Deep Blue

Deep Blue er en blandingsolje med eteriske oljer skreddersydd for å berolige og kjøle ned. Perfekt for massasje etter en lang dag eller en hard treningsøkt.

Deep Blue er kanskje mest kjent for å bli brukt på fysiske ubehag, men den kan også støtte personer som motsetter seg eller unngår emosjoner som ligger i bunnen for deres fysiske ubehag.

Deep Blue består av følgende eteriske oljer: Wintergreen, Camphor, Peppermint, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Blue Chamomile og Osmanthus.

De mest kjente fordelene ved å bruke Deep Blue:

Hjelper med å redusere anspenthet
Har avslappende effekter
Fremmer målrettet, beroligende effekt

Bruksområder:

Bruk for en forfriskende duft under en treningsøkt
Massér i korsryggen etter en lang dag med tunge løft
Gni inn i fingrene, håndleddene, skuldrene og nakken etter en lang arbeidsdag
Fortynn Deep Blue med baseolje og massér inn i bena til barn som vokser
Påfør på føtter og knær før og etter trening for en forfriskende og avkjølende effekt

Emosjonell bruk av Deep Blue:

Deep Blue lærer oss å akseptere og tolerere ubehagene våre. Den avslører muligheten for at ubehaget ikke er grusomt eller dårlig, men at det har noe å lære oss. I stedet for å motsette seg ubehaget, kan man ta i mot den læringen den har å tilby. Dette ubehaget er en av kroppens måter å snakke til oss på. Om vi klarer å gi slipp på motstanden mot ubehaget og ved å forstå dets natur, oppmuntrer Deep Blue oss til gi slipp på alle livserfaringene våre og all bagasjen vi bærer med oss. På denne måten kan den fysiske ubehaget gradvis mildne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!