ZenGest

ZenGest, kjent som doTerras mageblanding, har mange fordeler for fordøyelsen. De beroligende egenskapene i denne oljen kan bidra til å lette de ukomfortable effektene av en dårlig mage.

DigestZen, eller ZenGest som er det nye navnet, ble spesialdesignet for å støtte kroppens fordøyelsessystem. Den har også en kraftfull emosjonell effekt ved å støtte personer som mangler interesse i livet og den fysiske verden. Personer som har en tendens til å ta inn for mye om gangen. Denne overbelastningen av informasjon og stimmulering kan føre til en emosjonell form for fordøyelsesproblemer, hvor man ikke klarer å bryte ned livets erfaringer og opplevelser til «spiselige» biter.

ZenGest inneholder følgende eteriske oljer: Anis, Peppermint, Ingefær, Karve, Koriander, Estragon og Fennikel

Hovedfordelene ved å bruke ZenGest er:

Fremmer en sunn fordøyelse
Beroliger sporadisk ubehag
Når ZenGest smøres inn på magen roer den ubehag assosiert med en dårlig mage

Bruksområder:

Innta den for å lette følelser av kvalme
Tilsett i vann eller te for å hjelpe og opprettholde din kropps naturlige fordøyelsesprosess
Ha tilgjengelig når du nyter tunge eller store måltider
Innta den før en lang fly- eller biltur for en beroligende effekt
Fortynn den med baseolje og bruk den til en beroligende magemassasje

Emosjonell bruk av ZenGest:

Om du opplever, eller ta inn, for mange inntrykk på én gang kan sinnet bokstavelig talt bli overmett eller underernært, slik at den ikke kan oversette opplevelser og erfaringer til en brukelig form. Når en person er totalt overveldet og overstimmulert, kan de miste lysten på mat, livet og den fysiske verden generelt. De kan bli apatiske i forhold til sin egen situasjon og begynne å neglisjere kroppen sine basiske behov.

ZenGest kombinerer kraftfulle oljer for å støtte kropp og sinn i å samle ny informasjon og opplevelser. Den øker ens egenskaper til å motta ny informasjon, nye bekjentskaper, og nye opplevelser og til å være åpen for nye muligheter. Denne blandingen støtter oss i å fordøye livets mange opplevelser.

Du finner ZenGest i to av doTerra sine startpakker. Sjekk her.

1 hendelser på “ZenGest”

  1. Tilbakeping: September - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!