Air

Air …. Det høres kanskje ut som et nydelig stykke musikk servert av selveste Johann Sebastian Bach. Men det er ikke den Air’n det er snakk om. doTerra lanserte 1. oktober den eteriske oljeblandingen Air i Norge. Tidligere het denne oljen Breathe. Men siden Breathe forteller hva oljen er god for, så måtte den bytte navn. Regler får være regler og så skal jeg lære deg å bruke denne fantastiske oljen. Er du klar?

En sunn luftstrøm og oksygentilførsel gir liv og energi gjennom hvert eneste pust. Kroppen vår, helt ned på cellenivå, er avhengig av oksygen for å leve. Og hva tror du skjer når du bruker Air?

Air – Respiratory Blend

Air er som sagt en oljeblanding. Det betyr at det er flere ulike eteriske oljer som er satt sammen til én olje. I Air finner du følgende eteriske oljer: Laurel (Laurbærblad), Peppermint, Eucalyptus, Tea Tree, Lemon, Cardamom, Ravintsara og Ravensara.

Denne oljeblandingen kan brukes på huden (topisk) og aromatisk (duft og diffuser). Et lite OBS sånn helt i starten av innlegget – Air inneholder Sitronolje og skal derfor ikke smøres på huden når du skal ut i solen. Og om du har en sensitiv hud, så sørg for at du har fortynnet Air før du smører den på huden. Dette er uansett alltid en smart ting å gjøre.

Ulike måter å bruke Air på

Noen ganger er virkelig det enkleste det beste. Og dette er virkelig enkelt og en forfriskende start på dagen. Til deg som er en morgendusjer! Ta med deg Air-oljen inn på badet og drypp et par-tre dråper av Air i dusjen. Sånn helt i utkanten av der dusjstrålen treffer. Dette gir deg en deilig og oppkvikkende SPA-følelse og er definitivt en veldig god start på dagen.

Helt siden ungdomstiden har jeg hatt problemer med pusten når jeg har vært aktiv. Det har føltes som om hele luftsystemet har blitt trangere. Om du også har det sånn, så vil jeg anbefale deg å teste ut dette! Drypp et par dråper Air i hånden. Gni håndflatene mot hverandre og fordel oljen i hendene. Inhaler fra koppede hender før du smører på brystet. Dette gir en opplevelse av at brystkassa blir større og at du får bedre plass å puste på.

Air er jo en olje for pustesystemet, så finn den frem i alle tilfeller hvor du har utfordringer. Det kan være nesa, bihulene, halsen, brystet, lungene osv. Prøv Air hvis du har sesongavhengige plager også. Og det finnes mange måter å bruke oljen på. Bruk den gjerne i diffuser. Du kan smøre noen dråper på skjerfet du skal bruke utendørs. Smør over brystet eller neseryggen. Eller under nesen. Det finnes også reflekspunkter som kan brukes.

En annen gøy ting å teste ut er når du skal sove. Jo mer luft du får når du sover, desto freshere føler du deg dagen etter. Jeg kan fortsatt huske hvordan jeg følte meg de gangene jeg våknet om morgenen i et tett klasserom etter en natt sammen med resten av korpset. De som ville ha lukkede vinduer vant diskusjonen og jeg våknet med følelsen av å ha for liten badehette på … Jo mer luft, desto bedre.

Til deg som bor med en som snorker – test ut Air-oljen. Fordel 1-2 dråper Air på halsen og på neseryggen før leggetid. Unngå øynene. Dette må altså gjøres på snorkeren 🙂 Lykke til og sov godt!

NYHET!

Fra og med 1. oktober 2022 er Air tilgjengelig i doTerra-shop’n. Det finnes også deilige drops i samme serie. Disse dropsene minner om barndom og de dropsene som het Isbre. De hadde form som en gullbarre og var gjennomsiktige. Papiret som hver drops var pakket inn i var blankt og hadde en blå strektegning av en isbjørn eller iglo. Husker ikke helt, men dropsene var og ER iallefall veldig gode.

Air er fantastisk å ha tilgjengelig nå når høsten kommer. Jeg oppfordrer deg til å ta med både dropsene og oljen på din neste bestilling.

Air 15 ml

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!