Rose og Jasmine – så mye mer enn bare parfume

De fleste som begynner å bruke eteriske oljer, legger vekk parfumene sine. De oppdater at oljene lukter så mye renere og mer naturlig. Kanskje ikke så rart når de fleste parfumer er syntetisk fremstilt?

Det er på tide å velge noe som er bra for deg! Velg det naturen har å by på. Eteriske oljer kan brukes som parfume. Og det morsomme er jo at du får med mange gode effekter på kjøpet. Tenk så heldige vi er som kan velge god lukt med effekt! Lær mer om doTerra Rose og Jasmine.

Dette innlegget handler om Rose og Jasmine. To aldeles nydelige blomsteroljer som er mer enn bare parfume. For disse to oljene kan faktisk brukes som parfume ❤ Helt naturlige – og de har til og med bieffekter.

Eteriske oljer er mer enn bare gode dufter!

Jeg har brukt morgenen på opplæring av teamet mitt i hva disse to oljene kan brukes til. Og jeg skal oppsummere litt for deg her ❤

⚘ begge oljene er fantastiske å bruke på aldringstegn som fine linjer, rynker og mørkere flekker
⚘ rose er god på arr og arrvev
⚘ begge oljene er redningen for oss kvinner når det gjelder syklusene våre. Oljene er regulerende. Vondter og ubehag, kramper, eggløsning og også sexlyst
⚘ begge oljene løfter humøret og drar deg opp fra mørke hull (jeg kan ikke nevne diagnoser, så du må gjette deg til hva jeg mener her)
⚘ bedre selvtillitt – tenk å få det av pafrumen sin da!!!
⚘ ikke alle mennesker blir superraskt gravide. Da er det verdt å prøve Rose of Jasmine og se hva de kan bidra med
⚘ rose er en fin olje om man sliter med fobier av ulike typet
⚘ jasmine er oljen for par som har sklidd litt fra hverandre og som trenger økt tillit til hverandre for å komme nærmere igjen
⚘ når man manger energi og overskudd kan Jasmine være redningen

Dette er bare litt av alt disse oljene er gode for

Touch betyr forresten at oljen kommer i en smart rollon-flaske og er ferdig fortynnet. Klar til bruk!

Er du klar for å begynne å bruke naturens egne parfumer, men ikke har oljer? Ingen grunn til panikk. Jeg skal hjelpe deg! Klikk her og følg instruksene. Men – i stedet for å velge et kit, velger du medlemsavgift. Vips så er du igang og kan bruke det beste naturen har å by på – som godlukt.

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!