Oktober 2023

Endelig har jeg fått overskudd og lyst til å skrive litt om kampanjer igjen! Livet har vært beintøft det siste halve året og det å dele oljer har bare blitt bortprioritert. For deg som ikke vet – jeg mistet mannen min i mai. Han fikk kreft og etter et intenst og forholdsvis kort sykdomsperiode døde han mens jeg holdt han i hånden. Jeg har aldri opplevd noe vondere og mer hjerteskjærende. Vi er ikke skapt for å oppleve døden. Hverken selv å dø, eller se noen vi er glad i dø. Nok om dét – la oss fokusere på doTerra, eteriske olje og kampanjen i oktober.

doTerra har mye gøy til oss nå i oktober. I tillegg til vanlige kampanjeprodukter og tilbud, begynner også årets julegaver å komme. Dét er spennende! I dette blogginnlegget kan du lese alt du trenger å vite om kampanjen og produktene. Og uansett om du har oljer allerede, ikke har bestilt ennå eller er på noen andres team – jeg håper du koser deg med det jeg deler. At det kan gi deg glede og inspirasjon til å bruke oljene eller nysgjerrighet til å bestille dine første oljer og produkter. doTerra byr på Thinker og Steady fra Kids Collection. Oljer for jording og hjernen. Og selv om oljene er spesialdesignet til barn, så passer de også godt til oss voksen.

Det er lenge siden jeg har brukt oljene selv. Jeg har ikke klart. Eller hatt overskudd. Ikke at det er så slitsomt å bruke oljer, men den lille omsorgen jeg har hatt – har jeg brukt på barna. Først for én uke siden tok jeg frem en ny diffuser og fant frem oljer. Det føltes så utrolig godt. I tillegg gjorde det godt. Og helt ærlig – jeg ble overrasket over hvor stor og god påvirkning oljene hadde på meg. Dette er nesten flaut å dele – for jeg har jo brukt disse oljer siden 2016. Midt i alt som har skjedd har jeg ikke klart å ta vare på meg selv. Hverken før eller etter Steen døde. Nå er det min tur, og jeg håper at dette betyr at jeg også klarer å dele mer om hva jeg gjør for meg selv og hvordan du kan bruke doTerra sine produkter.

doTerra Thinker – månedens gratisprodukt

Hverdagen er full av distraksjoner og ting som tar fokuset bort fra hovedoppgaven. Thinker er løsningen for økt fokus på skolen eller på leksene. I tillegg til å bidra til bedre fokus, vil Thinker også kunne ha en positiv innvirkning på hukommelsen. Beskjeder som før har virket som om de har sklidd rett igjennom vil nå feste seg. Det samme vil pensum. Detaljer fester seg og man blir mer kreativ. Kan med fordel også brukes under tester og prøver.

Urolige barn med lopper i blodet og mark i rumpa vil oppleve en indre ro av å bruke Thinker. Da smøres denne oljen i tinninger og nakken 3 ganger daglig. Andre barn trenger litt motivasjon til å gjøre unna huslige plikter før de kan leke. For å hjelpe de til å huske på dette – smør Thinker rundt navlen og hjelp de til at lekestunden kommer raskere 😉

Dette er oljen for fredlige tanker. Den snur irritasjon og frustrasjon til sentrerte tanker som både er realistiske og nyttige

For å få en gratis Thinker i oktober, må du sende inn en LRP-ordre på minimum 125 pv innen 15. oktober. Da kommer Thinker automatisk med i bestillingen din.

doTerra Steady – månedens tilbudsprodukt

Dette er oljen for jording og bakkekontakt. Den bidrar til fysisk og mental balanse og hjelper deg til å møte det ukjente. Steady oppmuntrer oss til å fortsette fremover og ha tro på at det som skjer, skjer for en grunn og at ting ordner seg – selv om man kanskje ikke forstår helt hvordan. Steady er en perfekt olje til barn som mangler litt troen på seg selv og sin evne til å navigere i hverdagen. Om du kjenner litt til oljene fra før, så er dette «barneversjonen» av Balance.

Steady er en perfekt venn for barn som er usikre i ulike sosiale sammenhenger, i ukjente situasjoner, når man trenger litt «superheltkrefter» eller når man må gi noen kjedelige/vonde beskjeder til barn.

Start dagen med å smøre denne oljen under føttene på barnet. Om barnet føler seg skuffet eller nedtrykt, så smør oljen over brystet gjennom dagen.

I hele oktober får du 10 % rabatt på Steady. Bestill så mange du vil og tilbudet gjelder alle – uansett ordretype.

Oljene i Kids Collection-blandingene er mildere enn de «voksne oljene». Noen av oss er sensitive og kroppene våre tar påvirkning veldig lett. Se for deg at disse barneoljene er som å viske til kroppen. Innestemme. Steady blir som Balance og Thinker blir som InTune.

Lyst til å lese mer om Kids Collection? Jeg har skrevet om de tidligere. Du kan lese her og her.

Autumn Tour – Eksklusivt sett med spesielle produkter

Denne høsten inviterer doTerra til en helg i Oslo. Rundt om i hele Europa vil det bli holdt møter. Og du er invitert! Dette foregår lørdag 4.11 og søndag 5.11. På Ullevål Stadion i Oslo. Lørdagen vil ha produktfokus, mens søndagen har businessfokus. Ettersom jeg holder sabbat, kommer jeg ikke på lørdagen, men på søndag kommer jeg. Det hadde vært veldig hyggelig å se deg der også. Business høres kanskje «skummelt» ut? Her kan du komme hvis du er nysgjerrig, vil lære mer, henge med fine folk og tilbringe søndagen med doTerra.

I forbindelse med disse møtene har doTerra satt sammen en spennende pakke til oss. Denne kan bestilles allerede nå. Pakken inneholder kjente oljer i Touch-versjon. Og Touch-versjon betyr at oljene er fortynnet med baseolje og kommer i en praktisk rollon-flaske. I denne pakken får du følgende produkter:

Vetiver Touch (10 ml)
Myrrh Touch (10 ml)
Becoming Touch (10 ml)
Abode skummende såpe med Citrus Bloom-duft
Påfyllbar såpedispenser

Vetiver

Vetiver er laget av røttene til et tropisk gress. Dette er min favoritt-soveolje. Alle rot-oljene har en jordende og beroligende aroma. Denne oljen har en positiv påvirkning på hjernen vår, fokus og «våkenhet». Bruker du den i diffuser eller inhalerer den er det akkurat som om engstelige tanker fordamper. Du kan også blande den i ansiktskrem eller body lotion. Vetiver er en god antioksidant for huden. I tillegg er Vetiver en spennende olje som kan balansere puste-mønsteret ditt og tung snorking.

Myrrh

Myrrh er en treolje laget av kvae. Immunsystemet ditt vil bli begeistret. Det samme vil tannkjøttet ditt. Oljen har en beroligende duft og brukes mye ved meditasjon. Du kan også bruke denne oljen i ansiktskremen din. Emosjonelt sett har Myrrh med forholdet til mor å gjøre. Det kan være alle typer forhold til en mamma. Deg og ditt barn. Du og din mor. Deg og din svigermor. Alle anstrengte forhold blir adressert og du kan velge å jobbe deg igjennom.

Becoming

Becoming-oljen ble spesiallaget til convention i USA i september. En olje du kun kan få på eventer. Og nå har vi muligheten til å kjøpe denne godbiten. Jeg så et facebookinnlegg hvor noen spurte hva man synes om duften av denne. 54 svarte og det var bare jubel og glede og fornøyde brukere. Oljene i Becoming er: Lemon, Douglas Fir, Japanese Mint, Cardamom, Sweet Gum og Blue Lotus. Denne oljen kan du smøre over hjertet eller pulspunktene for en oppmuntrende og personlig aroma.

Abode Foaming Hand Soap

Lyst til å prøve en ny håndsåpe? Denne gleder jeg meg til. Citrus Bloom er en populær duft og denne såpen tar godt vare på huden din. Du blir ren, hendene føles myke og får en deilig duft av vår. Dette er et konsentrat og du fortynner det i forholdet 1:3. 1 del såpekonsentrat og 3 deler kokt, avkjølt vann.

Var dette en fin start til deg som ikke er medlem i doTerra ennå? Da kan du bestille pakken her. Når du går inn på linken ser du at den har 126 pv. Pv = produktvolum/personlig volum. Dersom du legger til ett eller flere produkter, slik at denne pv’n kommer over 150 pv får du gratis innmelding. Trenger du hjelp? Send meg en mail: nina@lykkeligevalg.no.

Årets første julegaver

På slutten av hvert år har doTerra samlet en rekke flotte julegaveprodukter til oss. Nå i oktober har de allerede lagt ut de første produktene. Du kan se julekatalogen her.

Gjør det litt kort, for dette innlegget ble plutselig litt langt. Håper du fant noe som du likte. Både i julekatalogen, men også blant de andre tilbudene.

Det føles godt å endelig sette seg foran tastaturet igjen og dele litt om oljene. Dette var en begynnelse. Og jeg gleder meg til fortsettelsen. Håper du henger med meg videre.

Varm klem til deg fra meg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!