Jobbintervju

Ser du for deg at du skal på et jobbintervju snart, så bør du lese denne. Eller – hvis du vurderer å bytte jobb. Her er noe å ta med seg neste gang du er i et jobbintervju. Det er nemlig greit å være forberedt på disse spørsmålene.

Jeg har åpnet opp for nye samarbeidspartnere nå. Hvis du finner noen av mine «krav» i denne posten spennende, så ta kontakt. Hvem vet – kanskje dette er en fantastisk jobbmulighet for deg?

Jeg var på et jobbintervju idag. Sjefen spurte hva jeg forventet av jobben og hvilke betingelser jeg ønsket. Dette er hva jeg svarte:

Først av alt ønsker jeg 20 % provisjon av alt jeg selger. Jeg ønsker å se at denne prosenten blir mye høyere etter hvert som jeg blir bedre i jobben min.

Jeg ønsker å motta provisjon av alle de menneskene jeg tiltrekker selskapet og trener opp. OG fra menneskene DE bringer inn og trener opp – selv om jeg ikke har noe personlig salg.

Jeg forventer å mota en bonus – ikke bare den første gangen jeg forfremmes, men HVER GANG. Min inntekt bør dobles ved hver forfremmelse.

Jeg forventer at selskapet gir meg en god nettside – helt gratis, online opplæring, pluss regionale treninger. Uansett hvor jeg bor.

Jeg ønsker å pensjonere meg om 10 år eller tidligere, med en syv-sifret pensjon.

Jeg ønsker muligheten for en rask karriere i selskapet, selv om det betyr at jeg får en høyere stilling enn deg.

Når jeg gjør det bra, så forventer jeg MASSE hyllest og annerkjennelse, en fantastisk reise hvert år, i tillegg til pengebonuser.

Jeg ga meg ikke der …

Jeg ønsker at mine venner og familiemedlemmer kan få muligheten til å jobbe her – hvis de ønsker.

Og forresten – jeg ønsker å sette opp min egen dag- og ukeplan og KUN jobbe når det passer for meg og familien min.

Jeg ønsker å få utbetalt provisjonen min hver uke – direkte overføringer til min konto.

I tillegg ønsker jeg å etablere en gjentagende inntekt som er en pensjonist verdig – i løpet av 4-5 år. DETTE ER VELDIG VIKTIG FOR MEG!

Jeg forventer at dette selskapet er basert på integritet. Et selskap med et varmt hjerte, hvor menneskeverd (både for leverandører, ansatte og kunder) settes høyt. Og at dette sammen med miljøhensyn er en av nøkkelfaktorene når det skal tas avgjørelser, ikke bare økonomisk profitt.

Jeg forventer også at dette er et selskap som forandrer liv til det bedre. Slik at verden blir et bedre sted å være. Gjennom å jobbe for å gjøre slutt på menneskehandel (trafficing), fattigdom og at man styrker mennesker og samfunn ved å gi redskapene de trenger for å bli selvforsynte.

Så når kan jeg starte?

Etter at eieren hadde kommet seg over sjokket, brast han ut i en HØY latter. «Du kan ikke være seriøs! Du drømmer! Du vil aldri finne en slik mulighet! ALDRI! Og hvis du gjør … Kom tilbake og hent meg. For da ønsker jeg å jobbe med deg!»

Jeg ga han visittkortet mitt før jeg gikk.

Just sayin’

#repost

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!