Smart & Sassy

Når denne eteriske oljen brukes sammen med trening og et sunt kosthold kan Smart & Sassy brukes til hjelp for vektkontroll.

I tillegg til å støtte det fysiske aspektet av vektkontroll, kan denne oljeblandingen også brukes til å adressere emosjonelle mønstre som kan være underliggende og bidra til ens vektøkning.

Smart & Sassy består av følgende oljer: Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger og Cinnamon.

Hovedfordeler ved å bruke Smart & Sassy:

Høyt limoneninnhold (et kjemisk stoff som kan løfte humøret og ta deg ut av mørket)
Hjelper med å håndtere matsuget
Fri for vanndrivende stoff, kalorier og stimulerende midler

Bruksområder for Smart & Sassy:

Bruk i hvilken som helst vektkontroll-plan
Innta med vann før måltid for å hjelpe med å kontrollere appetitt og overspising
Tilsett noen dråper i yndlingssmoothien din for en lengre metthetsfølelse
Massér inn på mage, hofter og lår for en glatt, varmende effekt
Tilsett i vann eller te og drikk før trening for en revitaliserende energiboost

Emosjonell bruk av Smart & Sassy:

Personer som trenger Smart & Sassy kan være de som setter høye standarder for dem selv når det gjelder diett og vektkontroll-programmer. De tror at ved å nekte seg selv matgleder og ved å kontrollere sin egen kropp, så vil de tvinge frem et ønsket resultat. Det som ofte da skjer er at denne «sultemetoden» blir møtt med kroppens motspill fordi den desperat prøver å overleve. Behovet for mat og søtsaker blir nesten ekstremt og resulterer i store svingninger i dietten, vekten og humøret. Dette fører ofte til motløshet og følelsen av å være ute av kontroll, og slike personer «straffer» seg selv med kritikk og selvhat.

Smart & Sassy kan støtte disse personene med å frigi tunge emosjoner som bidrar til fysisk og emosjonell vekt (tung bagasje). Oljeblandingen kan oppmuntre de til å finne følelser av selvverdi. Etterhvert vil de kanskje kunne akseptere kroppen sin slik den er, og kroppen kan enklere bevege seg mot sin idealvekt. Smart & Sassy oppmuntrer personer til å heve seg over selvdømming ved å omfavne kroppens naturlige skjønnhet og iboende verdi, uavhengig av vekt, form eller størrelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!