BOGO-tilbud

Endelig er BOGO tilbake! Mandag 27. til onsdag 29. april er det ekstra gøy å handle oljer. BOGO står for Buy One Get One for free. Altså kjøp ett produkt og få ett gratis. Det ene BOGO-tilbudet gir deg faktisk hele TO gratisprodukter!

BOGO-tilbud er for alle – uansett om du allerede har et medlemsskap i doTerra eller ikke. I denne posten skal jeg fortelle mer om hvordan BOGO er, hva som lønner seg for deg – og ikke minst – du skal få lære om oljene i disse fantastiske tilbudene.

Hvilke oljer er med i BOGO-tilbudene?

Kjøp Spearmint, få Lime og Purify gratis
Kjøp ZenGest, få Smart&Sassy gratis
Kjøp Copaiba, få DeepBlue (5 ml olje) gratis

Trykk på oljenavnene og lær mer om hva disse oljene kan brukes til. Jeg har skrevet både fysisk og emosjonelle effekter av alle oljene. Det betyr mye spennende informasjon.

Hvor mange BOGO-tilbud kan jeg kjøpe?

Du kan bestille hele 5 stk av hvert tilbud. Det betyr maksimalt 15 oljer.

Hvordan bestiller jeg BOGO-tilbudene?

Hvis du allerede er medlem av doTerra, så logger du deg inn i nettbutikken og legger til de BOGO-tilbudene du ønsker. Ønsker du f.eks å kjøpe tilbudet med Copaiba og Deep Blue, så legger du til Copaiba på bestillingen din, velger antall og går til handlekurven. Deep Blue vil legge seg til automatisk. Du kan mikse og velge hvor mange av hver du ønsker 🙂

Har du en LRP-ordre, er det smartest å bestille BOGO på denne. Spesielt om bestillingen din kommer over 50 pv.

For deg som ennå ikke har et medlemsskap, så vil det kanskje lønne seg å bli medlem nå. Er du usikker så ta kontakt med den som har introdusert deg til oljene. Har du ikke pratet med noen om oljene ennå, så hjelper jeg deg gjerne. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Hvor lenge varer tilbudet?

Tilbudet startet ved midnatt, natt til mandag 27. april, og varer frem til midnatt natt til torsdag 30. april. Eller så langt lageret rekker. Vi har tidligere opplevd at BOGO’er blir utsolgt, så ikke vent for lenge. Hiv deg rundt og bestill med én gang, slik at du ikke risikerer at varene er utsolgt.

BOGO er en kjempegod mulighet til å skaffe seg forbruksoljer til en ennå billigere penge enn vanlig. Dette er nesten som 17. mai og bursdag på én og samme dag. BOGO-tilbudene kan kombineres med andre produkter og kan være en perfekt start på din oljereise. Har du ennå ikke tatt steget fullt ut og kjøpt dine egne oljer? Kanskje du kjenner at nå er riktig tidspunkt? Send meg en melding, så skal jeg hjelpe deg i gang.

Ønsker deg noen gode BOGO-dager!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!