Desember 2020

Idag kan vi ønske desember velkommen! doTerra har slått på stortromma og virkelig gitt oss gode kampanjer. Den beste julegaven ever! Frankincense helt gratis! Dette er den fjerde julen jeg er medlem hos doTerra og det er fjerde gangen jeg har mulighet til å få denne eteriske oljen helt gratis. Frankincense kalles Virak på norsk og er en fantastisk olje. I tillegg kan vi få Balsam Fir gratis. OG det er tilbud på ZenGest – en MÅ HA-olje i desember. Spesielt om du har en tendens til å plages med fordøyelsen.

En annen ting som er kjempespennende denne måneden er at vi kan ønske velkommen til tre helt nye produkter i Norge! Woooohoooooo! Dette er så utrolig gøy! Produktene som nå lanseres i Norge er DDR Prime olje (cellehelse), Zendocrine softgels (leverrens) og Air drops. Air er det nye navnet på serien som het Breathe. Og du kan jo gjette hva dette handler om … Luftveiene! Dropsene smaker som de gamle isbre-dropsene – husker du de?

Frankincense

La oss starte med Kongen av oljer først. Frankincense på engelsk. Virak på norsk. Frankenstein blant kunder. Kjært barn mange navn. Det viktigste er ikke hva du kaller denne oljen, men at du faktisk bruker den. Jeg har tidligere skrevet om bruken av denne oljen og du kan lese innlegget her.

I hele desember så kan du få denne oljen gratis! Dette gjelder både LRP-ordrer (fordelskunder), standardengangsordrer OG innmeldingsordrer. Dette betyr at dersom du tar steget inn i oljeverdenen i desember og melder deg inn med familiepakken, så får du en gratis Frankincense-olje med på kjøpet. Det betyr at du plutselig har to flasker med Frankincense!!! Hvorfor trenger jeg det da? – lurer du kanskje på? Denne oljen kan brukes til alt! ALT! Du kan stelle pent med cellene dine, ta vare på huden din, få mer bakkekontakt og indre ro, du kan sove bedre og MASSE MASSE MER.

Har du ikke et eget medlemskap ennå og har spørsmål til denne kampanjen? Ta kontakt, så hjelper jeg deg.

Dette er årets beste julegave!

Balsam Fir

Nok en godbit av en julegave fra doTerra! Denne oljen har vi aldri sett som en singel-olje før, så dette er superspennende. Og det beste av det hele – den eneste måten å få denne oljen på er helt gratis. Du kan ikke kjøpe den – du kan bare få den. Himmel og hav for et selskap doTerra er altså.

Det er noen «krav» til hva du må gjøre for å få denne oljen. Først av alt – du må være fordelskunde. Og fordelskunde kan du tidligst bli måneden etter at du melder deg inn som medlem. Så må du legge inn en ordre på 125 pv (pv = produkt verdi) før den 15. desember. Med i denne ordren får du da en gratis Balsam Fir. (teksten fortsetter under bildet)

ZenGest Touch

ZenGest Touch er ZenGest-oljen på en rollonflaske – ferdig fortynnet med baseolje. Kjenner du ikke til ZenGest, så var dette antakeligvis ganske så gresk for deg … ZenGest er en blandingsolje fylt med gode oljer for fordøyelsen. Dette er din beste venn om du opplever utfordringer med magen. Det kan være at du er for løs, for hard eller for treg, luft, at du har spist noe du ikke tåler helt, eller rett og slett at du har spist for mye av alt som er godt. ZenGest kan du lese mer om her.

I hele desember får du 10% rabatt på ZenGest Touch. Dette gjelder alle typer ordre. (teksten fortsetter under bildet)

For å lære deg om disse to oljene, har jeg laget en video. For meg er det ofte enklere å lage en video enn å skrive en hel masse. Selv om jeg liker å skrive. I denne videoen forteller jeg om hvilke emosjonelle påvirkninger Frankincense og Balsam Fir har på oss. Du kan se videoen her.

Har du meldt deg på årets adventskalender? Hver dag frem til og med 24. desember vil du motta et nyhetsbrev med oppmuntringer, tips og oppskrifter. Du kan melde deg på her

Ønsker deg en nydelig desember! Og du – kjenner du at nå er tiden inne for å skaffe deg dine første oljer – send meg en melding, så hjelper jeg deg.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!