Desember 2023

31 dager igjen før dette året er historie. For meg har dette året vært livets vondeste år. Så jeg satser på at 2024 blir bedre. Det er i alle fall befriende å vite at vi snart går inn i et nytt år. Men først – desember. Og ny kampanje. doTerra byr på masse fint til oss. Vi kan glede oss over gratis Frankincense-olje, Ravintsara som ikke er i fast sortiment. Ekstra tilbud på SuperMint. For ikke å snakke om de lekre julegavene fra julekatalogen. Her kan alle hjerter glede seg!

Jeg har også lyst til å dele med deg en egen erfaring jeg har med et par av doTerra sine produkter. Etter mange måneder med ekstremt høyt stressnivå, knust hjerte og en stor sorg har kroppen vært helt koko. Den har ropt om hjelp. Blodtrykket har absolutt ikke vært etter boka og formen har vært elendig. Da jeg endelig bestemte meg for å prioritere meg selv, så kom endringene. Sett deg ned og les hva jeg gjorde som hjalp for meg.

doTerra sin julegave til oss – gratis Frankincense

Ofte pleier vel de fleste å spare det beste til slutt – jeg velger å begynne med det beste først. For hva er vel bedre enn å få en 15 ml flaske med Frankincense helt gratis? Jeg blir like glad hvert år når doTerra gjør dette. Nå har jeg vært med i doTerra i åtte og og hvert år har de gitt oss denne rause gaven.

Hvem kan få Frankincense gratis?

Alle kan få gratis Frankincense! Om du ikke er medlem ennå, kan du enten kjøpe en startpakke eller kjøpe produkter. Det eneste du skal gjøre er å passe på å handle for minst 200 pv. Jeg hjelper deg gjerne med dette!

Er du allerede medlem så går du inn i nettbutikken din og handler for 200 pv. Du kan bestille både som LRP og som en engangsordre. Frankincense blir automatisk lagt til i bestillingene.

Hva kan Frankincense brukes til?

Du får mine tre favorittmåter å bruke denne oljen på. Du kan også lese mer om Frankincense-oljen her. Frankincense heter forresten Virak på norsk. Samme gode oljen – bare to ulike navn.

En av rutinene mine som jeg øver meg på å få innarbeidet igjen er én dråpe Frankincense under tungen hver kveld. Etter tannpussen. Frankincense er cellenes beste venn og denne eteriske oljen hjelper cellene til å huske på arbeidsoppgavene sine. Ved å dryppen en dråpe i munnen vil oljen tas ekstra raskt opp i blodet. Ønsker du ikke å ta oljen innvortes, kan du f.eks smøre den under føttene.

Frankincense er helt fantastisk å bruke i ansiktskremen. Ta ut den mengde krem du skal bruke. Bland det med en-to dråper Frankincense. Bland sammen før du smører ansiktet. Dette er en god ungdomskilde og faktisk ingen hemmelighet. Jeg vet noen bruker denne oljen direkte på huden, men min favoritt er altså blandet inn i ansiktskremen.

Noen kvelder kan det være utfordrende å finne roen. Både det å lande, men også det å skulle falle til ro for å få sove. Da er denne kombinasjonen helt gull i diffuseren, eller smurt under føttene. Lavendel, Wild Orange og Frankincense. Lavendel roer godt ned. Wild Orange hjelper oss til fokus på de gode tingene. Disse to oljene sammen virker som en «av-bryter» på tankespinn. Frankincense hjelper oss med å lande på madrassen. Til å falle i ro.

doTerra Ravintsara – gratis til alle lojale kunder

Hver måned har doTerra en gave til alle kunder som har en LRP-ordre på 125pv eller mer – før den 15. Så er du en av oss i denne klubben, og bestiller innen den 15. desember, vil du få en gratis Ravintsara (5 ml) olje sammen med produktene du bestiller.

Ravintsara er en olje som er spesielt god for lungene, og alt som har med lunger å gjøre. En perfekt gave når vi nå nærmer oss kaldere tider og økt belastning på luftveiene. Denne oljen har avslappende og rensende egenskaper. Bruk i diffuser, snus direkte fra flasken, eller smør den på kroppen. Bruk intuisjonen og fantasien. Smør der du har ubehag. Så sitter det noe i bihulene, smører du over bihulene. Sitter det noe i brystet, så smører du oljen over brystet. Fortynn med litt baseolje for best effekt.

Bruker du denne oljen i diffuseren vil den hjelpe deg med å jage vekk små «usynlige» gjester, som ikke er velkomne.

I følge kinesisk medisin er sorg knyttet til lungene. Du har kanskje hørt om noen som får lungebetennelse etter å ha mistet en nær venn eller slektning? Dette er et «typisk» tegn på denne sammenhengen. Derfor kan Ravintsara også bruke i sorgprosessen for å løsne litt opp og rense ut.

Lyst til å vite mer om doTerra sitt fordelsprogram? Du kan lese mer her.

Tilbud til alle kunder – doTerra SuperMint

Liker du den oppkvikkende og «krispe» duften av mynte? Da tror jeg du vil elske SuperMint. Her får du alle de deilige mynte-sortene i én og samme flaske. SuperMint består av følgende eteriske oljer: Peppermint, Japansk Mint, Bergamot Mint og Spearmint. Dette gir en kraftfull og forfriskende oljeblanding. Og så er det slik når man kombinerer oljer at 1+1 ofte blir mer enn 2. Når oljene spiller på lag, så påvirkes kroppen og sinnet på en ennå kraftigere måte. Når du bruker doTerra Supermint topisk, på huden, vil den gi en forfriskende og energigivende aroma. I tillegg vil det gi omgivelsene en oppløftende effekt som er perfekt for mentalt fokus og forbedret utholdenhet (stamina).

I hele desember får du 10 % rabatt på denne oljeblandingen. Og fikk du lyst til å lese mer om den? Da finner du mer info her.

Flere julegaver i julekatalogen

Hvert år har doTerra samlet sammen mange fine julegaver for oss. I år er ikke noe unntak. Og disse her har en tendens til å forsvinne fort. Så finner du noe du har lyst på må du hive deg rundt og bestille. Har du ikke egen konto ennå? Ring meg eller send meg en melding, så hjelper jeg deg i gang.

Du finner julekatalogen her.

To produkter som har endret mitt liv!

Som jeg skrev innledningsvis – 2023 har vært et tøft år. Jeg mistet mannen min i mai etter et intenst sykomsforløp. Du kan lese mer om dette i et eget innlegg.

Mannen min har vært syk de siste to årene. Men det ble virkelig ille det siste året. Min prioritering var å gjøre alt jeg kunne for Steen og barna. Meg selv kom sist i køen. Joda, jeg vet. De kloke sier «først meg selv», men sånn er jeg ikke skrudd sammen. Uken før Steen døde målte jeg blodtrykket mitt. Jeg hadde holdt på å gå i bakken flere ganger og kjente at ting ikke var helt som de skulle. Disse verdiene var ikke bra. Men jeg hadde ikke tid til å tenke på meg. Alt dreide seg om Steen. Selvfølgelig.

Jeg har kommet meg gjennom sommeren på et vis. Nå i høst ble symptomene sterkere igjen. Øresus. Hodepine. Og et blodtrykk som ikke har vært bra. Har ikke målt det og det er heller ikke nødvending. Og ja – jeg burde helt klart vært hos legen, men jeg har ikke hatt kapasitet. Jeg begynte i stede for å reflektere over hva som forårsaker dette. Min konklusjon var umenneskelig stress over altfor lang tid. Kroppen er utslitt – mest mentalt, men også fysisk. Og hva trenger kroppen da? Jeg gikk i kjøkkenhylla og tok frem to bokser med kapsler. Den ene var Copaiba Softgels og den andre var Turmeric Duo Caps. Én kapsel av hver. Morgen og kveld. Etter kort tid er hodeubehag vekk. Susing i ørene er redusert og blodtrykket kjennes mye mer normalt ut.

Hvorfor valgte jeg Copaiba Softgels og Turmeric Duo Caps?

Copaiba er en eterisk olje som er bestevenn med nervesystemet vårt. Og nervesystemet blir også hardt belastet når det blir utsatt for stress. Det viktigste man kan gjøre for å redusere stresset er jo å fjerne stressfaktoren. Men noen ganger er det enklere sagt enn gjort. Jeg får jo ikke tilbake mannen min, bestevennen min og tryggheten min – uansett hvor mye jeg prøver eller leter. Han er borte. Og igjen sitter jeg som alenemor. Jeg må finne ut av hvem jeg er og hva jeg vil. Ekstra vanskelig nå livet ikke gir mening. Når man ikke vil leve, men man vil heller ikke dø.

Når vi stresser blir binyrene våre overbelastet. De blir pisket og jaget. Og de blir slitne. Vi blir slitne. Jeg har ennå ikke turt å kjenne på hvor sliten jeg egentlig er. Ennå det er seks måneder siden mannen min døde. Det føles best å bare være. Uten å tenke så mye. Om jeg tenker på hva jeg har mistet og hvordan livet kunne vært hvis Steen fortsatt hadde vært her, så faller jeg sammen. Jeg må leve fremover og ikke bakover. Akkurat dét burde vi egentlig alle sammen gjøre. Det krever øvelse.

Uansett – det var egentlig Turmeric Duo Caps jeg gjerne ville dele litt kort om. Dette er kapsler med en blanding av gurkemeie pulver og eteriske oljer fra gurkemeie. Og gurkemeie blir som en pleiende salve på disse binyrene. I tillegg til å være snille mot binyrene vil Turmeric også hjelpe kroppen til å takle betennelser på en bedre måte. Om jeg har bestennelse i kroppen nå? Nei, det kjennes ikke slik ut. Men kroppens evne til bekjempelse svekkes under stress. Og er det noe jeg har lært under sykdomsperioden vi har vært igjennom, så er det hvor farlig stress er for oss.

Endelig begynner jeg å få såpass overskudd at jeg klarer å tenke på å ta vare på meg selv. Litt etter litt begynner jeg å bruke oljer og produkter igjen. For å hele, styrke og ta vare på meg selv. Det kjennes godt å oppleve effekten av oljene igjen.

7 tips til hvordan bruke eteriske oljer i jula

Og med dette vil jeg ønske deg en fin adventstid. Senk skuldrene og kravene til deg selv. Jul blir det uansett. Husk bare på å bruke eteriske oljer til å redde alle slags utfordringer i jula. Du finner mine 7 beste jule-tips her.

Ønsker dere alle en riktig god førjulstid! Senk skuldrene og legg lista lavt. Jul blir det uansett <3

Klem fra Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!