster personer når de føler seg ute av kontroll, bekymret eller overveldet. Om man føler seg overstimulert og har vanskeligheter med å «lande», så la barna prøve denne oljen. Eller test den ut selv også!
For barna våre er dette favoritt-soveoljen! Den roer godt ned etter en lang dag. Det er også en olje å bruke på dagtid – til det som står beskrevet over her, men også hvis man f.eks har falt og slått seg eller er oppskaket. Calmer gjør jobben!

Calmer viser deg hva det er verdt å bruke tiden på. Det er mye å gjøre, men ikke alt gir oss lykke og glede. Calmer hjelper oss til å velge det som gir glede, indre ro og en mening.

Avslutt dagen med litt deilig fotmassasje eller stryking over ryggen – med Calmer – så klart.

Calmer hvisker sin trøstende beskjed: «alt kommer til å gå bra»

Calmer inneholder Lavendel, Cananga, Buddha Wood og Roman Chamomile

Rescuer – Oljen for lindring

Rescuer er førstehjelpsoljen som lindrer. Ikke bruk den i åpne sår, men perfekt på overtråkk, blåmerker osv. Denne oljen er også perfekt for barn som vokser fort og opplever vondter og ubehag knyttet til dette. Smør direkte på problemområdene. Rescuer lindrer også emosjonelt ubehag, den gjenoppretter ro når man har følt seg helt «lost», og beroliger når frykten virker altfor overveldende. Du kan også oppleve at Rescuer vil hjelpe å identifisere hvilke emosjonelle smerter som gjemmer seg hos hver enkelt.

Rescuer gir oss en påminnelse om at smerte er en form for kommunikasjon og at dette ofte er et resultat av opplevelser som har blitt undertrykt eller tilsidesatt – fordi det har følges altfor overveldende å håndtere.

Rescuer bidrar til at du kan legge problemene bak deg og gå videre – bedre og klokere enn før

Rescuer inneholder Copaiba, Lavendel, Spearmint og Zanthoxyulum

Steady – Oljen for jording

Dette er oljen for jording og bakkekontakt. Den bidrar til fysisk og mental balanse og hjelper deg til å møte det ukjente. Steady oppmuntrer oss til å fortsette fremover og ha tro på at det som skjer, skjer for en grunn og at ting ordner seg – selv om man kanskje ikke forstår helt hvordan. Steady er en perfekt olje til barn som mangler litt troen på seg selv og sin evne til å navigere i hverdagen. Om du kjenner litt til oljene fra før, så er dette «barneversjonen» av Balance.

Steady er en perfekt venn for barn som er usikre i ulike sosiale sammenhenger, i ukjente situasjoner, når man trenger litt «superheltkrefter» eller når man må gi noen kjedelige/vonde beskjeder til barn.

Start dagen med å smøre denne oljen under føttene på barnet. Om barnet føler seg skuffet eller nedtrykt, så smør oljen over brystet gjennom dagen.

Steady består av Amyris, Balsam Fir, Coriander og Magnolia

Stronger – Oljen for beskyttlse

Stronger formidler sann emosjonell og fysisk styrke. Begrepet styrke er ofte misforstått til bare å omfatte fysisk utholdenhet, mental besluttsomhet, stoisme eller andre endimensjonale fasetter. Stronger oljeblanding forsterker kroppen med fysisk styrke ved behov, og gjenoppretter den når den er utarmet eller svekket. Den gir også emosjonell forsterking og foryngelse.

Denne oljen er perfekt å bruke når man føler at man brygger på noe, eller er sammen med andre som er litt pjuske. Stronger gir superhelt-immunitet og bør brukes når man leker sammen med andre – som et forebyggende tiltak. Smør oljen på hendene for beskyttelse. Om man allerede har blitt litt redusert, så smør Stronger over brystet, ryggraden og under føttene fem ganger daglig.

Noen ganger kan man bli ekstra sliten og utkjørt. Da anbefaler jeg å smøre denne oljen over området på ryggen hvor nyrene ligger – to ganger daglig.

Stronger gjør deg sterk i sosiale interaksjoner. Den hjelper med å styrke grenser av kjærlighet og fremme følelsen av ekte fellesskap

Stronger består av Cedarwood, Litsea, Frankincense (Virak) og Rose

Tamer – Oljen for fordøyelse og integrering

Har du noen gang opplevd ubehag i magen? DA er det virkelig godt å ha et hjelpemiddel som funker! Tamer er en oljeblanding hvor flere ulike eteriske oljer er satt sammen for å støtte magens funksjoner. Om det er for løs, for hard, uregelmessig, luft, spist noe man ikke tåler eller spist for mye – prøv Tamer. I tillegg til å ha evnen til å bedre den fysiske fordøyelsen, så vil Tamer også kunne bidra med den mentale fordøyelsen også. Da tenker jeg på mer enn stressmage altså.

Med emosjonell fordøyelse så tenker jeg på å fordøye inntrykk, tanker og opplevelser. Barn kan bli overveldet akkurat som oss voksne. Tamer støtter også i tider når man har blandede følelser som spriker eller føler seg usikker på hvordan man skal håndtere utfordringer i livet. Denne oljeblandingen tar deg tilbake til hjertet for å avsløre følelser som kan ha blitt undertrykt eller kamuflert, slik at de kan bli anerkjent og slippe taket.

Tamer er en motivator til å ta tak i situasjoner og til å få tryggheten til å velge det som er best for akkurat deg!

Tamer består av Spearmint, japansk Peppermint, Ginger (ingefær), Parsley Seed (persillefrø) og Black Pepper

Thinker – Oljen for hjernen og klare tanker

Hverdagen er full av distraksjoner og ting som tar fokuset bort fra hovedoppgaven. Thinker er løsningen for økt fokus på skolen eller på leksene. I tillegg til å bidra til bedre fokus, vil Thinker også kunne ha en positiv innvirkning på hukommelsen. Beskjeder som før har virket som om de har sklidd rett igjennom vil nå feste seg. Det samme vil pensum. Detaljer fester seg og man blir mer kreativ. Kan med fordel også brukes under tester og prøver.

Urolige barn med lopper i blodet og mark i rumpa vil oppleve en indre ro av å bruke Thinker. Da smøres denne oljen i tinninger og nakken 3 ganger daglig. Andre barn trenger litt motivasjon til å gjøre unna huslige plikter før de kan leke. For å hjelpe de til å huske på dette – smør Thinker rundt navlen og hjelp de til at lekestunden kommer raskere 😉

Dette er oljen for fredlige tanker. Den snur irritasjon og frustrasjon til sentrerte tanker som både er realistiske og nyttige

Thinker inneholder Vetiver, Peppermint, Clementine og Rosemary

Innhold Kids Collection Enrollment kit

Når du bestiller Kids Collection får du med alle oljene som nevnt over. Disse syv oljeblandingene kommer i 10 ml rollon-flasker, ferdig fortynnet med baseolje – klare til bruk. I tillegg får du silikontopper med kroker. Silikontoppene har ulike farger – tilhørende fargekodene på oljene. Du får også et lite hefte som beskriver oljene på en enkel og lettfattelig måte. Dette er på engelsk og gir barna en mulighet til å lære none engelske uttrykk og navnet på farger. Smart! Du får også med en lekker veske til å ha oljene i. doTerra sitt hefte med informasjon og ett års medlemsskap.

Les om hvordan du kan bestille oljene her.

2 hendelser på “Kids Collection”

  1. Tilbakeping: August - doTerra kampanje - Lykkeligevalg.no

  2. Tilbakeping: Sov godt - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!