Helichrysum

Dette er en eterisk olje fra doTerra som alltid bør være i nærheten. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger denne oljen har reddet hverdagen. Den har stoppet blødninger, dempet Donald-kuler og mye mer! Det er ikke uten grunn at denne oljen går under navnet «flytende plaster».

Helichrysum er neimen ikke lett å si. Det er heller ikke så lett å skrive. Det blir lett krøll. Men jeg skal uansett lære deg om denne spennende oljen – som absolutt hører hjemme i husapoteket eller med i jakkelomma når du går på tur.

Smør denne oljen direkte på sår og hud (også annet vev) som trenger reperasjon. Du kan bruke oljen både ren og ufortynnet. Min erfaring er at det tar litt for lang tid å fortynne ut når uhellet er ute, så jeg drypper rene dråper rett ned i såret. Ferdig! Det slutter å blø på 1-2-stopp. Du rekker ikke telle til 3 engang. Funker like godt på neseblod som småkutt. Og du – er du uheldig og kapper av en finger eller en arm – ring 113. Du kan alltids helle på litt Helichrysum mens du venter på at ambulansen kommer 🙂

Opplever du at det suser i ørene eller gjør vondt/er ubehagelig i ørene. Smør en dråpe av Helichrysum rund øret, på skallebenet. Du kan også smøre inne i øremuslingen, men aldri eteriske oljer inn i øregangen.

Leveren er et viktig organ i kroppen. Den styrer mange prosesser og den kan bli påvirket av det vi spiser. Og også emosjoner. Helichrysum er en god olje som støtter leveren. Smør oljen over leveren og under føttene. Og er en av de utfordringene som skader leveren din, at du er litt for glad i alkohol? Da smører du denne oljen over både lever og mage. Den kan bidra til å endre din avhengighet. Denne oljen vil også binde til seg tungmetaller som ligger lagret i leveren. Så når du smører denne oljen over leveren – husk å drikke rikelig med vann.

Emosjonell bruk av Helichrysum

Denne oljen transformerer alle former for smerter. Den kalles «flytende plaster» fordi den raskt heler sår. Selv om vi har opplevd mange traumer, vil Helichrysum gi oss troen på det gode. Bevisstheten heves og nytt håp installeres.

Vi reiser oss fra asken – i troen på at livet skjer FOR oss. Mot, vilje og besluttsomhet blir vårt nye kompass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!