Pink Pepper

Pink Pepper – eller rosa pepper. Dette er en eterisk olje fra doTerra som passer til mer enn bare smakstilsetning i mat. Du skal nå få lære om cellehelse, rensing av et (kanskje litt undervurdert) system i kroppen, og hvordan denne oljen kan forandre din avhengighet. Pink Pepper har også en spennende emosjonell del – nemlig det å sammenligne oss med andre.

Denne oljen bruker jeg i matlaging. Ikke bare er det praktisk med lett tilgang på eteriske oljer, men eteriske oljer i maten hever smaken til nye høyder. Det høres ut som en klisje, men prøv. Prøv forsiktig – for dette er kraftige saker. Husk å dryppe én dråpe ned i sleiva eller på en skje, før du rører rundt i maten. Det kan nemlig lett bli litt mye – og da blir det altfor mye. Men du – ikke la dette skremme deg! Du finner oppskrift på en av mine favorittoppskrifter med denne oljen, her.

La oss for én gang skyld starte med den emosjonelle delen av Pink Pepper. For denne her tror jeg mange kunne ha god nytte av. Pink Pepper er oljen for likhet. Den viser oss de områdene hvor vi sammenligner oss med andre. Og det er jo så utrolig fort gjort å havne i den fella. Eller? For meg er det i allefall det!

Dette gjelder både når du konkluderer med at du er bedre enn, og at du er dårligere enn … Begge deler er jo like dumt. Denne oljen bryter ned alle former for fordømmelse og overlegenhet. Det er jo ofte slik at det er lett å bli fordømmende ovenfor personer vi har et anstrengt forhold til eller personer vi ikke har en god kjemi med.

Fra å være ensom og sorgfull, som umuliggjør samvær, vil denne usikkerheten gjøres om til selvkjærlighet.

Hva kan Pink Pepper brukes til? Og hvordan bruker jeg den?

Her kommer noen tips!

Kroppen vår består av utroligkjempeveldigmange ulike celler. Og en av de viktigste tingene vi kan gjøre for kroppen vår er å sørge for at cellene våre har det bra. Hvis det blir krøll, feil og sykdom hos cellene våre, så kan dette få kjipe konsekvenser. Og som det er sagt før – det er alltid enklere å forebygge enn å reparere.

Pink Pepper har en positiv effekt på cellehelsen vår. Måten du bruker oljen på til dette formålet er å ta 2-4 dråper i kapsel, 2 ganger daglig. Du kan også bruke denne oljen sammen med en baseolje i en massasje.

Opplever du kramper i muskulatur, så bruk et par dråper med Pink Pepper sammen med baseolje og smør på problemområdene. Denne oljen øker sirkulasjonen så dersom du opplever dårlig sirkulasjon, så smør disse områdene også. Test ut på kalde hender og føtter.

Vi kan alle – fra tid til annen – oppleve litt vondter og ubehag. Det sies at Pink Pepper kan brukes for å lindre. Smerter kommer ofte pga stagnasjon. Og er dette tilfellet, så vil jeg absolutt anbefale denne oljen. Putt 2 dråper Pink Pepper i en kapsel og ta ved behov. Disse kapslene bør alltid tas med mat.

Visste du at Pink Pepper har en positiv effekt på lymfesystemet vårt? Eteriske oljer vil alltid hjelpe kroppen til å gjøre sine egne prosesser som den kjenner fra før. En av de oppgavene Pink Pepper minner kroppen om er at den skal rense lymfesystemet vårt. Ta gjerne et søk på google for å finne ut hva lymfesystemet ditt gjør for deg. Måten å gjøre dette på er 2 dråper Frankincense (Virak) og 2 dråper Pink Pepper i kapsel 2 ganger daglig.

Avhengighet og afrodisiakum

Avhengighet er noe mange opplever. Kanskje flere enn vi tror. Og det kan være mange slags avhengigheter. Det kan være alt fra sukker til kaffe, røyk/snus, alkohol, medisiner osv. Uansett hva du er avhengig av – hvis du ønsker å slutte – så test ut denne oppskriften her. 2 dråper Pink Pepper + 2 dråper Copaiba i et glass vann. Drikke to ganger daglig. Evt kan du bruke oljene i kapsel.

Pink Pepper er faktisk en ganske allsidig olje. Sammen med YlangYlang og Jasmin vil den gi en varmende, forfriskende, euroforisk opplevelse. Den vil fungere som et afrodisiakum. Bruk disse oljene i en diffuser eller du kan blande deg en deilig massasjeolje.

Overrasket over alle måtene å bruke Pink Pepper på? Har du allerede prøvd den? Legg gjerne igjen en kommentar eller del en erfaring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!