En hverdag med eteriske oljer og naturlig livsstil

Bli med i et trygt og inkluderende fellesskap hvor du vil bli inspirert til en naturlig livsstil og en hverdag med eteriske oljer​.

Tilbud

Bli kjent med doTerra sin november-kampanje

Oljer

Lyst til å høre om mine og andre sine oljeerfaringer?

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev og adventskalender her.

Bestille

Trykk på knappen og bestill dine første produkter hjem i posten

Hvordan bruke eteriske oljer

Akkurat som vi må ha fjellvettregler for å bevege oss ute i naturen, må vi også ha noen oljevettregler når vi bruker eteriske oljer.

Bestille oljer

Det første steget til en mer naturlig livsstil med eteriske oljer er å få en konto i doTerra. Du blir medlem og får mulighet til å kjøpe alle varer til en fordelaktig pris. I tillegg til månedlige tilbud. Når du melder deg inn via denne siden, eller med min hjelp, så blir jeg din oljementor.

Jobb med meg

Går du rundt med en gründer i magen? En drøm om å være din egen sjef? Å kunne styre din egen hverdag? Gjøre noe meningsfylt for andre? Frihet? Både med tanke på tid og penger?

Sånn hadde jeg det frem til jeg fant den perfekte løsningen!  doTerra er nemlig så mye mer enn eteriske oljer! De har også en fantastisk flott business-mulighet.

Lær mer om oljene

Jeg elsker å veilede i bruk av oljene. Dette er en livsstil som har gitt oss så store forandringer i livene våre. Både for store og små. Dersom du ønsker positive endringer i ditt liv, så hjelper jeg deg gjerne!

Flere ganger i måneden holder jeg kurs. Mange av disse kursene er eksklusive private kurs, andre er åpne for alle. Noen er til og med på nett, slik at det er enkelt å delta – uavhengig av hvor du bor. Følg med på facebook for oversikt over kommende kurs. Eller ta kontakt med meg om du vil booke et kurs.

Etter mange år i helsekostbransjen og som terapeut jobber jeg nå med å hjelpe mennesker til å bli den beste versjonen av seg selv, ved å bruke naturlige løsninger til å forbedre energi, søvn og velvære. Det er mange som er interessert i dette og vi har blitt et flott team med entusiastiske mennesker som daglig inspirerer hverandre. Vi tar ansvar for egen helse og lykke, og velger naturlige løsninger fri for giftstoffer. Første steg til å bli en del av dette fellesskapet er å bli medlem og bestille dine første oljer.
Nina Synnøve Grønbech
Eier og grunnlegger Lykkeligevalg.no

Blogg

Farsdag 2020

Selv om pappaer bør heies på hver eneste dag, så er det ekstra hyggelig å kunne sette av en spesiell dag til dette. Nå skal

Les mer »

November 2020

Tenkt at vi allerede er i november! Kun 61 dager igjen til 2021. Regner meg at det er flere enn meg som gleder seg til

Les mer »

#lykkeligevalg

Meld deg på nyhetsbrev og motta gratis ebok om eteriske oljer!