Magesmerter og oljer

Her skal du få høre om et oljemirakel som skjedde for noen uker siden. Eteriske oljer er et effektivt, billig og trygt verktøy fra naturen. Og jeg er så takknemlig for å kunne ta disse dråpene tilgjengelige når de trengs. Tusen takk til doTerra som har tatt disse oljene til Norge!

Når den du elsker ligger på sofa’n med store smerter, er kjempeoppblåst og det føles som om tarmene skal sprekke – da er det godt å kunne hjelpe. Å kunne lindre. Helt naturlig.

Jeg blir ofte spurt om hvilke erfaringer jeg har med oljene. Hva jeg har opplevd. Mange jeg møter har en sunn skepsis, men allikevel så er de nysgjerrige. Det ligger i oss. Å velge det naturlige.

Eteriske oljer kan også være kjappe løsninger. Det viser denne historien her. Har du noen gang hatt magesmerter? Sånn skikkelig? Jeg var så heldig å få teste ut oljer på kraftige magesmerter i sommer. På en person med en magesykdom. Chrons. Og bare så det er sagt – har du gjentagende utfordringer med magen, så kom deg til legen! Her er det snakk om en sykdom som er under kontroll og den er diagnostisert.

Til deg som har Chrons, så kjenner du kanskje til krampene og smertene som kommer innimellom? Jeg kom rett inn i et slikt anfall. Sterke smerter. Fosterstilling. En oppspilt mage. Har du opplevd å stå hjelpeløs og se på noen du er glad i ha det vondt? Det er fryktelig vanskelig! Spesielt når man ikke vet hva man kan gjøre i situasjonen. Heldigvis og takk og lov for oljene.

Naturlig «behandling» med eteriske oljer

Jeg brukte noen minutter til å tenke på hvilke oljer jeg ville bruke. Én ting er å velge oljer når alt er stille og rolig rundt deg. En annen ting er å velge oljer når det er store smerter. Man kan lett blir litt stresset og oppjaget. Midt oppi dette så fant jeg frem scanneren min. (dette er en duppedings som kan vise meg hvilke oljer jeg med fordel kan forsøke – vil du vite mer om denne, så send meg en melding). På forsøk nr to fikk vi gjennomført scanningen. Resultatet er en liste over eteriske oljer i prioritert rekkefølge. Den øverste oljen er den som kroppen trenger mest.

Petitgrain. Det var oljen som sto øverst. En olje jeg ikke ville valgt på egenhånd, men nå skulle den få vise hva den var god for. Jeg løp og hentet oljen. Fikk ut én dråpe til pasienten. Dråpen ble dryppen på en finger og puttet i munnen. Én dråpe. Det var alt.

Har du noen gang hatt et barn som har falt ned? De millisekundene det tar hvor stillheten er øredøvende? Før gråten kommer og du vet at det er frie luftveier og liv? Sånn følte jeg det da jeg hadde brukt Petitgrain. Kroppen sto i ventemodus for å se om det virket. Her var det en olje som jeg selv ikke hadde valgt. På en tilstand hvor jeg i utgangspunktet bare var et hjelpeløst vitne til.

Noen sekunder gikk. Kanskje 10. Kanskje 15. Så skjedde det. Oljemirakelet. Og jeg kunne ønsket jeg hadde filmet det for å dokumentere det. Dette er en sånn x-files-opplevelse. «Du tror det ikke før du får se det!». Fra å ligge sammenkrøpet med sterke magesmerter til å ligge avslappet og smertefri var det kun én oljedråpe og noen sekunder som skilte. Én oljedråpe!

Det opplevdes virkelig som et mirakel. Og det eneste vi gjorde var å bruke denne ene dråpen med olje.

Når jeg opplever slike historier så har mest lyst til å få en forside på en avis. Dele det med alle. Fortelle om hvilke muligheter det er i eteriske oljer. Fordi det funker! Jeg ser det hver eneste dag! Ikke bare på meg selv men også på menneskene rundt meg. Jeg hører historier fra andre som bruker oljer.

Dette var et ekstremt eksempel. Fra «helvete til himmel» på få sekunder. Og det var en sykdom som lå til grunn. Men hva om du kunne få lindret en hodeverk etter en lang dag på jobben? Fått litt bedre søvn? Unngått noen runder med forkjølelse og influensa gjennom vinteren? Sluppet ubehaget knyttet til kvinnesykluser? Fått litt mer tro på deg selv? Holdt deg yngre litt lengre?

Oljer er for alle. Både unge og gamle. Friske og syke. Menn og kvinner. Vi har mistet kunnskapen om naturen og hvordan den kan hjelpe oss til å holde oss i form. Til å gi oss en bedre hverdag.

Her er en oppfordring til deg som er skeptisk. Søk kunnskap. Les, lær og opplev. Du vil bli overrasket! Jeg lover! Og du – trenger du noen til å lære av? Strekk ut en hånd så skal jeg ta den med én gang.

Du fortjener oljene i livet ditt. Du fortjener å bli den beste versjonen av deg selv. Du fortjener å ha et verktøy slik at du kan hjelpe deg selv og andre i ulike situasjoner og utfordringer.

Våg å være åpen for naturlige løsninger. Ta gode valg. Ta rene valg. Og ikke minst – ta Lykkelige valg <3

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!