Om Lykkeligevalg.no

Velkommen!

Dette er siden for deg som ønsker inspirasjon til å ta gode valg i hverdagen. Siden handler mest om eteriske oljer, men du vil finne masse annet på bloggen. Selv om doTerra ligger mitt hjerte nært, så består også livet av andre ting. Bli med inn og bli inspirert til en mer naturlig livsstil og til å ta vare på deg selv og de rundt deg.

Jeg heter Nina Grønbech. Gift med en dansk mann og sammen har vi to herlige gutter. Vi nyter livet på landet i Vestfold, med skog og natur tett på. Frisk luft og frihet.

For mange år siden utdannet jeg meg til akupunktør. Begynte å jobbe i helsekost. Nysgjerrigheten for alternativer til klassisk vestlig medisin vokste fort på denne tiden. Det som i dag kalles alternativ medisin, er jo paradoksalt nok, det som egentlig er opprinnelig medisin. Jeg ønsket å gå tilbake til naturen.

Så ble jeg mamma og så at akupunktur ble litt voldsomt for barna mine. Og for å være helt ærlig – akupunktur er ikke særlig behagelig! Mulig jeg er litt pysete, men nåler og sprøyter har jeg aldri vært glad i. Jeg ønsket ikke å sette nåler i barna mine når de var syke. Jeg trengte et mer skånsomt verktøy som ikke var ubehagelig.

Nå kommer en sannhet om meg, som gjør at du blir ennå litt bedre kjent med meg. Jeg er kresen. Jeg skal ha kvalitet på produktene jeg bruker, og bruker ikke hva som helst. Dette gjorde at jeg brukte ganske lang tid på å finne dette verktøyet som jeg var på jakt etter. Og dette her er kanskje litt flaut, men jeg vet at det er flere som opplever dette her, så jeg tar sjansen på å dele det med deg. Bare ikke si det til noen. Jeg fikk høre om doTerra og eteriske oljer en lang stund før jeg vurderte dette som et alternativ. En bekjent av meg hadde spurt flere ganger om jeg ikke ville komme på kurs. Jeg var ikke interessert. Jeg hadde jo solgt eteriske oljer i helsekosten og visste at dette kun var for massører og aromaterapeuter! Dette er jo faktisk ennå flauere enn å ikke ville komme på kurs! Tenk å ta såååå feil … Jeg deler det med deg, slik at ikke du trenger å gå i samme felle som meg!

Eteriske oljer er nemlig for alle! Og det brukes til utrolig mye mer enn bare som massasje og aromaterapi. Heldigvis fikk jeg en utfordring med neglsopp og så kom jeg over doTerra igjen. Jeg fikk tilsendt noen vareprøver og noen brosjyrer. Og etter noen dager fikk jeg invitasjon til å komme på kurs. Nå var jeg heldigvis mer mottakelig. For med én gang jeg kom inn i kurslokalet, så falt jeg pladask! Ja ikke bokstavelig falt, men jeg ble veldig begeistret for oljene. Endelig forsto jeg verdien av oljene. Eller – nå sett i bakspeilet (som er et fantastisk dansk uttrykk) ser jeg at jeg ennå ikke helt forstår verdien av disse oljene – fullt ut. Den ene etter den andre mirakelopplevelsen skjer og jeg slutter aldri å la meg begeistre og overraske av disse styrkedråpene.

Oljene har gjort en kjempeforskjell i livene våre! Ikke bare mitt liv, men hele familien min sitt liv. Vi er mer friske, vi løser flere utfordringer selv uten å dra til legen og vi har et verktøy som er trygt, effektivt og billig. Helt naturlig!

Det å få alle disse oljeerfaringene har gjort at jeg vil dele disse med andre. Jeg vil hjelpe deg til å få det samme verdifulle verktøyet hjem til deg. Slik at du kan bli like selvhjulpen som meg. Jeg elsker oljene, og jeg ville aldri sagt at vi skal slutte å gå til legen og at leger er unødvendige. Absolutt ikke. Det eneste jeg velger bort er sånne «hverdagsplagemedisiner» som man bruker ved hodepine, feber, magevondt, menstruasjonssmerter, allergi osv. Alle sånne «småting» som påvirker livskvaliteten, men som ikke er superalvorlig. Her bruker jeg naturlige løsninger. Det er bedre for kroppen, mer effektivt og billigere.

November 2015 startet jeg en blogg som het Lykkeligevalg.no. Den handlet om nettopp det å ta lykkelige valg. Våge å ta valg som vil gjøre oss lykkelige. Selv om disse valgene går litt på tvers av hva samfunnet forventer. I dag har denne bloggen blitt til en nettside. Her kan du lese om eteriske oljer og doTerra. Samtidig vil du finne blogginnlegg som handler om livet, valg, hverdag og mat. Jeg elsker nemlig mat. En god blanding av hva som kan gjøre livet mer lykkelig.

 

Velkommen til Lykkeligevalg ❤️

Kontakt Lykkeligevalg

Ønsker du å bestille til et annet land enn Norge, eller en mer spesialtilpasset startpakke til ditt forbruk? Ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg!

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!