November 2023

Ny måned og nye tilbud og kampanjer! Du vil her få en gjennomgang av eteriske oljer og produkter som er på doTerra sin kampanje i november. Det har også kommet nye julegaver i katalogen, så her er det mye å glede seg over. Cedarwood, Cassia, Autumn Tour Kit, dovendyr-diffuser, og for helt nye kunder: et gavekort. Om du ikke har blitt medlem ennå, så er tiden kanskje inne nå? Du får i alle fall en kjempeflott velkomstgave nå i november.

doTerra Cedarwood – månedens gratisolje

Hver måned gir doTerra bort en gratis olje til sine medlemmer. Det betyr de kundene som har en LRP-ordre på 125 pv, sendt inn før den 15.11, vil få en gratis Cedarwood med i sin bestilling. Du kan lese mer om denne ordningen her.

Cedarwood samler mennesker og hjelper deg til å oppleve styrken i og verdien av et fellesskap. Denne eteriske oljen hjelper deg til å se, at livet er en felles opplevelse. Du er ikke alene. Cedarwood støtter deg i å åpne hjertet ditt til å kunne motta den støtte og kjærlighet du kan få fra andre mennesker – hvis du bare åpner opp for å ta i mot.

Videre hjelper Cedarwood deg til å føle deg tett forbundet med dine omgivelser og skaper bevisstheten om at andre mennesker er der for deg.

Visste du at Cedarwood har en beroligende påvirkning på nervesystemet og derfor kan være en fin soveolje?

Du kan også dryppe et par dråper Cedarwood i bodylotion eller ansiktskremen din, før du smører den på deg. Det er perfekt for en vinterhud som har lyst på litt ekstra. Du vil også kunne oppleve at den roer ned – alt fra stress, høye skuldre, irritert hud, ting som strammer seg og kramper. Kjenner du på engstelige følelser og tanker? Finn frem Cedarwoodoljen din og smør den på håndledd og tinningene.

Urolige barn, føtter, svigermødre og andre vil også ha glede av Cedarwood. Du trenger ikke si noe. Bare sett på diffuseren din med Cedarwood. Gjerne i kombinasjon med Lavendel. Se hva som skjer. Slike studier er kjempegøy! Gleder meg til å høre hva du opplever.

doTerra Cassia – 10 % rabatt i november

Cassia er i familie med kanel og er en av de varme oljene vi har. Dette betyr at når du bruker denne oljen fyller den deg med god varme. Husk å fortynne den godt med baseolje før du smører den på kroppen. I hele november får alle 10 % rabatt på denne eteriske oljen. Dette gjelder også deg som bestiller oljer for første gang.

Du kan bruke Cassia i mat og drikke. Smaker godt med en dråpe i kakao. Fra gammelt av har Cassia blitt brukt ved oppkast, blodsukker som svinger og til forbrenning. Kjenner du at bena er hovne og tunge? Fordi kroppen ikke vil gi slipp på væske? Da kan du putte føttene i et fotbad med 1-2 dråper Cassia og litt baseolje eller epsomsalt. Basselusker og andre ulumskheter er ikke begeistret for Cassia. Så svever det ting rundt i lufta, så frem med diffuseren. Du kan også putte en dråpe eller to ekstra i OnGuard håpndsåpen din dersom du fryser lett på hendene.

Kjemien i Cassiaoljen bidrar til å forandre usikkerhet og sjenerthet til selvsikkerhet og trygghet.

En liten historie om Cassia

Hver gang jeg hører om Cassia så tenker jeg på en av lederne i doTerra. Han har flere ganger fortalt om sitt første møte med eteriske oljer fra doTerra. Sjekket Youtube nå for å se om det lå en video der, men det gjør det ikke. Uansett – se for deg en formell, businessmann som er vant til å håndtere mennesker, papirer og prosedyrer. Han har fått seg ny jobb. I en helt annen bransje enn han er kjent med. Første uka på jobb får han med seg et skrin med ulike eteriske oljer som han skal hjem og utforske. Med kun få instruksjoner om hvordan disse oljene skal brukes. Og han er en mann – ikke all informasjon kommer inn på første forsøk.

Det er sen kveld. Han og kona skal i seng og denne mannen har fått med seg at Cassia er bra for sexlysten. Han har bare ikke fått med seg hvordan man bruker denne oljen. Så hva gjør man da? Jo, man drypper ren Cassia, midt på kroppen, der det er som aller mest følsomt. Og man tenker at jo mer jo bedre. Uten baseolje. Denne personen forteller historien så levende. Og jeg kan levende forestille meg ubehaget, den brennende følelsen og sjokket. Hahaha … Stakkars mann! Det skal sies at han jobbet hos doTerra i mange år etter dette. Og han lærte å bruke baseolje, moderasjon og skaffe seg nødvendig info. Så da vet du det – Cassia kan øke sexlyst. Anbefaler bare å bruke masse baseolje og kun 1-2 dråper Cassia.

Gavekort til nye medlemmer

doTerra deler ut gavekort til nye medlemmer i november. Dette er ekstra gøy nå rett før jul!

Hva må jeg gjøre for å få et gavekort?

Du må legge inn en bestilling på minimum 100 pv. Pv er et poengsystem doTerra har. Du finner pv-verdien på bestilligen din, slik at du kan justere. Alle startpakkene inneholder minst 100 pv. Gjør du bestillingen din litt større – til 150 pv – får du gratis innmelding og medlemskap i ett år. Trenger du hjelp? Ring meg på 90085412 eller send meg en mail på nina@lykkeligevalg.no, så skal jeg hjelpe deg.

Hva kan jeg bruke gavekortet på?

Gavekortet får du som produktpoeng på din doTerra-konto. Disse kommer 20. desember. Og du kan selv velge hva du vil bruke poengene på. Her er noen forslag:

 • Tenner: en flaske munnskyllevann + tre tuber tannkrem
 • Immunforsvaret: en pose OnGuard halsdrops, en flaske OnGuard antibac håndspray og en flaske OnGuard Touch (rollonflaske)
 • Massasje: en flaske AromaTouch massasjeolje og en flaske baseolje
 • For sinnet: en flaske Balance eterisk oljeblanding og en flaske Thinker rollon-olje
 • Søvn: en boks Serenity softgels (små kapsler) og en flaske Calmer rollon-olje
 • Pust: en flaske Air eterisk oljeblanding og en pose Air drops
 • Utendørs: en boks TriEase softgels (for sesongens plager) og en flaske TerraShield innsektsspray

Det finnes også mange andre muligheter, men dette var noen forslag.

Julegaver 2023 – flere nyheter i november

Nye julegaver har blitt lagt til i julekatalogen nå i november. Og her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Nyheter denne gangen er:

 • sjokoladeformer i silikon med Tangerin-olje
 • Sjampo og balsam barer (disse kommer til å bli raskt utsolgt tror jeg)
 • Malama-sett som inneholder Malama olje (15 ml), håndkrem og fuktighetsgivende såpestykke
 • Lekre gaveposer
 • Diffuser med Lavendelolje. Diffuseren ser ut som et dovendyr.

Du finner julegavekatalogen her.

Da gjenstår det vel bare å ønske deg en fin november! Du vet hvor du finner meg, hvis du trenger meg. Kos deg med oljene og lag mørketiden så god som mulig.

Klem fra Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!