Copaiba

Copaiba eterisk olje er laget fra copaiba-treets harpiks (kvae) og har blitt brukt i tradisjonell helsepraksis av Brasils innfødte. Copaibaolje er svært ofte brukt i kosmetiske produkter og parfymer.

Copaiba inviterer deg til å komme i kontakt med fortiden din, og hjelper deg til å se og forstå sammenhengen mellom fortiden din og nåtid. Copaiba hjelper deg til å være bevisst om at alle opplevelsene våre fra tidligere inneholder noe vi skal lære oss.

Noen av de mest kjente fordelene med å bruke Copaiba:

Inneholder antioksidantegenskaper
Fremmer klar, glatt hud
Reduserer fremkomsten av urenheter

Bruksområder:

Tilsett i fuktighetskremen din for å fremme hud med sunt utseende
Bland med Cinnamon-olje for en forfriskende aroma
Påfør Copaiba blandet med baseolje, på føttene for en avslappende massasje etter en beroligende aktivitet
Bruk én dråpe i badekaret (blandes med epsom salt eller baseolje) for et avlappende, hudforynende bad

Emosjonell bruk av Copaiba:

Noen mennesker har «cravings» for Copaiba. Ofte kan disse personene oppleve at når man jobber med selvbevissthet avslører man uoppklarte smerter i kriker og kroker av hjertet, sinnet og kroppen. Mange oppdager at de er plaget av følelser som skyld, skam, utilstrekkelighet eller uverdighet – følelser som har blitt absorbert fra tidligere omgivelser og hendelser. Disse skam-baserte følelsene forvrenger alle interaksjoner de har til livet. Alt blir sett gjennom et filer av «mindre enn» og dette skaper en oppfatning av en verden som er ekstremt smertefull og til slutt helt ødeleggende. Copaiba tilbyr støtte til de som er fanget i disse lave energiene av skam, skyld, frykt og avsky for seg selv, og andre ubevisste ødeleggende følelser.

Copaiba hjelper deg til å tilgi deg selv og andre. Den gir deg bevisstheten om at du er verdig. Du er verdig til å motta alt det du drømmer om. Du er ikke din fortid. Og din fortid definerer ikke hvem du er.

Stikkord for Copaiba: verdig, selvbevisst, klarhet, tilgitt, omdefinering av selvtillitt og målrettet tilværelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!