Purify

Med en kombinasjon av forfriskende og rensende eteriske oljer, hjelper Purify med å fjerne lukt på en naturlig og trygg måte.

Purify støtter oss i å gi slipp på «giftige» emosjoner og til å komme i en rensende modus. Den revitaliserer energisystemet og vasker bort negative påvirkninger.

Oljene i Purify:

Purify er en blandingsolje med flere ulike eteriske oljer: Sitron, Siberian Fir, Citronella, Lime, Melaleuca (tea tree) og Cilantro.

Hovedfordeler ved å bruke Purify:

Forfriskende aroma
Inneholder eteriske oljer med rensende egenskaper
Erstatter ubehagelige lukter og renser luften

Bruksområder:

Påfør topisk og berolige irritasjon fra et insektsbitt
Frisker opp mindre rom ved å dryppe noen dråper på en bomullsball og legge den i ventilasjonsanlegget
Tilsett noen dråper i skittentøyet for en ekstra rensende effekt og frisk duft
Tilsett ti dråper til vann i en sprayflaske og bruk det for å vaske ned kjøkkenbenker og andre overflater

Emosjonell bruk av Purify:

Denne oljeblandingen støtter personer som føler seg fanget i negativitet eller toksisitet (forgiftning). Purify sørger for frihet fra gamle vaner og mønstre. Den er spesielt god til å bekjempe toksiske følelser som hat, sinne, følelsen av å være fanget, og til å snu andre negative ting som vi bærer med oss.

Purify er en fantastisk olje å bruke for å rense omgivelsene dine. Dette gjelder alt fra negativ energi til dårlige lukter og skadelige mikroorganismer. Bruk oljen i diffuser og den kan bidra til et emosjonelt gjennombrudd. For å kunne hele, må man også motta. Men for å motta, må man først fjerne blokkeringer for de nye rene energiene. Purify støtter oss i konstant frigjøring av gamle «ting», slik at vi kan være åpne for nye «ting».

OBS! Denne oljen inneholder flere fotosensitive eteriske oljer. Skal ikke smøres på kroppen dersom du skal oppholde deg i solen.

1 hendelser på “Purify”

  1. Tilbakeping: BOGO-tilbud - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!